Tuulia

palvelut
Koulutus: 

  • Elintarviketieteiden maisteri (2007, Helsingin yliopisto)
  • Terveys – ja hyvinvointivalmentaja (09/2014, Institute for Integrative Nutrition)

Olen nuoresta saakka ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja ruuasta. Tämä kiinnostus on ohjannut valintojani, ja vietin monia vuosia opiskellen elintarviketieteitä yliopistolla. Jossain välissä kiinnostus jäi muiden asoiden jalkoihin, ja vasta omakohtaisten terveyshaasteiden kautta löysin intohimon ravintoon ja sen parantavaan vaikutukseen. Työskennellessäni myöhemmin muutaman vuoden ajan luontaistuotteiden parissa, heräsi mielenkiintoni myös luonnollista hyvinvointia kohtaan.

Opintoni Institute for Integrative Nutritionissa ovat syventäneet ammattitaitoani, ja tarjoavat minulle käytännöllisiä välineitä käyttää osaamistani myös muiden ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen.

Suurin vahvuuteni valmentajana on loputon kiinnostus hyvinvointia ja ravitsemusta kohtaan. Uskon, että ravintorikkaan ruokavalion noudattaminen on suurin yksittäinen asia, minkä voit hyvinvointisi eteen tehdä. Aina se ei ole kuitenkaan niin helppoa, ja ravintoneuvoviidakkoon eksyy helposti.

Valmennuksissa tarjoan välineet ja tarvitsemasi tuen pysyvien muutosten tuomiseksi osaksi uutta, terveellisempää elämääsi.