Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Suklaantuoksuiset kaakaovoipalat

Kosteutuspalat

Yksinkertaisten asioiden lista jatkukoon! Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, rakastan yksinkertaisia asioita: ruokaa, jonka kanssa ei tarvitse liikaa kikkailla, simppeliä tyyliä, mustaa ja valkoista, suoria ihmisiä. Ja näitä ihania suklaantuoksuisia kosteutuspaloja, jotka eivät sisällä mitään muuta kuin kaakaovoita. Olettekin saattaneet törmätä (myös ihaniin) versioihin itse tehdyistä kosteutuspaloista, joissa eteeriset öljyt tuovat oman lisänsä tuoksuihin, mutta itse rakastan juuri näitä pelkistetympiä versioita.

Kaakaovoi sulaa ihanasti ihollesi suihkun jälkeen, jättää jälkeensä kosteutetun ja joustavan ihon lisäksi miedon suklaantuoksun. Se sisältää luontaisesti paljon E-vitamiinia, ja siinä sanotaan olevan 3-4 SPF:n suojakerroin. Nämä kosteutuspalat sopivat täydellisesti myös tuleviin vuodenaikoihin, taistelemaan rinnallasi ihon kuivuutta vastaan. Kaakaovoita suositellaan kosteutuksen lisäksi iho-ongelmiin: ihottumiin ja ihotulehduksiin. Iholle levitettynä se muodostaa suojan ympäristön haittoja vastaan ja auttaa ihoa suojaamaan meitä,  sopii siis kuivuuteen ja atopiaan taipuvaiselle iholleni täydellisesti!

Kosteutuspalojen INCI-lista on yhden ainesosan pituinen, joten näitä voi käyttää huolehtimatta mitä muuta saattaa kehoonsa imeyttää kosteutusvoiteen mukana. Nykyään ollaan onneksi laajalti tietoisia ihomme imukyvystä (jopa 60% kaikesta mitä sille sivelemme) ja ihania vaihtoehtoja luonnonkosmetiikasta löytyy yhä enemmän.Näitä kosteutuspaloja lähemmäs luonnollisuutta ihonhoitotuotteessa on hankala päästä: yksinkertaista, ja ihanan tuoksuista!

Kosteutuspaloihin tarvitset siis kaakaovoita, ja pieniä muffinsivuokia. Sulata kaakaovoi vesihauteessa hiljalleen, varo ettei tule liian kuumaksi. Kaada neste vuokiin (huom. tarvitset muutamia vuokia päällekkäin), ja siirrä esim. tarjottimella jääkaappiin jähmettymään. Muutaman tunnin kuluttua kosteutuspalasi ovatkin valmiit: kaakaovoi on uudelleen jähmettynyt sopivaan muotoon, ja näyttää&tuoksuu syötävän hyvältä.

Sopivat muuten täydellisesti myös pieniksi lahjoiksi ja ilahduttajaksi. Annoin hetki sitten lahjaksi näitä ystävälleni, ja parin päivän jälkeen sain viestin: “Kiitos muru, mä tuoksun ihan suklaalta!”.

_mg_2584 _mg_2613

5 kommenttia Suklaantuoksuiset kaakaovoipalat

 1. kaisa
  30.8.2014 at 16:49 (6 vuotta sitten)

  Moikka

  Ihan ohje, jota on pakko kokeilla 🙂
  Kuinka tätä kosteutuspalaa käytetään? Sivelläänkö

  Vastaa
  • tuuliaj
   30.8.2014 at 22:13 (6 vuotta sitten)

   Moikka Kaisa,
   Juuri niin, sivellään. Pala sulaa ihanasti iholle, kun se on lämmin esim. kuuman suihkun jäljiltä. 🙂

   Vastaa
 2. Essi
  5.9.2014 at 11:12 (6 vuotta sitten)

  Säilyykö nämä siis jäähdyttämisen jälken kämpimässä?

  Vastaa
  • Essi
   5.9.2014 at 11:13 (6 vuotta sitten)

   *lämpimässä 😀

   Vastaa
   • tuuliaj
    12.9.2014 at 17:02 (6 vuotta sitten)

    Moikka Essi,
    Palat säilyy lämpimässä, mutta ei kuumassa – kaakaovoin sulamispiste on 35 astetta. Itse säilytän paloja kylpyhuoneessa lasipurkissa eikä ole ollut ongelmia. 🙂

    Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199