Simple & sweet

Tämän ihanan “Simple & sweet” – annoksen valmistukseen menee niin vähän aikaa, että pidän siitä kertovan tekstinkin lyhyenä. Tämä ananas-passion-kookosherkku tyydyttää makeannälän, ja tarjoaa makean raikkautensa lisäksi mm. vitamiineja (C, B6 ja A), kuitua ja kaliumia. Sopii hyvin arki-illan herkuksi, jälkiruuaksi tai ilahduttamaan milloin vain!

Mukaan kahteen annokseen tarvitset: 1 prk jähmetettyä kookoskermaa (itse käytän pahvitölkissä olevaa, Blue Dragonin), 1/2 tuore ananas, 4 passionhedelmää, vaniljajauhetta, lakritsijuurijauhetta.

Aloita valmistamalla kookoskermavaahto: leikkaa pahvipurkki auki siltä puolelta, missä voit tunnustella olevan nestettä. Valuta neste, tai käytä se esim. smoothien pohjana. Kaavi jähmeä kerma purkista, ja vispaa se kuohkeaksi. Nostele vispilää vispatessasi, niin saat enemmän ilmaa mukaan. Makeuta ja mausta aidolla vaniljalla ja lakritisjuurijauheella. Siirrä kookoskermavaahto tarjoiluastioihin.

(Huomionarvoinen seikka on kookoskerman säilytys: jälkkäri on nopea valmistaa vain, jos kookoskerma on säilytetty valmiiksi jääkaapissa, vähintään 4 tuntia. Itselläni on valmiina aina vähintään muutama purkki kermaa jääkaapissa, juuri näitä hetkiä varten.)

Leikkaa makeasta tuoreesta ananaksesta noin puolet, leikkaa kuoret pois ja paloittele. Blendaa paloista kuohkeaa. Lisää kuohkea ananas mukaan annokseen, ja kaavi päälle passionhedelmät. Ripottele päälle makusi mukaan lisää vaniljaa ja lakritsijuurijauhetta.

ja ta-daa, valmis! Maukasta viikonloppua!

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price