Gluteeniton New York

Ahh, terveisiä kaupungista, jossa voisin asua ihan vain sen ravintolatarjonnan takia! Viikko ei riittänyt mihinkään, ja suurinta huolta allekirjoittaneelle aiheutti pelko siitä, ettei ehtisi syödä tarpeeksi monessa paikassa (jos tämä muuten ei ole first world problem, niin mikä sitten.. hah). Nähtävyyksien ohella ihan yhtä suureen rooliin siis pääsivät gluteenittomat bakeryt (ihania!), ja ravintolat jotka olivat huomioineet poikkeuksellisen hienosti sekä erikoisruokavaliot että raakaruokailijat. Nyt on pitkäksi aikaa sokerivarastot täytetty kuppikakkujen avulla ja jetlag hieman painaa. Seuraavien viikkojen postauksissa pääosissa tulevat olemaan raakaruoka, smoothiet ja itsetehdyt mehut – nyt nimittäin tuntuu siltä että sille olisi tarvetta – ravintorikkautta pöytään!

Ensin kuitenkin palataan takaisin asiaan, eli NYCin ihaniin ravintoloihin.

Ravintoloita: 

Caravan of Dreams, East Village. Sekä raakaa että muuten ravintorikasta ruokaa, paljon gluteenittomia vaihtoehtoja, luomu & vegaani. Plussaa hyvistä viineistä ja elävästä musiikista. Paikka on romanttinen ja jos käy hyvin, voit saada toisen terassin pöydistä. Kesäkurpitsapasta oli ihanaa, samoin kuin alkuruokana jakamamme raakatahnalautanen raakaleivällä. Jälkiruoka, mangoraakakakku, sen sijaan ei ehkä ihan niin hyvä, ja tuntui että annoksen ulkonäköön oli panostettu makua enemmän. Kokonaisuudessaan kuitenkin aivan ihana, suosittelen lämmöllä.

Sun in Bloom, Brooklyn. Gluteeniton, vegaaninen, kosher ja raaka. Enempää ei ravintolalta melkein uskaltaisi toivoakaan, paitsi ehkä luomuviinejä listalle. Annosten suht edulliset hinnat selittyivät pienehköllä annoskoolla. Ihania mehuja, hyvä ruoka ja kiva palvelu. Viinittömyyden takia suosittelisin kokeilemaan illallisen sijaan esim. ravintolan brunssia tai aamiaista. Huomaathan myös, että ravintola menee kiinni jo klo 21.

Risotteria, West Village: Gluteenitonta pizzaa. Superhyvää, ja valinnanvaraa löytyy. Alkuun pöytään saapuu ihania (gluteenittomia) leipä-juustotikkuja, joita muuten saa syödä niin paljon kuin haluaa. Älä kuitenkaan syö liikaa, jotta pizzalle jää tilaa. Paikassa on rento ja tiivis tunnelma.

The Spotted Pig, Greenwich. Nousee listalle vaikka ei olekaan sen enempää gluteeniton tai raakakaan, mutta aivan ihana. Mene paikalle ajoissa, ja kysy milloin olisi vapaita pöytiä. Odotellessa voit mennä drinkille tai kierrellä ihanaa aluetta. Tarjoilijat auttavat gluteenittomien vaihtoehtojen selvittelyssä, ja paikan hampurilainen kengännauharanskiksilla on superhyvä, ja toimii hyvin ilman sämpylääkin.

The Butcher’s Daughter, Nolita: Luomua, lokaalia, vegaania ja raakaa. Ihania salaatteja, tahnoja, mehuja, mantelimaitoa ja vaikka mitä muuta! Paikka ei ole saanut kovin imarteleviä arvostelua, mutta meidän kohdalla kaikki toimi moitteetta ja lounas oli onnistunut. Lisäksi itse ravintola on supersöpö.

The Northern Spy, East Village: Jos mahdollista, mene tähän ihanaan ravintolaan sunnuntai-iltana. Voimassa oli todella hyvä kolmen ruokalajin menutarjous, jonka sai muunneltua gluteenittomaksi. Myös menun lehtikaalisalaatti vaikutti aivan ihanalta.

Bareburger (monia paikkoja): Mielettömän mehukas hampurilainen riisisämpylällä. Kaikki lihavaihtoehdot ovat luomua, free rangea, ruoholla ruokittua ja vaikka mitä! 🙂 Jos hampurilaishimo iskee, suuntaa tänne.

Bakeryt: 

Tu-Lu’s gluten free bakery, East Village: Pieni söpö leipomo, jossa muutama asiakaspaikka. Kaikki on gluteenitonta (myös toasteja), ja osa maidottomia ja munattomia. Helppo ja herkullinen aamiaispaikka.

BabyCakes, Lower East Side: Kaikki tuotteet ovat vegaaneille sopivia, gluteenittomia, luonnollisilla väreillä värjättyjä, maidottomia, soijattomia ja suurin osa agavella makeutettuja. Itse paikka on pieni ja ehkä hieman vaatimattomankin näköinen, mutta asiansa he osaavat! Ihana. Kuvassa alempana teen sitä mitä teen parhaiten: syön.

Mangia Organics, Murray Hill (?): Take away- paikka ihan Bryant Parkin kupeessa. Toasteja, ja gluteenittomia leivoksia. Muutama asiakaspaikka, mutta paikan tunnelma ei houkuttele. Suosittelen nappaamaan mukaan lounaan, ja jos säät sallii, nauttimaan sen nurkan takana olevassa ihanassa Bryant Parkissa.

Lisäksi: useissa leipomoissa löytyy yksi tai muutama gluteeniton (tai ainakin jauhoton) vaihtoehto, mutta jos haluat voida valita listalta mitä vaan, mene yllä oleviin paikkoihin tai esim. Pip’s Place:n, jossa en valitettavasti ehtinyt käydä. Voit myös napata jostain bakerystä kuppikakkusi mukaan, ja nauttia ne vaikka jollain ihanalla terassilla. Esimerkiksi mojitojen kera, kuten kuvassa alla.

Löytyikö listalta muuten omaa suosikkiravintolaasi NYCissä? Jos ei, vinkkaathan sen kommenteissa!

Jätä vastaus

geturnet.com is for sale | HugeDomains
geturnet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

geturnet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $224.58 per month for 12 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

R
J
S
D
K
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
geturnet
TLD extension
.com
geturnet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan