Mehubileet ja lasillinen superjuomaa

Kesästä lähtien keittiötämme on koristanut mehupuristin, joka pienellä järjestelyllä löysi paikkansa blenderin ja kahvinkeittimen välistä. (Myönnettäköön, että tilaa sille ei ehkä olisi ollut, mutta ainakin vielä poikaystäväni on saanut pitää kahvinkeittimen esillä, hah.) Itsetehdyt mehut ovat ihan huippuja, ja niistä on superhelppo saada ravinteita: vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja entsyymejä, eivätkä mehut rasita ruuansulatuselimistöä juuri lainkaan. Itsepuristetuissa mehuissa ravinteet säilyvät 95%sti, joten saat lähes kaiken hedelmien ja kasvisten hyvistä puolista käyttöösi.

Ja kyllä, hedelmät ja kasvikset voi toki syödä sellaisenaankin, mutta mehu on todella nopea tapa saada ravinteita nopeasti ja paljon kerralla (et ehkä kuitenkaan jaksaisi syödä kerralla esim. paria omenaa, puolikasta kurkkua, palasta inkivääriä, puolikasta parsakaalia jne.). Sen lisäksi mehuun on helppo sekoitella vähän lisäbuustia. Nyt en viittaa alkoholiin (vaikka voisivat nämä drinkeissäkin toimia ;)), vaan kuivattuihin yrtteihin ja superfood-jauheisiin.

Tällä kertaa päätin esitellä teille mehun, jonka energiaa ja pirteyttä tuovaa vaikutusta on lähes mahdoton olla huomaamatta. Se puhdistaa ja alkalisio kehoa, helpottaa ruuansulatusta, on rautapitoinen, ja lisäksi mehun sisältämä fenkoli yhdessä lehtivihreän kanssa edistää hemoglobiinin muodostumista. Todellinen superjuoma!

Mehuun tarvitset 1/2 kurkun, 2 omenaa, 1/2 fenkolin, 1 sitruunan ja 1/2 parsakaalin (1tl chlorellaa)

Lisää kaikki ainekset mehupuristimeen, ja lopuksi halutessasi sekoita mehuun chlorellaa, lisäämään lehtivihreän ja ravinteiden määrää mehussasi entisestään. Mikäli et ole tottunut levän makuun, voi mehu olla aika tujua kamaa. Voin kuitenkin vakuuttaa, että levän makuun tottuu n. viikossa kun sen ottaa osaksi arkeaan. Pieni alun kärvistely on nimittäin pieni hinta kaikesta siitä energiasta mitä tämä ihmelevä käyttäjälleen tarjoaa!

Nautithan superjuomasi heti – jo 10 minuutin säilömisen sanotaan tuhoavan sen ravinteita. Kippis!

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan