Mehubileet ja lasillinen superjuomaa

Kesästä lähtien keittiötämme on koristanut mehupuristin, joka pienellä järjestelyllä löysi paikkansa blenderin ja kahvinkeittimen välistä. (Myönnettäköön, että tilaa sille ei ehkä olisi ollut, mutta ainakin vielä poikaystäväni on saanut pitää kahvinkeittimen esillä, hah.) Itsetehdyt mehut ovat ihan huippuja, ja niistä on superhelppo saada ravinteita: vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja entsyymejä, eivätkä mehut rasita ruuansulatuselimistöä juuri lainkaan. Itsepuristetuissa mehuissa ravinteet säilyvät 95%sti, joten saat lähes kaiken hedelmien ja kasvisten hyvistä puolista käyttöösi.

Ja kyllä, hedelmät ja kasvikset voi toki syödä sellaisenaankin, mutta mehu on todella nopea tapa saada ravinteita nopeasti ja paljon kerralla (et ehkä kuitenkaan jaksaisi syödä kerralla esim. paria omenaa, puolikasta kurkkua, palasta inkivääriä, puolikasta parsakaalia jne.). Sen lisäksi mehuun on helppo sekoitella vähän lisäbuustia. Nyt en viittaa alkoholiin (vaikka voisivat nämä drinkeissäkin toimia ;)), vaan kuivattuihin yrtteihin ja superfood-jauheisiin.

Tällä kertaa päätin esitellä teille mehun, jonka energiaa ja pirteyttä tuovaa vaikutusta on lähes mahdoton olla huomaamatta. Se puhdistaa ja alkalisio kehoa, helpottaa ruuansulatusta, on rautapitoinen, ja lisäksi mehun sisältämä fenkoli yhdessä lehtivihreän kanssa edistää hemoglobiinin muodostumista. Todellinen superjuoma!

Mehuun tarvitset 1/2 kurkun, 2 omenaa, 1/2 fenkolin, 1 sitruunan ja 1/2 parsakaalin (1tl chlorellaa)

Lisää kaikki ainekset mehupuristimeen, ja lopuksi halutessasi sekoita mehuun chlorellaa, lisäämään lehtivihreän ja ravinteiden määrää mehussasi entisestään. Mikäli et ole tottunut levän makuun, voi mehu olla aika tujua kamaa. Voin kuitenkin vakuuttaa, että levän makuun tottuu n. viikossa kun sen ottaa osaksi arkeaan. Pieni alun kärvistely on nimittäin pieni hinta kaikesta siitä energiasta mitä tämä ihmelevä käyttäjälleen tarjoaa!

Nautithan superjuomasi heti – jo 10 minuutin säilömisen sanotaan tuhoavan sen ravinteita. Kippis!

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price