Aamiaisella

Olen muutaman eri kerran törmännyt valmennuksissa aamiaisen ongelmallisuuteen – monet kun tuntuvat ajattelevan, että ilman leipää tai jogurttia ei voi oikein syödä mitään. Smoothie, sen monet toki tietävät, mutta sen tekeminen saattaa tuntua työläältä aamulla (huom., paino sanalla tuntua – kovin työläshän se ei ole), tai se kyllästyttää. Saattaa jopa olla tilanne, missä blenderiä ei vielä ole. Suosittelen lämpimästi blenderin hankkimista, mutta sillä välin, tai kun smoothielle kaipaa vaihtelua, on ravinteikas marja/hedelmäsalaatti kookosmaidolla hyvä ratkaisu.

Tähän hedelmä/marjasalaattiin voi lisätä samoja superfoodeja kuin smoothienkin sekaan, mikä sekin osaltaan tekee tästä aamiaisesta erinomaisen vaihtoehdon. Pilko siis mukaan lempihedelmiäsi, tai vielä helpompaa: kaada kulhoon lempimarjojasi tai niiden sekoitus. Lisää mukaan macaa, reishiä, marjajauheita, mitä mieleesi tuleekaan. Kaada sekaan kookosmaitoa, tähän kulhoon riitti n. 0,25dl. Lopulta koristele annos kuorituilla hampunsiemenillä, ne maistuvat kookosmaidon kanssa ihanilta.

Käytä kuorittuja hampunsiemeniä säästelemättä – mitä enemmän lisäät niitä, sitä enemmän lisäät annokseesi proteiinia (hampunsiemenet sisältävät kaikki kehollomme välttämättömät aminohapot, lisäksi 12 muuta aminohappoa), hyviä rasvahappoja (omega 3 ja 6 täydellisessä suhteessa keskenään), runsaasti mineraaleja, jne.! Kuorittuja hampunsiemeniä löydät luontaistuote – ja ekokaupoista, tai hyvinvointialan nettikaupoista.

Mikäli lisäksi kaipaisit “leivän korviketta” aamiaispöytään, voi yksi hyvä vaihtoehto olla myös siemenistä valmistetut leivät. Reseptejä gluteenittomiin leipiin löytyy netistä runsaasti, myös blogistani: esim. täältä. Mikäli olet ennakoinut ja ehtinyt valmistaa kookosjogurttia, sopii se yllä mainittuun aamupalaan erinomaisesti, kookosmaidon sijaan. Energisoivia aamiaishetkiä!

Tämän postauksen superfoodit (maca, hampunsiemenet) on saatu Cocovilta. 

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan