Arvonnan voittaja (ja iso kiitos!)

Puuh, nyt täällä on suoritettu jännittävä arvonta yhteensä 171 osallistujan kesken! Kaikki kommentit laitettiin järjestykseen (virallisen valvojan tarkkojen silmien alla, heh), ja Random.org arpoi meille voittajan!

Ennen voittajan julkistamista haluan kiittää ihan jokaista teistä osallistumisesta, kommenttejanne on ollut aivan ihanaa lukea! Te teitte minut superiloiseksi monta, monta kertaa. Kiitos ideoista, kauniista sanoistanne, ajatuksista ja toiveistanne – ne kaikki on kuultu ja laitettu “to do” – listalle!

Yli 100e:n arvoisen Cocovin huipputuotepaketin voittaja on nimimerkillä aada suoraan blogiin kommentoinut lukija! Paljon onnea, aplodit  ja herkullisia hetkiä voittajalle!!
Olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä vielä tämän illan aikana. 

Kiitos, kiitos, kiitos <3

CocoVi supersnack

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price