Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Suklainen sankarismoothie

Sankarismoothie

Välillä tulee hetkiä, jolloin on ihan pakko saada suklaasmoothie.

Ikävän, ankean tai liian kiireisen päivän päätteeksi juotu paksu smoothie voi olla yllättävän hyvä ratkaisu päivän suunnan muuttamiseksi, väitän. Raakasuklaa lienee sopiva myös tähän tarkoitukseen, mutta suklaasmoothie valmistuu nopeammin (lue: minuutissa-kahdessa) ja on koostumukseltaan lohduttavan pehmeää. Jos olet ennakoinut tarpeen, voit liottaa pähkinät yön yli tai paria tuntia ennen. Jos tarve iskee yhtäkkiä, anna mennä ja unohda liotus.

Tunnustan: ensimmäinen smoothie syntyi hetken mielijohteesta (tarpeesta), mutta oli niin hyvää että toistin sen seuraavana päivänä. Ensimmäisellä kerralla pähkinät olivat siis liottamatta, toisella liotettuja. Kovin paljon eroa en rakenteessa huomannut, joten älä ota liikaa stressiä valmisteluista. Antiravinteita tosin lähtee liotuksen mukana, mutta kuten todettu, jos tarve vaatii, unohda se: joskus elämä ei yksinkertaisesti salli pitkiä esivalmisteluja.

Suklainen sankarismoothie (yhdelle)
1 pieni kourallinen cashewpähkinöitä
1 rkl maapähkinävoita
3 kuivattua taatelia
2 rkl raakakaakaojauhetta
1-2 rkl hamppuproteiinia
1 rkl kookosöljyä
1 rkl psyllium
riisi/mantelimaitoa (kunnes koostumus on sopivaa)
aitoa vaniljaa, kanelia, ripaus suolaa
3-4 jääpalaa

 Kaikki sekaisin blenderissä, kunnes ihan sileää. Kaada smoothie lempilasiisi, ja nauti iloisen värisestä pillistä, jos sellainen löytyy. Koristele, jos haluat. Sulje silmät, hengitä syvään ja anna sankarismoothien tehdä tehtävänsä.

Elämä haastaa, mutta just keep it coming – tämän sankarismoothien avulla kaikki on ainakin hetken helpompaa. Sankarismoothie on ruokaisa, ja tarjoaa sinulle lohdutuksen lisäksi kunnon ravinteitakin: proteiinia, hyviä rasvoja, kuituja sekä kaikki raakasuklaan mahtavat ominaisuudet! Huomaathan kuitenkin, että suklaa voi piristää – jos olet herkkä, ihan ennen nukkumaan menoa ei tätä juomaa kannata nauttia.

xxx

Postauksen raakakaakao, hamppuproteiini ja kookosöljy saatu Cocovilta, maapähkinävoi sekä psyllium Urtekramilta. 

4 kommenttia Suklainen sankarismoothie

 1. Mia
  13.6.2014 at 13:58 (7 vuotta sitten)

  Voisiko tuon maapähkinävoin korvata jotenkin?

  Vastaa
  • tuuliaj
   15.6.2014 at 12:32 (7 vuotta sitten)

   Maapähkinävoin voit vaikka jättää pois kokonaan, tai korvata sen jollain toisella pähkinävoilla. Se on mukana tuomassa pähkinäista makua, enkä usko että ihan kamalasti vaikuttaa rakenteeseenkaan, jos sen jättää pois.

   Vastaa
 2. Dorit
  14.6.2014 at 01:16 (7 vuotta sitten)

  Kuola valuu.. Tekisin niin heti, jollei olisi yö ja koko muu perhe jo nukkuisi.. Aamulla heti ensimmäisenä! Kiitos ohjeesta!

  Vastaa
  • tuuliaj
   15.6.2014 at 12:29 (7 vuotta sitten)

   Toivottavasti tykkäät smoothiesta 🙂

   Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199