Juhannusjogurtti

Kookosjogurttia!

Olen jo aikaisemminkin kirjoitellut aamujeni ilosta: kookosjogurtista. Jogurtti on ihanaa, ja sopii hyvin etenkin tavallista maitojogurttia kaipaileville maidottoman ruokavalion noudattajille. Jogurtti hapatetaan maitohappobakteerien avulla, joten sillä herkutellessa tulee samalla tehneeksi hyvää myös vatsalle. Ei lainkaan huono yhdistelmä!

Jogurtti on helppo valmistaa, ja sen voi tehdä “missä vain” – tarvitset vain lasipurkin (puhtaan!), kookosmaitoa/kermaa, maitohappobakteereita sekä pimeän paikan hapatukseen. Jogurttia kannattaa hapattaa ainakin 24 tunnin ajan, keskeyttää hapatusprosessi kylmässä (muutaman tunnin säilytys jääkaapissa), jonka jälkeen jogurttisi on valmis. Ja säilytys (jos jogurttia jäi jäljelle..) jääkaapissa, ettei hapatus jatku.

Voit myös antaa jogurtin hapattua pidempään, jolloin koostumuksesta tulee paksumpaa (ja mausta happamampaa). Jogurtti onnistuu myös kookosmaidosta, mutta silloin suosittelen hieman pidempää hapatusta, jotta koostumus ei olisi liian juoksevaa.

Kookosjogurtin ohjeen voit tsekata täältä

Helppoa, eikö? Vielä muuten ehdit hyvin valmistaa satsin juhannukseksi, eikä kenenkään tarvitse haikailla aamiaispöydässä maitopohjaisten jogurttien perään. Suosittelen kuitenkin tekemään kookosjogurttia isomman satsin, jotta sinullekin jäisi syötävää – tulet huomaamaan että kaikki muutkin juhannusseurueestasi tahtovat maistaa jogurttia!

Mahtavaa juhannusta kaikille, jogurtilla tai ilman,
xxx

Kookosjogurttia!

6 kommenttia Juhannusjogurtti

 1. Sanna Kuosmanen
  23.6.2014 at 11:37 (9 vuotta sitten)

  Minkä merkkistä maitohappobakteeria suosittelisit? Markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja. Olisi kiva tietää sellainen mikä toimisi varmasti tässä 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   24.6.2014 at 12:14 (9 vuotta sitten)

   Moikka Sanna, olen käyttänyt tosi vaihtelevasti eri merkkejä, mitä nyt sattuu kaapissa olemaan. Viimeksi käytin Lifen Probioottia, sitä ennen taisi olla Bioteekin Probiootti Plus käytössä, sitä ennen Probiot 8020 – merkkistä. Jogurttia voi muuten tehdä myös “juureen”, eli jättää hieman jogurttia pohjalle kun tekee uuden annoksen, niin ei tarvitse joka kerta käyttää erikseen maitohappoja (kätevää, etenkin jos päätyy käyttämään jogurttia PALJON). 🙂

   Vastaa
 2. Mikaela
  4.3.2016 at 16:27 (7 vuotta sitten)

  Moikka! Löysin äsken vasta tämän ihanan reseptin. Olen nyt kaksi kertaa kokeillut kookosjugurtin valmistusta. Molemmat kerrat olen antanut kookosmaidon hapettua vajaa 2 vuorokautta. Molemmat kerrat jugurtti on ollut erinomaisen makuista MUTTA täysin juoksevaa. Eli ei ole muuttunut yhtään paksummaksi/rahkamaisemmaksi. Vaan on ollut yhtä löysää kuin 48 tuntia sitten. Olisiko sinulla mitään ajatusta mikä olisi voinut mennä pieleen? Pitäisikö sen tosiaan muuttua jugurttimaiseksi? Niin kovasti toivoisin onnistuvani koska maku on jumalainen.

  Vastaa
  • tuuliaj
   4.3.2016 at 17:20 (7 vuotta sitten)

   Moikka Mikaela, kiva että jogurtti on makunsa puolesta ollut ihanaa! Koostumus varmastikin vaihtelee käytetyn kerman takia – mitäpä, jos testaisit tehdä tätä kylmässä jähmetetystä kookosmaidosta (säilyketölkissä), jolloin kookosmaidosta saa lusikoitua kovan kerman erikseen nesteestä. Olen tämän lisäksi käyttänyt Blue Dragonin kookoskermaa. Mikä kerma sinulla on ollut käytössä?
   Olen saanut jogurtista tosiaan hyvin rahkamaistakin näillä tuotteilla.. Tsekkaa kuvista koostumus: http://www.wellberries.com/tag/kookosrahka/.

   Toivottavasti onnistut ja kiva että tulit kommentoimaan! 🙂

   Vastaa
   • Mikaela
    6.3.2016 at 13:07 (7 vuotta sitten)

    Moikka! Kiitos vastauksesta! Tajusin itsekin kokeilla tuollaista purkissa jääkaapissa jähmettynyttä kookosmaitoa. Se on valmis illalla jääkaappiin, joten tänään selviää koostumus. Tämän koostumus oli jo alkumetreillä hyvä. Todella ihanan näköistä kuvissa :). Olen itse käyttänyt sellaista creamy coconutmilkiä pahvitetrasta. Se on erinomaisen makuista mutta löysää.

    Vastaa
    • tuuliaj
     6.3.2016 at 19:37 (7 vuotta sitten)

     Hyvä juttu, toivottavasti nyt onnistuu rakenteenkin puolesta! Tuo käyttämäsi tuote on tosiaan kookosmaitoa, joten en usko että sitä voi ikinä saada jogurttimaiseksi, vaikka kermaista onkin (ja myös yksi oma lempparituotteeni, se on tosi hyvän makuinen!).
     Herkullisia kookosjogurttihetkiä! 🙂

     Vastaa

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
 • 30-day money back guarantee
 • Take immediate ownership
 • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
 • Enjoy zero percent financing
 • Quick delivery of the domain
 • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan