Kardemumma-mustaherukkajäätelöä kuumaan kesäpäivään! (M)

Kesä saapui sopivasti kulmille loman aloitukseni kanssa samaan aikaan, ja on vihdoin ihan oikeasti täällä! Viikonloppua vietin Ruisrockissa, missä kuuman hiekan pöllytessä tuli puheeksi kerran jos toisenkin jäätelö. Ystäväni mainitsi Kolmen Kaverin jäätelöt, ja heidän ihanan makumaailmansa. Jos maito ei kuitenkaan ole vatsasi paras ystävä, mutta haluat päästä käsiksi samaan (noh, samankaltaiseen ainakin) makukokemukseen, saattaa tässä osoitteessa olla ratkaisu ongelmaan!

Kardemumma-mustaherukkajäätelö syntyi Kolmen Kaverin inspiroimana, mutta koska mustikoita ei pakkasessa ollut, tein jäätelön mustaherukoista. Kermaisen pohjan tuo mukaan tietenkin kookoskerma, eikä jäätelöön sitten paljon muuta enää tarvitakaan. Helppoa, herkullista ja virkistävää!

Kun valmistat jäätelösi itse, päätät tietenkin myös mitä se tulee sisältämään, ja näin voit herkuttelun lomassa esimerkiksi tankata päivän annoksesi marjoja. Kätevää. En ole vielä päättänyt, kumpi on suosikkini: kookoskermainen jäätelö vai raikkaan marjainen sorbetti.. Kummastakohan sinä tykkäät enemmän?

Kardemumma-mustaherukkajäätelö 
(kahdelle)
2,5dl jähmetettyä kookoskermaa
n. 3dl pakaste mustaherukoita
0,5 tl kardemummaa
ripaus aitoa vaniljaa
kookossokeria makeutukseen, jos sille tarvetta.

Ainesosat kulhoon, sauvasekoittimella valmista. Tarkista maku, lisää mausteita halutessasi.

Jäätelölle! 
xxx

Maidoton kardemumma-mustaherukkajäätelö

Reseptin kookossokeri on saatu Cocovilta. 

2 kommenttia Kardemumma-mustaherukkajäätelöä kuumaan kesäpäivään! (M)

 1. emmi
  8.7.2014 at 19:03 (8 vuotta sitten)

  Hei! Olisin kysynyt, mitä tarkoitat jähmetetyllä kookoskermalla? Riittääkö vain että pitää jääkaapissa?

  Vastaa
  • tuuliaj
   9.7.2014 at 15:37 (8 vuotta sitten)

   Moikka Emmi, juuri sitä! Kookoskerman tulisi olla kovaa, sellaista mistä voisi tehdä kookokermavaahtoakin. Herkullisia jäätelöhetkiä 🙂

   Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price