Aurinkoinen mangosmoothie

Aurinkoinen mangosmoothie korianterilla / Wellberries

Vaikka smoothiet kuuluvat olennaisesti lähes jokaiseen päivääni, en jostain syystä ole tehnyt kovin montaa postausta aiheesta. Smoothiethan ovat ihan parasta, helposti sulavaa ja ravitsevaa ruokaa, ja niiden avulla on helppo huolehtia päivän ravinteista jo vaikka heti aamusta. Usein smoothiet saattavat noudattaa arjessa tiettyä kaavaa, ja jonka vuoksi niihin saattaa hieman kyllästyä. Tämä on itse asiassa haaste mistä olen useampienkin asiakkaiden kanssa keskustellut, ja monille kehitellytkin vaihtelua tuovia reseptejä smoothie-arjen elävöittämiseksi.

On ehkä vähän hassua parhaaseen marjakauteen postata hedelmäsmoothien ohje, mutta kuten sanottu, vaihtelu virkistää tässäkin asiassa, ja pitää smoothiet pöydässä. Niin paljon kuin rakastankin mustikoita ja mustaherukoita, tekee välillä mieli jotain ihan muuta, kuten tämän ravitsevan mangosmoothien tapauksessa. Toinen ihana juttu, millä saa helposti vaihtelua juomiin, on yrtit. Sitruunamelissa, persilja, minttu, rucola, tai vaikka korianteri, kuten tässä, tuo ihanasti makua, raikkautta ja ravinteita smoothieen.

Aurinkoinen mangosmoothie korianterilla 
(yhdelle, isohko juoma)
tuore mango, 1kpl. (tai vastaava määrä pakastemangoa)
cashew, pieni kourallinen (liotettuna yön yli tai väh. 4h.)
chia, 1-2 rkl.
makeuttamaton mantelimaito, sopivasti
kuorittu hampunsiemen, 1-2 rkl.
tuore korianteri, 1/2 ruukkua (tai jopa enemmän – maistele!)

jäitä (jos käytät tuoretta mangoa)

Aloita blendaamalla pähkinät&chia-siemenet hienoksi. Lisää sitten mukaan n. 1-2 dl mantelimaitoa, ja anna seoksen turvota hetken. Kuori ja paloittele mango, ja lisää hedelmä blenderiin. Lisää myös mantelimaitoa, että saat seoksen pyörimään helposti. Lopuksi lisää mukaan hampunsiemenet sekä tuore korianteri, ja aja sileäksi. Lisää tarvittaessa mantelimaitoa, niin, että koostumus on sellainen kuin sen haluat olevan. Viilentääksesi juoman, lisää blenderiin 3-4 jääpalaa juuri ennen tarjoilua, ja sekoita kuohkeaksi. 

Mitäs tämä raikas smoothie meille sitten tarjoileekaan? Ainakin paljon kuitua, reippaasti A-, B6-, E- K-, ja C-vitamiineja, kasviravintoaineita ja vaikka mitä muuta. Siemenet&pähkinät vastaavat juoman terveellisistä rasvahapoista sekä proteiinipitoisuudesta. Tämän lisäksi korianterin kehoa puhdistavia vaikutuksia tutkitaan: sen on tutkittu vähentävän lyijyn kertymistä rottien elimistöön, ja toisessa tutkimuksessa sen puhdistavat ominaisuudet ulotettiin koskemaan myös ihmisiä, jos tuoreen korianterin käyttö oli päivittäistä. Lienee siis selvää, että korianterin  raskasmetalleja puhdistaviin ominaisuuksiin suhtaudutaan toiveikkaasti. Etenkin jos suussasi on paljon amalgaamipaikkoja tai muuten uskot alistuneesi raskasmetalleille, ei korianterin päivittäinen käyttö olisi lainkaan huono idea!  Toinen puhdistava kasvi on chlorella, joten näitä kahta ruokavalioon lisäämällä saatat lisätä myös hyvinvointiasi merkittävästi.

Terveydeksi!
xxx

Aurinkoinen mangosmoothie korianterilla / Wellberries

Postauksen chia ja kuoritut hampunsiemenet on saatu Cocovilta.

1Pingbacks & Trackbacks on Aurinkoinen mangosmoothie

  1. […] Tämä raakapastakastike on todellista pikaruokaa. Mutta terveellistä, hyvää tekevää ja maukasta sellaista. Ai niin, ja onpa tämä raakapasta kastikkeineen elimistöä puhdistavaakin – kastikkeessa on nimittäin runsaasti korianteria, minkä puhdistavista vaikutuksista voit lukea lisää täältä. […]

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan