Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Kiireisen päivän pikavälipala

Lempi pikavälipa / Wellberries

Kuumat kelit vaan jatkuvat (ihanaa!), eikä vapaita hetkiä ole tehnyt mieli juurikaan viettää keittiössä. Tämän vuoksi olen lähiaikoina syönyt moneen kertaan yhtä lempivälipaloistani, mikä syntyy nopeasti ja sisältää paljon antioksidantteja, hyvää rasvaa, proteiinia ja vaikka mitä muuta! Välipala on oikeastaan kuulunut elämääni siitä saakka, kun töihin oli pakko keksiä jotain terveellistä ja hyvin säilyvää syötävää. Tiedättehän – niiden venyvien päivien varalle, kun kotiin ei ehdikään ihan silloin kuin oli tarkoitus. Melkein mikään ei nimittäin ole niin huono vaihtoehto kuin venyvän työpäivän keskellä kaapeista kaivettu puolikas suklaapatukka. Olen keskustellut terveellisistä välipaloista myös monien asiakkaideni kanssa, ja kaikki ovat tuntuneet arvostavan tätä ideaa – niinpä jaan sen myös teidän kanssanne! Mikä muuten on juuri sinun lempivälipalasi vastaavien tilanteiden varalle?

Tämän välipalan säilytys onnistuu töissä, jos työpaikallasi vain on pakastin marjoja varten, muut ainesosat säilyvät lämpimässäkin. Ennen tätä kesää nautin välipalani ilman Cocovin ihanaa uutuutta; Supermix:iä, mutta kun kerran kokeilin tuotetta, olen sitä aina annokseen lisännyt. Tuote muistuttaa hieman mysliä, mutta sisältääkin ihan huippujuttuja, kuten marjajauheita ja mehiläisen siitepölyä.

Marjoista käytän yleensä mustaherukoita, koska niitä meillä on aina pakkanen pullollaan, kiitos enoni, joka niitä viljelee (luksusta, tiedän!). Myös mustikat, puolukat tai muut marjat sopivat välipalaan erinomaisesti.

Lempivälipala 
n. 2dl marjoja
n. 1dl kookosmaitoa
1-2 rkl hampunsiemeniä
1-2 rkl Cocovin Supermixiä
(valinnainen, tuo annokseen uusia makuja & makeutta)

Anna marjojen sulaa hetki kulhossa, ja kun ovat hieman sulia, kaada päälle kookosmaito. Sekoita, ja ripottele sekaan hampunsiemenet sekä halutessasi Supermix. Valmis!

Nauti pikavälipalasi, ja anna sen ladata sinut täyteen hyvää energiaa!
xxx

Lempi pikavälipa / Wellberries

 Postauksen kuoritut hampunsiemenet sekä Supermix on saatu Cocovilta.

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199