Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Supervälipala syksyyn

Syksyn supervälipala

Jes, syyskuu on melkein täällä taas. Niin tylsää kuin kesästä luopuminen onkaan, olen silti aika innoissani tulevista kuukausista. Vaikka mitä kivoja ja arkea helpottavia ratkaisuja tulee loppuvuodesta tarjolle tänne Wellberriesiin (stay tuned!), ja nyt syksyn tullen olen taas käärinyt hihani ja alkanut viemään projekteja eteenpäin. Yksi uusi aluevaltaus on yhteistyön aloittaminen MDD:n kanssa – kauttani saa nykyään tulkinnan & ohjeistuksen raskasmetalli & hivenaineanalyysistä. Olenkin jo muutaman asiakkaan kanssa aloittanut valmennuksen syvemmistä lähtökohdista, kun kehon tilanne ja tarpeet on analyysin kautta selvitetty heti alkuun. Mikäli asia kiinnostaa enemmän, voit lukea siitä täältä.

Mutta, takaisin syksyyn, uusiin alkuihin ja projekteihin: kaikki ne vievät aika paljon aikaa, ja terveellisten välipalojen tarve korostuu. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut maailman helpoimmasta välipalasta. Tämä on oikeastaan jatkoa sille: hieman upgreidattu versio alkuperäisestä, niin maun kuin ravinteidenkin kannalta. Saanko esitellä: tiivis ravinnepaketti, mikä pursuaa hyvää tekevää rasvaa, kaliumia, E- ja K-vitamiinia sekä nyt myös erikoisannoksen B-ryhmän vitamiineja! Sekä maun että B-vitamiinien salaisuus on oluthiivahiutaleissa. Nuo pienet keltaiset hiutaleet ovat tulleet keittiööni jäädäkseen: teen niistä raakapastakastikkeita, cashewjuustoa, ripottelen juuston sijaan salaattiin sekä keittojen päälle. Ja tietenkin avokadon, kuten kuvissa. Maku on siis aavistuksen juustomainen.

Syksyn supervälipala
Avokado
Öljyä (esim. oliivi, MCT)
Suolaa, pippuria
Oluthiivahiutaleita

Tämä on yksinkertaista: halkaise avokadot, kaada kuoppiin hieman haluamaasi öljyä, mausta ja ripottele kuoppiin & puolikkaiden päälle oluthiivahiutaleet.

Oluthiivahiutaleissa ei luonnostaan ole B12-vitamiinia, mutta monissa tuotteissa sitä on lisätty mukaan. B-vitamiinit ovat todella tärkeitä vitamiineja, mitkä osallistuvat kehomme toiminnassa lukemattomiin tapahtumiin, ja mm. solujen normaaliin muodostumiseen. Stressi (esimerkiksi kiireinen syksy..) sen sijaan kuluttaa B-vitamiineja kehostamme, jolloin niiden tarve kasvaa. Tiesitteko muuten, että B-ryhmän vitamiineille on hyväksytty reilusti yli 20 terveysväittämää EU:ssa? B-vitamiinit ovat tärkeitä myös mielialalle, ja ne kenen syksyyn kuuluu myös paljon kiireitä, ilahtunevat tiedosta, että B6 – ja B12- vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Suhteeni oluthiivahiutaleisiin alkaa olla siinä vaiheessa, että ihmettelen miten olen ikinä tullut toimeen ilman niitä – puhutaan aika syvistä tunteista, voisin sanoa. Suosittelen tutustumaan!

xxx 

 

Syksyn supervälipala

2 kommenttia Supervälipala syksyyn

 1. Päivi
  3.9.2014 at 22:11 (7 vuotta sitten)

  Toimii! Toosi hyvää! Jos tykkää kylmäsavutofusta kokeilepa sitä kylmänä sekaan, nam!

  Vastaa
 2. tuuliaj
  6.9.2014 at 12:02 (6 vuotta sitten)

  Ihan superhyvää, oon ihan koukussa! 🙂 Ja hyvä idea lisätä mukaan vielä muutakin kuin oluthiivahiutaleita!

  Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199