Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Ihanat kakut smoothiessa

Red Velvet smoothie
Toteutettu yhteistyössä  Pfannerin kanssa. 

Olettekohan ehtineet huomata, että Pfanner on lanseerannut markkinoille kaksi ihanaa uutuusmehua; luomu porkkanatäysmehun sekä luomu punajuuritäysmehun? Nämä mehut ovat hyvän makuisia, täynnä ravinteita ja kaiken sen lisäksi vielä maitohappokäymismenetelmällä valmistettuja! Valmistusmenetelmä on varmasti ainakin sanana tuttu kaikille, mutta lyhyesti: se takaa, että arvokkaat raaka-aineet säilyttävät ravintoarvonsa valmistuksen aikana, ja tämän lisäksi valmistuksen aikana syntyy suolistoystävällisiä maitohappobakteereja. Näin ollen mehujen juominen lisää terveellistä bakteerikantaa suolistossa ja vahvistaa suoliston omaa bakteerikantaa.

Mehut siis tekevät kokonaisvaltaisesti hyvää – täydellistä!

Eikä siinä muuten vielä kaikki! Suunnittelin Pfannerille kaksi reseptiä, missä kaksi ihanaa kakkua sukeltaa juomiin: smootheissa maistuu pirteän oranssi Carrot Cake ja syvän punainen Red Velvet.

Resepteissä yhdistyy kaksi intohimoani: hyvinvointi ja herkuttelu. Nämäkin reseptit todistavat, etteivät ne todellakaan sulje toisiaan pois.

Carrot Cake smoothie: 
2,5 dl Pfannerin luomu porkkanatäysmehua
1/2 avokado
1 banaani
1 dl kookoskermaa
kanelia, kardemummaa, vaniljajauhetta
3-4 jääpalaa

Red Velvet smoothie:
2 dl Pfannerin luomu punajuuritäysmehua
1/2 avokado
1 banaani
1 kuivattu taateli
1 dl kookoskermaa
3-4 rkl tummaa, makeuttamatonta kaakaojauhetta
vaniljajauhetta
3-4 jääpalaa

Ainekset blenderiin, kaikki sekaisin ja anna pyöriä hetki, kunnes koostumus on ihanan paksua. Koristele halutessasi kookoskermalla, iske pillit juomiin ja herkutteluhetkesi voi alkaa! Mikäli haluat Carrot Cakeen lisää makeutta, lisää mukaan yksi taateli. Resepteistä tulee smoothiet 1-2 hengelle.

Usein muuten suosittelen asiakkailleni hyvän probioottivalmisteen lisäksi hapankaalin lisäämistä ruokavalioon sen suolistoystävällisen bakteerikannan takia. Tämä ehdotus ei aina saa riemunkiljahduksia aikaan, mutta veikkaan että nämä mehut uppoavat kaikille – ihan sellaisenaan, tai verhottuna ihanien kakkujen makumaailmoihin.

Kippis kakkuhetkelle!

Red Velvet smoothie

Carrot Cake smoothie

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199