Syö Hyvin!

syo_hyvin_vasen

Tiedätkö, olen superinnoissani kirjoittaessani tätä postausta! Kuten vakituiset lukijat tietävätkin, teen hyvinvointi – ja ravintovalmennuksia, ja olenkin ilokseni saanut olla jo monien mukana matkalla kohti parempaa vointia ja energisempää elämää. Kun uudesta ruokavaliosta pyritään tekemään elämäntapa, tuo se kuitenkin myös haasteita mukanaan – etenkin keittiön puolelle.

Alunperin tästä tarpeesta syntyivät viikottaiset ateriasuunnitelmat, joiden avulla olen voinut olla asiakkaideni tukena arjessa, joka päivä. Ateriasuunnitelman idea on yksinkertainen: viikon suunnitelma sisältää kuusi gluteenitonta, monipuolista, ravitsevaa ja testattua reseptiä. Reseptit valmistuvat aidoista raaka-aineista, helposti ja herkullisesti – ja jotta arki olisi vieläkin helpompaa, myös reseptien valmistukseen tarvittavat raaka-aineet on laadittu valmiiksi kauppalistaksi. Yhtenä päivänä ruokaa tehdään runsaammin, kahdelle päivälle, jolloin aikaa jää viikonloppuna muuhunkin kuin keittiössä pyörimiseen – vaikka seuraavan viikon kauppareissun tekemiseen.

Olen saanut niin paljon ihania palautteita sekä kiitosta palveluista, että olen päättänyt avata sen myös teidän muidenkin käyttöön – mikäli siis haluat kokeilla gluteenitonta ruokavaliota, varmistaa että perheesi syö ravitsevaa ruokaa, kaipaat vaihtelua ja uusia ideoita keittiöön, luethan lisää TÄÄLTÄ. 

Jokaiselle viikolle on tarjolla monipuolisesti lihaa, kanaa, kalaa sekä kasvisruokia, ja ne sopivat koko perheelle. Jos asut yksin tai kaksin, voit käyttää ateriasuunnitelmaa puolitettuna, tai tehdä siitä lounaatkin. Palvelu on hinnoiteltu maltilla, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus syödä paremmin sen avulla.

Ateriasuunnitelma tekee ruuan valmistamisesta helppoa – sinun vastuullesi jää kaupassa käynti, ateroiden valmistus ja kiitosten vastaanotto!

Ateriasuunnitelmasta sanottua:

“Kiitos, kiitos, kiitos! Lapset olivat hekin innoissaan ja sain palautetta, että äiti, sähän osaat laittaa hyvää ruokaa!”

“Koin riemua myös ruoan valmistamisesta. Hienoa! Kiitos uusista resepteistä, innolla odotan uusia kokeiluja!”

“Jo noiden kauppalistojen ja reseptien katsominen tuntuu helpottavalta! Hieno idea kaiken kaikkiaan!”

“Onnistuin jopa säästämään rahaa, kun en ostanut kaupasta mitään turhaa, ihan mahtavaa!”

“Perheen 14v poika, joka tosi nirso kaikelle, on sanonu kahdesti, että äiti sä osaat tehdä hyvää ruokaa!! Suu oli pudota! Kaikki on onnistuneita, ja ihania virityksiä ja uutta tullut ruokiin. Kiitos!”

“Gluteenittoman ja ravitsevan ruokavalion aloitusta ei voisi tehdä helpommaksi! Reseptit maistuivat ihan jokaiselle :)”

Lienee turha edes kertoa, kuinka iloiseksi olen palautteista tullut! Pakko kuitenkin mainita että olen itsekin nauttinut palvelun kehittelystä – meillä ei ole ikinä syöty näin hyvin!

Ateriasuunnitelman ensimmäisellä viikolla (vk 47) syödään mm. tomaattista jauhelihabolognesea kesäkurpitsapastalla, kalkkunaa & kukkakaaliriisiä kurkumalla sekä quinoalaatikkoa, muutaman reseptin mainitakseni.  Mikäli kirjoitus herätti mielenkiintosi, tutustuthan aiheeseen lisää Syö Hyvin-sivulla tai suoraan verkkokaupassa!

<3

7 kommenttia Syö Hyvin!

 1. Leena
  7.11.2014 at 21:14 (8 vuotta sitten)

  Hei!

  Jos ostan ensin kokeeksi 1 kk paketin ja sitten jatkan pidemmällä paketilla, niin ovatko seuraavan jakson ensimmäisen kuukauden reseptit samoja kuin 1 kk jaksossa?

  -Leena-

  Vastaa
  • tuuliaj
   7.11.2014 at 21:27 (8 vuotta sitten)

   Hei Leena,

   Kiitos viestistäsi! Eivät ole – reseptiikkaa syntyy viikoittain. Jotain yhtäläisyyksiä voi joissain viikoissa olla, mutta pääosin viikot & reseptiikat elävät aina – riippumatta milloin ja minkä paketin ostaa. 🙂

   Vastaa
 2. Leena
  10.11.2014 at 22:55 (8 vuotta sitten)

  Kiitos vastauksesta! Täytyypi laittaa tilaus tulemaan, kun istun oikean koneen äärellä

  Vastaa
  • tuuliaj
   11.11.2014 at 10:33 (8 vuotta sitten)

   Kiitos etukäteen, hauskaa jos teet tilauksen. 🙂 Toivottavasti viihdyt reseptiikan ääressä! 🙂

   Vastaa
 3. Niina
  19.11.2014 at 21:48 (8 vuotta sitten)

  Hei! Millä kasviproteiinin lähteillä suosittelet korvaamaan lihan ja kanan? Ymmärrettävästi reseptiikka on tietyille raaka-aineille tehty ja ravitsemuksellisesti ajateltu eli mitään täysin korvaavaa neuvoa en pyydä. Itse sovellan reseptejä usein varsin vauhdikkaasti ja joskus tulee aika isoja huteja… Eettisistä syistä liha ja kana ovat olleet pois lautaselta jo 20 vuotta ja enää en tunne tarvetta niitä mukaan ottaa, vaikka luomulihan saatavuus on nykyään ihan eri luokkaa kuin 90-luvulla.

  Kiitos, jos ehdit vastata! Iso kiitos blogista ja ateriasuunnittelusta. Kuukauden testijakso on tilattu, aion toteuttaa sitä lihallisena perheelle ja lihoja korvaten itselleni.

  Vastaa
  • tuuliaj
   19.11.2014 at 22:31 (8 vuotta sitten)

   Hei Niina, ja kiitos tilauksesta sekä viestistä! Laitan sinulle sähköpostia 🙂

   Vastaa

1Pingbacks & Trackbacks on Syö Hyvin!

 1. […] Kymmenen suosituimman postauksen viimeiseksi, yllättäen, mahtui kirjoitus, missä kerroin Wellberries-ateriasuunnitelmista. Palvelu on käynnistynyt mukavasti, ja ihanaa palautetta tullut! Palvelu laajeni myös hieman […]

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price