Aamupuuro upgraded (sisältää arvonnan!)

Aamupuuro upgradedAamupuuro upgraded

*edit: arvonta on päättynyt – kiitos osallistujille!

Moni onkin jo kuullut upgraded coffeesta, päivitetystä kahvista, missä laadukas kahvi nautitaan MCT-öljyn ja suolattoman niittyvoin kanssa. Niin hyvää kuin päivitetty kahvi onkin, kaipaan useimpina aamuina jotain pureskeltavaa, usein smoothien, tällä kertaa tuorepuuron muodossa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa puuro, vaan upgraded coffeen jalanjäljkiä seuraillen: aamupuuro upgraded.

Tuorepuurot ovat olleet hitti jo kauan, eikä mikään ihme – ne on helppo valmistaa valmiiksi jo illalla, eivätkä juuri vaadi valmistelua aamuisin. Tämä tuorepuuro turvotetaan myös yön yli jääkaapissa, mutta käytetään aamulla pikaisesti blenderin kautta, jolloin ainesosista tulee ihanan pehmeä kokonaisuus.

Tämän tuorepuuron salaisuus on Terranovan Life Drink-jauhe. Tuote on kasvi-yrtti-rasvahappo-maitohappobakteeri-entsyymivalmiste –  ei ehkä helpoin muistaa, mutta pitkä tuotekuvaus tässä yhteydessä takaa sen, että aamupuurosi todella päivittyy uudelle tasolle! Tuotteen maku on miedohko, ja sitä yleensä suositellaan nautittavaksi veden, mehun tai smoothien mukana, mutta mikään ei estä päivittämästä sillä muuta ruokailua, kuten tätä ihanaa tuorepuuroa. Mikäli päivität tuotteella muita ruokia, on varminta kuitenkin pysyä kypsentämättömissä ruuissa, ettei mikään tuotteen ominaisuuksista katoa matkalla.

Aamupuuro upgraded sisältää gluteenittomien luomukaurahiutaleiden lisäksi kookosmaitoa, taatelin, banaanin, vaniljaa ja kanelia. Tämän kaiken lisäksi Life Drink tuo aamiaiseen papu – ja riisiproteiineja, riisinlesejauhetta, sprirulinaa&klorellaa, 10 viherjauhetta, 10 marjajauhetta, sienijauheita (kaikki nämä hellävaraisesti tuorepakastekuivattuina), omega 3, 6, ja 9 – rasvahappoja, 7 eri ruuansulatusentsyymiä, 5 maitohappobakteeria sekä prebioottista kuitua.

Tutustuttuani tuotteeseen, voisin kirjoittaa siitä vaikka kuinka paljon, enkä ihmettele että tuote on nostettu Terranovan ravintolisäsarjan lippulaivaksi. Samasta jauheesta saat monipuolisesti ravinteita (kuten proteiinia, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja, klorofylliä), ruuansulatusta helpottavia entsyymejä ja hyviä bakteereja. Hyville bakteereille on lisäksi pakattu evästä mukaan, prebioottien muodossa (onhan tärkeää, että ne hyvät bakteerit saadaan viihtymään suolistossasi). Tuote on lisäksi täysin kasviperäinen, ja mikä parasta, myös lisäaineeton. Aikamoinen setti, sanoisin! Lisää voitte lukea tuotteen sivuilta, täältä.

Aamupuuro upgraded
1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl kookosmaitoa
1 taateli
vaniljaa, ceyloninkanelia
banaani
1 annosmitallinen Terranovan Life Drink-jauhetta
kuorittuja hampunsiemeniä

Laita kaurahiutaleet illalla turpoamaan kookosmaitoon taatelin sekä mausteiden kanssa. Anna turvota yön yli. Aamulla laita tuorepuuro blenderiin banaanin ja Life Drink-jauheen kanssa. Sekoita nopeasti tasaista, ja koristele kuorituilla hampunsiemenillä.

Aamupuuro on smoothien lailla superhelppo tapa tankata jo heti aamusta paljon ravinteita, kun sen vain koostaa oikein. Tämän superfood-jauheen avulla se ei ole vaan helppoa, mutta myös herkullista!

Haluatko päästä testaamaan aamupuuron päivittämistä? Voit käydä hankkimassa tuotteen, tai osallistua arvontaan täällä blogin, tai facebookin puolella. Kommentoimalla olet mukana arvonnassa, ja kaksi voittajaa saavat tuotteen kotiin testattavaksi (edun arvo n. 35,90€). Arvontaan voi osallistua tämän viikon loppuun saakka (arvonta suoritetaan sunnuntaina 14.12). Onnea kaikille arvontaan!

xxx

Aamupuuro upgraded

Postaus on toteutettu yhteistyössä Terranovan kanssa. Tuotetta on saatavilla ainakin Ruohonjuuresta sekä Luontaistuntijat-ketjun kaupoista. 

Instagram: http://instagram.com/sirutuulia
Twitter: https://twitter.com/Wellberries
Facebook: https://www.facebook.com/Wellberries

64 kommenttia Aamupuuro upgraded (sisältää arvonnan!)

 1. Heidi P
  11.12.2014 at 08:30 (7 vuotta sitten)

  TerraNovan B+C stressinsietoa parantavaa ravintolisää onkin tullut kokeiltua (olen tykännyt!) ja tämäkin tuote ollut toivomuslistalla jo tovin. Jospa nyt onnistaisi!

  Vastaa
 2. Iitu
  11.12.2014 at 11:15 (7 vuotta sitten)

  Voi kuinka helpottaisi elämää, kun olisi yhdessä purkissa noin paljon ravinteita mitä keho tarvitsee!

  Ps. Kiitos ihanista resepteistä! 🙂

  Vastaa
 3. Eevis
  11.12.2014 at 12:27 (7 vuotta sitten)

  Voisin kokeilla!

  Vastaa
 4. Hanna
  11.12.2014 at 18:01 (7 vuotta sitten)

  Kuulostaa kyllä varsin kätevältä mainiolta tuotteelta 🙂

  Vastaa
 5. krisku
  11.12.2014 at 21:30 (7 vuotta sitten)

  Tuon tuotteen ottaisin mielelläni testiin. mukana siis!

  Vastaa
 6. nuunuu
  12.12.2014 at 19:25 (7 vuotta sitten)

  Olisipa hienoa saada tuota testattavaksi 🙂

  Vastaa
 7. Bansu
  12.12.2014 at 21:50 (7 vuotta sitten)

  Ensimmäistä kertaa luin blogiasi ja heti koukussa 😉 Ja mielelläni osallistun arvontaan, kiinnostava tuote!

  Vastaa
 8. skribentti
  12.12.2014 at 23:49 (7 vuotta sitten)

  Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla!

  Vastaa
 9. Essi
  13.12.2014 at 10:35 (7 vuotta sitten)

  Ottaisin mielelläni testiin! Ja olisi myös mukava syntymäpäiväyllätys 🙂

  Vastaa
 10. maaria
  13.12.2014 at 21:56 (7 vuotta sitten)

  Puuron päivitys kulostaa hyvältä, mukana!

  Vastaa
 11. Stephen Terrass
  3.1.2015 at 00:14 (7 vuotta sitten)

  Wow, thank you so much for your wonderful blog, and your recipe sounds amazing!!!!

  Vastaa
  • tuuliaj
   3.1.2015 at 14:13 (7 vuotta sitten)

   Thanks so much, Stephen! I think your products are amazing! This upgraded raw porridge is one of my favourite porridges – I hope you’ll love it too.

   Vastaa
 12. Pike
  7.2.2015 at 19:52 (7 vuotta sitten)

  Kiinnostaisi testata tuotetta.

  Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price