Hymy on kauneinta, mitä voit päällesi pukea.

Supermood / Egoboost

Luonnollinen hyvinvointi, sisäinen kauneus ja kemikaalittomuus ovat kaikki termejä, mitkä kuvaavat hyvin Wellberriesin ajatusmaailmaa kauneudesta. Olen sitä mieltä, että hymy on kauneinta, mitä voit kasvoillesi pukea. Sen ja hyvän ruokavalion lisäksi saatetaan kuitenkin tarvita jotain muutakin: ihon kosteutta tukevia rasvoja (etenkin näin talvella!), ja luonnollisia puhdistuotteita. Ihosi suojelee sinua koko pitkän päivän ajan, joten siitä huolta pitäminen on vähintä, mitä sen eteen voit tehdä.

Koko pienen elämäni sivelin iholleni ties mitä rasvoja, sen enempää tuotteiden sisältöön huomiota kiinnittämättä, tai niiden imeytymistä sen enempää ajattelematta. Ihon sanotaan imevän jopa 60% kaikesta, mitä sille laitamme, joten ihan yhdentekevästä seikasta emme puhu. Ympäristömme toksisuus ja sen vaikutukset ovat vakavasti otettava uhka, ja mielestäni siinä missä tätä kuormaa voi keventää, se kannattaa ehdottomasti tehdä.

Siksi: luonnonkosmetiikka.

Acorelle & Madara

Olen saanut testiin muutamia ihania tuotteita, jotka näkyvät kuvissa. Kuten niissäkin näkyy: luonnollisen ihonhoidon ei tarvitse olla tylsää, mautonta, väritöntä tai hajutonta. Itse asiassa Acorellen uutuustuoksu (Delicious by Sara la Fountain) oli ensihaistelulla niin voimakas, että epäilin sen sopivuutta itselleni, mutta muutaman kerran kokeiltuani olen alkanut rakastaa sen makeaa tuoksua. Keväälle tulen kuitenkin varmasti kaipaamaan jotain raikkaampaa “vesituoksua” – jos tiedätte tuoksun joka yhdistää raikkauden ja luonnollisuuden, vinkkaattehan kommenteissa.

Supermoodin Egoboost-sarja – no se nyt vaan on kaikin puolin ihana. Siis mitä pakkaussuunnittelua! En haluaisi edes heittää bokseja pois, niin kauniita ne ovat. Osa tuotteista sisältää pakurikääpää, mitä käytän mielelläni sisäisesti, joten olin enemmän kuin innokas syöttämään sitä myös iholleni. Tuotesarjalla ei ole Ecocert-tunnusta, ja se johtuu nimenomaan tuosta pakurin käytöstä – pakuria ei voi sertifioida. Kyseessä on siis holistinen kosmetiikkasarja, mikä on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Ecocert-standardien mukaan. Minulla on ollut käytössä Moisture Kick Serum, The Perfect Day Cream, Eyes Wide Open-serum sekä puhdistustuotteet.

Tykkäsin tuotteista todella paljon, ja aion testata vielä One Minute Facelift-seerumiakin – eikä kauneussuklaakaan kuulosta kovin pahalta. Eyes Wide Open todella tekee sen minkä lupaa, ja tuotetta on ollut ihana käyttää etenkin aamuisin. Yksi seikka on pakko kuitenkin sanoa: tuotteet tulevat sopimaan minulle vielä paremmin kesällä, sillä nyt talvella olen silloin tällöin tarvinnut extrakosteutta yövoiteiden muodossa – käytössä on tällöin ollut Madaran uudistava yövoide.

Ihoni tarina ei kuitenkaan ole se tavallisin, joten tuotteet voivat olla tarpeeksi kosteuttavia juuri sinulle. En lapsena tai nuorena kärsinyt mistään iho-ongelmista, ja ihoni oli sileä ja tasainen aina melkein sinne 30 ikävuoteen saakka, eikä hätkähtänyt oikein mistään. Niihin aikoihin elämässäni tapahtui monenlaista, eikä suolistoni ihan pysynyt perässä – huono ruokavalio yhdistettynä pitkittyneeseen stressiin ja ahdistukseen oli oiva kombo, joka lopulta keikautti veneen, takasi minulle diagnoosin aikuisiällä puhjenneesta atooppisesta ihottumasta, ja lopulta –  pakotti minut ottamaan terveyteni omiin käsiini.

Oikeastaan on hassua, ettei ihoni reagoinut aikaisemmin, olenhan lähes kasvatettu antibiooteilla nuoruuden kroonisen angiinan ja poskiontelontulehdusten takia. Ennen kuin minun oli pakko tehdä muutoksia hyvinvointini eteen, söin huolettomasti karkkia, maitotuotteita, viljoja, ja mitä nyt eteen sattui, enkä juuri suonut sille sen enempää ajatuksia, vaikka elintarviketieteitä opiskelinkin. Olen aikaisemminkin kirjoitellut, että on hassua, kuinka huonoon oloon tottuu, ja sitä alkaa pitää normaalina. Ihoni oli oikeastaan viimeinen lenkki, joka petti täysin. Tiedän myös tarkalleen, mistä keskustelen asiakkaideni kanssa, kun elämä tuntuu pyörivän sokerin ympärillä, ja energiaa ei riitä mihinkään – been there, done that.

Ihoni on myös viimeinen asia, minkä kanssa yhä ajoittain taistelen, mutta olen samalla sille kiitollinen. Kaikkea ei tarvitse kestää, ja sen oli aikakin alkaa osoittaa mieltänsä ja potkia muutos alkuun. Muut ongelmat ja tulehdukset ovat olleet jo monia vuosia kokonaan poissa, enkä enää nukahtele ratikoihin, hah.

Näistä seikoista johtuen olen kuitenkin aika haasteellinen testaaja ihotuotteille – tai sitten tyypillinen suomalainen herkkäihoinen. Supermoodista vielä kuitenkin sen verran, että heidän puhdistustuotteensa ovat tuntuneet sopivan iholleni täydellisesti, eikä epäpuhtauksia ole koko testijakson aikana ilmaantunut. Pienellä lisäkosteutuksella sarja on ollut todella hyvä.

Ulkoisten seikkojen lisäksi hoidan ihoani tietenkin ruokavaliolla ja tukituotteilla. Sain juuri testiin Lifeltä heidän uutuutensa, Fountain Hyaluronic Molecule-nimisen tuotteen. Tuote, nimensä mukaisesti, sisältää hyaluronihappoa (ja inkivääriä), ja tätä kautta huolehtii ihon kosteustasapainon säilymisestä. Toinen tuote, minkä antanen testiin vielä eteenpäin (näin suositeltiin), sopii hieman varttuneemmalle iholle ja on nimeltään The Beauty Molecyle. Tuote sisältää resveratolia, mikä vaikuttaa solujen toimintaan, ja tätä kautta hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. Beauty molekyyliä käytetään yksi teelusikka päivässä, mikä valmistajan mukaan vastaa 26 000 viinirypälettä. Aika huikea määrä!

Mielenkiintoisia, innovatiivisia tuotteita, jotka lupaavat paljon ja näyttävät kauniilta. Hyvä lahjaidea sekä tyttöystävälle että äidille, miksei ystävällekin. Palaan asiaan myöhemmin kun olen ehtinyt testata tuotteen – odotan jo jännityksellä miten Hyalyronic Molecule tulee ihooni vaikuttamaan, kun nimenomaan ihon kosteuttamiseen sitä tukea yhä tarvitsen.

Fountain molecules / Life

Vielä viimeisenä deodorantista ja alumiinista – sen imeytymisestä deodorantin kautta ollaan montaa mieltä, mutta olen mielelläni “turvallisella” puolella – miksi haluaisin imeyttää itseeni kemikaaleja kainaloidenkaan kautta. Testissä on ollut Madaran deodorantti, mistä olen tykännyt kovasti, ja myös Lifen deodoranttia olen ajoittain käyttänyt.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan luonnonkosmetiikkavaihtoehtoihin. Niitä onneksi nykyään riittää, lähes kaikissa hintaluokissakin. Aiheesta voisi kirjoittaa vaikka kuinka pitkästi, mutta jatketaan aiheesta myöhemmin. Tyydyn tähän loppuun vielä vinkkaamaan keinon, mistä olen aikaisemminkin kirjoittanut: öljypurskuttelun.

Jos jostain, niin siitä en ikinä luovu.

Luonnollisia hetkiä ja hymyjä,
xxx

Supermood / Egoboost

Kuvien tuotteet saatu testiin. 

4 kommenttia Hymy on kauneinta, mitä voit päällesi pukea.

 1. 5kulma
  18.12.2014 at 19:54 (8 vuotta sitten)

  Hahaa, nyt me tuoksutaan samalta!

  Vastaa
  • tuuliaj
   19.12.2014 at 09:05 (8 vuotta sitten)

   Hahaa! Niin tuoksutaankin! <3

   Vastaa
 2. Päivi
  20.12.2014 at 22:26 (8 vuotta sitten)

  Kerrothan aikanaan The Beaty Molecylen testituloksista. Jospa toimisi tähänkin väsyneeseen naamaan 😉 Mahtavaa, että ruokavinkkien lisäksi saa ihonhoitovinkkejä!

  Vastaa
  • tuuliaj
   25.12.2014 at 22:21 (8 vuotta sitten)

   Kerron kyllä 🙂 Kiva, että myös ihonhoitovinkit kiinnostaa, jatkossa enemmän myös sitten niitä. 🙂

   Vastaa

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
 • 30-day money back guarantee
 • Take immediate ownership
 • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
 • Enjoy zero percent financing
 • Quick delivery of the domain
 • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan