Ensimmäinen kokonainen vuosi takana!

Vuosi 2014 oli Wellberries-blogin ihka ensimmäinen kokonainen vuosi, ja siinäkin mielessä erittäin hyvä. Vuosi oli tapahtumarikas, ja sisälsi sopivasti muutoksia, ehkä hieman hulluutta ja rohkeuttakin. Vuoden aikana blogi kasvoi ja sai paljon uusia lukijoita. Ilman teitä tämä blogikaan ei olisi mitään – kiitos siis teille, että olette olleet mukana luomassa Wellberriesiä sellaiseksi kun se tänä päivänä on. Kiitos teille, ketkä olette olleet matkalla mukana jo alkuajoista saakka, ja kiitos tuoreimmille lukijoille. Toivon, että olette viihtyneet blogin parissa.

Koska uusiakin lukijoita on paljon, ajattelin nostaa blogin koko viime vuoden suosituimmat hetket uudelleen esille. Alla siis listattuna koko viime vuoden suosituimmat postaukset, joiden linkeistä pääsette lukemaan enemmän, jos missasitte kyseisen kirjoituksen!

Näitä postauksia te, rakkaat lukijat ja satunnaiset vierailijat, luitte eniten!

1) Raaka sitruunajuustokakku – huikean suosion saavuttanut raakakakku pääsi monen juustokakkua ikävöivän pöytään, ja ilahdutti sekä maullaan että helppoudellaan. Tämän kakun kohdalla voin luvata, että onnistut!

Sitruunajuustokakku (raaka)

2) Kesän ihanin sorbetti  valmistui naurettavan helposti vain kahdesta raaka-aineesta: kohmeisista mansikoista ja banaanista. Niin hyvää ja niin helppoa – ilman lisättyä sokeria.

Strawberry-banana sorbet - 2 ainesosan sorbetti! / Wellberries

3) Gluteenittomat Runebergin tortut tekivät poikaystäväni todella onnelliseksi hänen syntymäpäivänään, ja taisi resepti ilahduttaa muutamaa muutakin henkilöä. Näitä teen ehdottomasti myös ensi vuonna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4) Kurkuma-kalapuikot: niin helppoa, edullista ja maistuvaa. Kalapuikot maistuvat koko perheelle, ja kun ne tekee itse, tietää tarkkaan mitä ne sisältävät (ja kalan laatuun voi itse vaikuttaa). Mantelijauho ja kurkuma sopivat puikkoihin superhyvin!

Kurkuma-kalapuikot

5) Pannukakut kookos-mustikkatäytteellä  – täyte sulatti sydämeni, ja sopii moneen muuhinkin herkkuun. Eivätkä ne pannukakutkaan huonoja olleet.

Pannukakut kookos-mustikkatäytteellä (G, M)

6) Proteiinipatukat: olin testannut jo muutamia patukkaversioita, mutta päädyin aina liian jauhoiseen lopputulokseen. Lopulta päädyin jättämään proteiinin jauhon muodossa kokonaan pois, ja tuomaan sen patukoihin siementen ja pähkinöiden avulla. Lopputulos oli ihana, eikä jauhoisuudesta ollut tietoakaan – myös te taisitte olla samaa mieltä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7) Porkkanarieskat – jälleen kerran, niin yksinkertaista mutta maistuvaa. Aloitin rieskakokeiluni kukkakaalirieskoilla, mutta nämä porkkanarieskat veivät voiton.

Porkkanarieskat

8) Vispipuuro chiasiemenistä ja puolukoista on ehkä yksi lempireseptejäni. Te piditte vielä enemmän sen pehmeämmästä versiosta, ja täytyy myöntää: ehkä se on jopa alkuperäistä reseptiä parempaa!

Kermaisen pehmeä chia-puolukkapuuro - se vähän parempi vispipuuro!

9) Tämä vegaaninen taatelikakku oli, pakko sanoa, ihan todella hyvää. Halusin testata vegaanileivontaa (ja ilahduttaa vegaanilukijoitani), ja lopputulos oli kananmunallista versiotakin parempi! Jälleen kerran sain huomata, ettei leivonta vaadi mitään perinteisiä aineksia: vehnäjauhoja, sokeria, tai edes kananmunia. Lucumakerma syntyi, kun kookoskerma oli liian juoksevaa, ja se piti saostaa jollain. Rakastuin lopputulokseen.

Taatelikakku lucuma-kookoskermalla (G, M, V)

 

10) Kymmenen suosituimman postauksen viimeiseksi, yllättäen, mahtui kirjoitus, missä kerroin Wellberries-ateriasuunnitelmista. Palvelu on käynnistynyt mukavasti, ja ihanaa palautetta tullut! Palvelu laajeni myös hieman suppeampaan versioon, Tinyyn, ja jatkaa hyväksi havaitsemallaan tiellä myös ensi vuonna. Miten hienoa, että se on kiinnostanut myös teitä!

syo_hyvin_vasen

 

Tähän on hyvä päättää tämä vuosi, ja suunnata katse kohti uutta sellaista. Vuosi toi mukanaan paljon mistä olla kiitollinen, ja olen varma, että ensi vuosi täyttyy vähintään yhtä ihanista asiosta.

Toivon ihan sitä samaa teille: täyttyköön vuotenne ilosta, onnesta ja kaikesta kauniista!
xxx

4 kommenttia Ensimmäinen kokonainen vuosi takana!

 1. Rommirusina
  31.12.2014 at 20:43 (8 vuotta sitten)

  Kiitoksia tosi kivasta blogista, täältä löytyy paljon tosi ihania reseptejä. Noita gluteenittomia Runebergin torttuja on pakko kokeilla itselläkin ensi Runebergin päivänä. Oikein onnellista uutta vuotta!

  Vastaa
  • tuuliaj
   2.1.2015 at 22:31 (8 vuotta sitten)

   Kiitos kivasta viestistäsi, ja ihan sitä samaa sinulle! 🙂

   Vastaa
 2. Pikku Leijonan Emäntä
  13.1.2015 at 18:59 (8 vuotta sitten)

  Oi että, mikä listaus! Heti tuli mieliteko kokeilla useampaa näistä, laitetaanpas postaus muistiin 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   22.1.2015 at 10:44 (8 vuotta sitten)

   Kiva että tykkäsit! 🙂

   Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price