Syö hyvin – helposti!

Syö hyvin - helposti / Tuulia

Uuden vuoden alkaessa on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään omaa elämäänsä ja arkeaan. Elämä on usein aika kiireistä, ja sen myötä arkeen saattaa päätyä elementtejä, mitkä eivät niin kovasti miellytä. Kohdallani tämä on tarkoittanut sitä, että vuoden loppuun mennessä huomasin luovuttavani treenille varattuja tunteja työn teolle, ja joustavani juuri liikunnasta kaikista eniten. Seikka, jonka aion ehdottomasti korjata tänä vuonna.

Useille arjen ruokailu tuottaa haasteita, koska lapset, työt, ruuhka, väsymys ja harrastukset. Elämä täyttyy ääriään myöten kaikesta siitä, millä annamme sen täyttyä, eikä sen hallinta ole kaikista helpointa. Arjen ruokailuista joustamisessa piilee kuitenkin kierteen syvenemisen vaara – jos illallisen skippaa ja korvaa sämpylällä tai take away-ruualla, saattaa ruoka itse asiassa viedä enemmän energiaa kuin tuoda – ja loppuilta meneekin sitten sohvalla väsymyksen vallassa. Hommia jää hoitamatta, mikä näkyy seuraavana päivänä, eikä ehkä silloinkaan ole aikaa kaupassa käynnille tai terveellisen ja monipuolisen ruokailun suunnittelulle. Jos sitä ehtiikin kauppaan, saattaa se mennä epätoivoiseksi pyörimikseksi hyllyjen välissä – kukapa ei olisi joskus tuskastunut kaupassa, ja lopulta napannut jälleen jonkun puolivalmisteen tai eineksen matkaansa.

Eikä siinä mitään, joskus tämä on ihan ok, koska elämä ei ole täydellistä. Olemme kuitenkin alttiita helpoille ratkaisuille, ja jos niitä alkaa näkymään ruokailun puolella useastikin viikossa niin kokonaisuus voi mennä huonoon suuntaan. Kohdallani joogatunnit saattavat käydä yhä vähemmiksi, joku toinen päätyy syömään eineksiä päivästä toiseen.

Olen itse onnekkaassa asemassa, sillä Wellberries-ateriasuunnitelman toteuttaminen vaatii jatkuvaa terveellisten, ravitsevien ja monipuolisten reseptien kehittelyä. Siinä sivussa meillä syödään todella hyvin. Tämä erittäin yksinkertainen palvelu lanseerattiin marraskuussa, jonka jälkeen kymmenet ja kymmenet perheet ovat syöneet paremmin. Reseptiikka on helppoa, aina gluteenitonta, halutessa maidotonta, ja ravitsevaa.

Palautteita on tullut, ja ihania sellaisia! Palvelu ja reseptiikka on kehitetty keittiössäni, minulta sinulle, joten palaute on tuntunut ihanalta. Mutta se on myös tärkeää – haluan kehittää palvelun vastaamaan paremmin yhä useamman tarpeisiin, ja tätä kautta vaikuttaa siihen, että suomalaisissa kodeissa syötäisiin paremmin. Hyvä ruoka kuuluu kaikille, ja myös heillä, kenellä ei ole aikaa sen suunnitteluun, tulisi olla helppo tie sen toteutukseen.

Yksinkertaiset Wellberries-ateriasuunnitelmat:
* säästävät aikaasi (kaupassa käydään kerran viikossa)
* takaavat monipuolisen ruokailun (joka viikko tarjolla on monipuolisesti eri proteiininlähteitä ja kasviksia)
* säästävät rahaa (ei turhia ostoksia tai nahistuneita vihanneksia jääkaapissa)
* pienentävät hävikkiä (suomalaiset heittävät paljon ruokaa roskiin – jopa 24 kg vuodessa!)
* opettavat tekemään ruokaa helposti ja käyttämään kasviksia ihan uudella tavalla (mikset tekisi riisiä nopeasti ja vaivatta kukkakaalista?)
* lisäävät mielikuvitusta ja uskoa omiin taitoihin (koska ruuanlaitto ei ole vaikeaa)
* palkitsevat (saat kiitosta ja iloa siitä, että tarjoilet rakkaillesi hyvää, puhdasta ja gluteenitonta ruokaa)

Lisää voit lukea täältä.

Sainpa yhden palautteen myös parisuhteen parantumisesta – palautteen kirjoittajan mies ei yksinkertaisesti voi uskoa, että hänen tyttöystävänsä osaa tehdä niin hyvää ruokaa. Kehuja satelee joka päivä, kuulemma, ja positiivinen kierre parisuhteessa on valmis. Lienee turha mainita, kuinka iloinen olin kuullessani tämän hieman yllättävämmän palautteen!

Muita palautteita:

Helpotti todella paljon arkea! Vaikka elämme kahdestaan, niin kun joku muu mietti ruoat ja kauppalistan valmiiksi, säästimme aikaa, “hermoja”. Säästimme rahaa ruokakuluissa ja roskiin ei mennyt ruokaa. … Tämä palvelu on meille täydellinen! Kauppakassin sisältö väheni puolella, oli mukavempi käydä yksinkin kaupassa. Reseptit ovat monipuolisia ja edullisia, sesonkiajan tarvikkeita. Aikaisemmin emme tehneet kalaruokia, mutta nyt se on osana arkea. Kehittämäsi palvelu on todella loistava, ja olemme erittäin tyytyväisiä! Meidän molempien mahat ovat voineet paremmin.”

“Reseptit ovat loistavia. Kaikista parasta on kauppalista, nyt ei tule ostettua mitään ylimääräistä. Sekä nyt hyvää vauhtia kasvamassa oleva upea ruokaohjekansio!”

“Sain uusia ideoita arkiruokailun järjestämiseen. Resepteissä erityisen hyvää oli juuri tuo maidottomuus ja gluteiinittomuus. Enpä osaa sanoa, mitä muuttaisin palvelussa, se on oikein mainio tällaisenaan.”

“Resepteissä hyvää oli runsas kasvisten käyttö. Jotkut ruoat olivat myös “riittävän perinteisiä” epäluuloisia jälkeläisiä ajatellen. Lastenkin ennakkoluulottomuus kasvoi ja kaikkea maistettiin. Kuukauden jakson 24 reseptiä antavat paljon variaatiota entisten noin 10 eri ruoan kierrättämisen sijaan.”

“Ei tarvinnut taas itse keksiä, että mitäköhän syötäisiin, ruokiin sai vaihtelua ja tuli hyvä mieli, kun tiesi syövänsä terveellisesti ja ravitsevasti. Raaka-aineet olivat suht yleisiä ja reseptit melko helppoja. Yksinkertaisella maustamisella ruoista tuli tosi maukkaita ja ne maistuivat hyvin lapsillekin (meillä 3v ja 1,5v).”

“Itselle on todellä tärkeää, että ruoka on gluteenitonta. Näin ollen vatsa voi hyvin eikä kenkkuile. Nyt oli kiva saada uusia reseptejä, koska tuntui, että aina tulee tehtyä niitä samoja ruokia. Näistä on ollut todella paljon apua.”

“Ateriasuunnitelma on ollut valtava helpotus ja arjen pelastaja kiireiselle naiselle, jolle kaupassakäynti on aina pohtimista ja “vaikeiden” valintojen tekoa. Tuntuu etuoikeutetulta, että nyt joku suunnittelee koko viikon ruokalistani valmiiksi ja vielä kertoo mitä kaupasta täytyy ostaa. Maailman helpointa!! Ja mikä parasta resepteissä on käytetty makuja ja yhdistelmiä, joihin ehkä hieman tylsä pääni ei koskaan olisi päätynyt. Jopa hieman nirso miesystävä on hulluna kukkakaalimuusiin (vaimo-pisteitä ropisee!)”

Näihin on hyvä lopettaa, sekä pieneen tarjoukseen.  Kun teet tilauksesi tammikuun 15pv mennessä, ja syötät verkkokauppaan koodin SYOHYVIN, saat 20% alennuksen tilauksestasi! Hyvin syöminen tuli juuri sekä helpoksi, että entistä edullisemmaksi!

Tarjous koskee kaikkia Wellberries-ateriasuunnitelmia (Tiny 1 ja 3 kk, Mini, Midi, Maxi). Alennus ei koske Alku-valmennukseen suunniteltua reseptiikkaa.

Ihanaa uutta vuotta, ja ravitsevaa arkea!

4 kommenttia Syö hyvin – helposti!

 1. Nina
  5.1.2015 at 14:00 (8 vuotta sitten)

  Hei, Yritin tilata Alku reseptiikkaa. Alennuskoodi SYOHYVIN ei anna alennusta.

  Vastaa
  • tuuliaj
   5.1.2015 at 14:02 (8 vuotta sitten)

   Hei Nina, alennus ei valitettavasti koske Alku-reseptiikkaa, vain Wellberries-ateriasuunnitelmia. Kiitos huomiosta – tarkennan sen vielä tuohon tekstiin selvemmin!
   /Tuulia

   Vastaa
 2. Nina
  5.1.2015 at 14:10 (8 vuotta sitten)

  Kiitos. Tämä palvelu kiinnostaa minua muutoinkin. Osaatko arvioida miten Maxi palvelu istuu Alku -valmennukseen? Onko sovellettavissa? Pähkäilen josko ottaisin tuon isomman palvelun saman tien.

  Vastaa
  • tuuliaj
   5.1.2015 at 14:31 (8 vuotta sitten)

   Ateriasuunnitelmat ovat sovellettavissa Alku-valmennukseen, ne ovat gluteenittomia, halutessa maidottomia, ja niiden hiilihydraatteihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Eli kun vaan lasket itse tarvittavat määrät resepteihin (ja jätät tarvittaessa hiilihydraatteja pois), ei siinä pitäisi olla suurempaa ongelmaa. Toki tuo Alku-valmennus on valmis räätälöity paketti, minkä saat kerralla sähköpostiisi ja makroravinteet on valmiiksi laskettu. 🙂 Maxin reseptit tulevat sitten joka vk erikseen.

   Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price