Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Luomua hiuksissa (sis. arvonnan!)

Urtekram Aloe Vera

Edit: arvonta päättynyt! Kiitos osallistumisesta!

Kirjoittelin joulukuun puolella hieman suhteestani luonnonkosmetiikkaan, ja samoilla teemoilla liikutaan tänään. Mainitsin käyttäväni luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja suurimmassa osassa meikeistäni (suurimmaksi osaksi, koska ripsari: onko KUKAAN vielä löytänyt hyvää luonnonkosmetiikkaripsaria?!), joten on luonnollista että sama jatkuu hiustenhoidossa. Olen testaillut monia tuotteita, enkä oikeastaan ole löytänyt vielä shampoista ja hoitoaineista sitä ihan ehdotonta suosikkiani – olen ollut aika tyytyväinen moniin merkkeihin, mitä olen kokeillut.

Viimeisinpänä minulla on ollut käytössä Urtekramin tuotteita, Aloe Vera-sarjaa, minkä luvataan kosteuttavan hiuksia aloe veran ja glyseriinin ansiosta. Olen ollut tuotteisiin tyytyväinen, hiukseni ovat käyttäytyneet nätisti. Mikä parasta, Urtekramin tuotteiden saatavuus on hyvä, ainakin isommista kaupoista (Prisma, Cittarit) tulisi tuotteita löytyä. Mahtavaa, että luomukosmetiikka on yhä useampien saatavilla!

Urtekram on puhtaiden ja luonnollisten hiusten – ja vartalonhoitotuotteiden pioneeri: jo 1970-luvulta saakka yritys on valmistanut  luonnonmukaisia tuotteita ja tiedostanut kosmetiikkateollisuuden käyttämien aineiden imeytymisen aiheuttamat ongelmat. Tuotteet käyttävät Cosmos Organic-sertifikaattia, missä 95% tuotteiden kasviperäisistä ainesosista tulee olla luomua, ja 95% ainesosista tulee olla luonnollista alkuperää.

Luonnonkosmetiikan suosimisessa on monia syitä, mutta yhtenä tärkeimpänä seikkana omalla kohdallani on epäilys kosmetiikan sisältämien xenoestrogeenien vaikutuksesta hormonitoimintaamme. Elämämme on täynnä synteettisia kemikaaleja (kosmetiikan lisäksi mm. ruoka, vaatteet, tekstiilit, muovit, kuitit, huonekalut, etc) joten kannattaa karsia sieltä mistä niitä voi karsia. Xenoestrogeenit käyttäytyvät siis luonnollisen estrogeenin tapaan elimistössämme ja voivat näin aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa. Xenoestrogeenien lopullisia seurauksia ei kukaan oikeastaan vielä tiedä, mutta ikäviä merkkejä on toki ilmassa.

Olenpa muuten lähiakoina löytänyt hyvän hiuslakankin, Less Is More-brandin Timjamin! Pian toivottavasti viimeisetkin tuotteet vaihtuvat kylpyhuoneessani luonnollisiin! ( …se ripsari! Olen yhä koukussa Kaneboon).

Kun Wellberriesin facebook-sivu kasvoi yli 2000 tykkääjään (kiitos vielä kerran! <3)  lupailin järjestää arvonnan pian asian kunniaksi. Nyt Wellberries-tykkääjiä on jo yli 2500 (kiitos 500 kertaa lisää! <3) –  järjestetään sen kunniaksi pian toinen arvonta. Mutta, aloitetaanpa kuitenkin nyt tällä ensimmäisellä!

Arvonnan tarjoilee tällä kertaa Urtekram, ja palkinnon sisältö liittyy luomukosmetiikkaan. Paketista löytyy ainakin Aloe Vera-sarjan shampoo, hoitoaine, kosteusvoide, kahta erilaista saippuaa ja deodorantti. Saattaapa pakettiin eksyä Urtekramin muitakin tuotteita. Paketin arvo on n. 50€, ja kuvista näette hieman mistä sarjasta onkaan kysymys.

Arvontaan osallistut perinteisesti: kommentoimalla postaukseen joko täällä, tai facebookin puolella.

Onnea arvontaan!
xxx

Urtekram Aloe Vera

Arvonnan tuotteet saatu Urtekramilta.  
Kilpailun sääntöihin voit halutessasi tutustua täältä

108 kommenttia Luomua hiuksissa (sis. arvonnan!)

 1. HenttuMaria
  21.1.2015 at 16:23 (4 vuotta sitten)

  Uiui! Kiva olis päästä testaa! 🙂

  Vastaa
 2. Mirva
  21.1.2015 at 20:01 (4 vuotta sitten)

  Mukana ehdottomasti!

  Vastaa
 3. Hukka
  21.1.2015 at 21:24 (4 vuotta sitten)

  Waude, upea paketti! Mukana arvonnassa, testaisin tosi mielelläni! 🙂

  Vastaa
 4. Taar
  21.1.2015 at 21:37 (4 vuotta sitten)

  Oih! Mukana ollaan!

  Vastaa
 5. salli
  22.1.2015 at 08:46 (4 vuotta sitten)

  Mukana ihana arvonta

  Vastaa
 6. Elii
  22.1.2015 at 18:32 (4 vuotta sitten)

  Oi vitsi olis kivaa päästä testailemaan! Mahtava paketti 🙂

  Vastaa
 7. Nina
  8.2.2015 at 21:02 (4 vuotta sitten)

  Näyttää tosi kivalle sarjalle!

  Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199