Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Pasta Purify

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPasta Purify / Wellberries

Hetki sitten tällä puolen ruutua päivitettiin aamupuuroa (testasitko jo, miten ihanalta aamupuuro upgraded maistuu?), ja nyt olisi vuorossa perinteisen pastan päivitys. Pasta Purify sisältää kesäkurpitsasta ja porkkanasta veistellyn raakapastan lisäksi mahtavia, kehon puhdistumista tukevia ainesosia: muun muassa tuoretta korianteria, sitruunaa sekä Terranovan Green Purity Super-Blendiä. Terranovan tuote on suunniteltu tukemaan kehon puhdistumista  – se sisältää maksan ja suoliston toimintaa tukevia, luomulaatuisia ainesosia, jotka samalla lisäävät kehon emäksisyyttä. Täydellinen lisäys siis ruokaan, jonka haluamme sekä ravitsevan että tukevan kehomme hyvinvointia!

Olen aikaisemminkin kertonut omaavani tulkintapätevyyden MDD:n hivenaineanalyysiin, joka hivenainetasojen lisäksi kertoo hiustemme raskasmetallitilanteen. Useat valmennettavani ovatkin halunneet selvittää tilanteensa ja olen tietenkin selvittänyt myös omani. Henkilökohtaisesti raskasmetallialtistukseni kokonaisuus oli ihan ok-tasolla, mitä varmasti selittääkin ruokavalioni: jo aika monen vuoden ajan olen sisällyttänyt ruokavaliooni paljon lehtivihreää, chlorellaa, spirulinaa, oraita, korianteria sekä muita puhdistumista tukevia tuotteita. Mutta yhä, tästä kaikesta huolimatta, elohopeatasoni olivat hieman koholla. Eivät toki hälyttävästi, mutta ottaen huomioon että olen yhä aika nuori (olenhan? heh), kiinnitti tämä huomioni.

Yleisimpiä metyylielohopean lähteitä ovat ympäristö, ravinto, sekä mahdollisesti amalgaamipaikat. Viimeksi mainittuja en omista yhtäkään, joten ainoaksi järkeväksi lähteeksi jäävät ympäristö ja ravinto. Rakastan sisävesien kalaa ahventa (järvikalojen pitoisuudet ovat merikalojen pitosuuksia suurempia), ja tonnikalaa söin nuorempana paljon (elohopea rikastuu ravintoketjussa) eli veikkaan että elimistöni elohopea on peräisin suurimmaksi osaksi näistä lähteistä. Aion kuitenkin vastaisuudessakin syödä ahvenia (toki kannattaa valita aina mahdollisimman pieniä yksilöitä, jos se on mahdollista), mutta kiinnitän yhä enemmän huomiota elimistöni puhdistumisen tukemiseen – esimerkiksi tämän puhdistavan raakapastan avulla!

************

Pasta Purify (kaksi annosta)
n. 500g kesäkurpitsaa
1 porkkana
Kastike:
2,5 dl cashewpähkinöitä (liotettuna, miel yön yli, vähintään 4h)
3 rkl neitsytoliiviöljyä
1 tl Terranovan Green Purity Super-Blend-jauhetta
2 avokadoa
8 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ruukku tuoretta korianteria
½ punainen chili
1 valkosipulin kynsi
½ sitruunan mehu
2 rkl oluthiivahiutaleita
1 tl kurkumaa
suolaa, mustapippuria

Valmista raakapasta: tee kesäkurpitsasta sekä porkkanasta ohuita lastuja kuorimaveitsellä tai julianne-leikkurilla. Mausta neitsytoliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Laita sivuun maustumaan kastikkeen valmistuksen ajaksi. Lisää blenderiin liotetut pähkinät ja neitsytoliiviöljy. Anna pyöriä hetken. Leikkaa korianteri, ja paloittele tomaatit sekä chili, ja lisää ne blenderiin avokadojen ja valkosipulin kanssa. Purista sekaan sitruunan mehu ja lisää Green Purity-jauhe sekä oluthiivahiutaleet. Tee aineksista tasaista kastiketta (hieman blenderistä riippuen saatat joutua kaapimaan kastiketta blenderin reunoilta tai muuten hieman auttamaan kastikkeen valmistumisessa). Mausta lopuksi, ja tarjoile raakapastan kanssa (valuta pasta tarvittaessa ennen tarjoilua).

************

Pasta Purify on maukas, raikas ja sisältää huikean määrän ravinteita! Pähkinät tuovat kastikkeeseen kermaisuutta ja B-vitamiineja pursuava oluthiiva juustoista makua. Korianteri raikastaa pastan ihanalla aromillaan, mutta on sillä kastikkeessa toinenkin tehtävä: korianterin raskasmetalleja puhdistavista ominaisuuksista olen kirjoitellut aikaisemminkin. Tämän kaiken lisäksi pasta saa superpotkun Green Purity Super-Blendistä. Tuotteeseen on valittu huolella luomulaatuisia ja pakastekuivattuja raaka-aineita, kuten voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta ja vehnänorasmehua, ja nämä kaikki ainekset sujahtavat helposti hyvää tekevän raakapastan kastikkeen joukkoon.

Mikäli elimistösi kaipaa puhdistamista, tai tuntuu että lehtivihreä on loistanut poissaolollaan arjessasi, suosittelen tutustumaan elimistöä puhdistaviin tuotteisiin. Tuoreita yrttejä lisäämällä saat ruokavalioosi ihanien makujen lisäksi puhdistavia vaikutuksia, ja erilaisilla levillä tuet prosessia entisestään. Terranovan tuotteella potkaiset puhdistumisen hellävaraisesti alkuun, ja halutessasi voit puhdistuskuurin aikana herkuttelella samalla – esimerkiksi tämän maukkaan Pasta Purifyn avulla! Green Purity-tuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin terveyshyötyjen saavuttamiseksi.

xxx

Pasta Purify / Wellberries

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Terranovan kanssa. Tuotetta on saatavilla ainakin Ruohonjuuresta sekä Luontaistuntijat-ketjun kaupoista. 

Instagram: http://instagram.com/sirutuulia
Twitter: https://twitter.com/Wellberries
Facebook: https://www.facebook.com/Wellberries

 

2 kommenttia Pasta Purify

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199