Chia Boost – vanukasta & vastustuskykyä!

Chia boost - puuro / Terranova & Wellberries

Tämä alunperin Terranovalle kehitetty resepti on ihana yhdistelmä herkuttelua ja itsestään huolta pitämistä. Chia Boost – vanukas sisältää maukkaiden ainesosien lisäksi mustaseljaa ja oliivinlehteä, jotka tuovat annokseen flavonoideja sekä fenolisia yhdisteitä. Nämä auttavat kehoa toipumaan nopeammin niin flunssista kuin myös muista infektioista. Tuotteessa on myös inkivääriä, ja kaikki sen ainesosat on valittu tarkkaan – auttamaan kehoasi puolustautumaan bakteereja ja mikrobeja vastaan. Kun olo on tukala, saattaa särkylääke houkutella, mutta on hyvä muistaa että luonnollisiakin vaihtoehtoja löytyy!

Iltalehti muuten kirjoitti digipuolellaan tänään Itämeren lääkejäämistä, ja maalaili uhkakuvaa sen asettamisesta uintikieltoon vain 50 vuoden kuluttua, jos lääkejäämiä ei saada kuriin. Osa lääkkeistä päätyy suoraan mereen, ja osa jopa juomaveteemme. Osa varastoituu kaloihin, josta sitten saamme luontoon luovuttamamme kipulääkkeet ja synteettiset hormonit takaisin. Kala päivässä pitää päänsäryn loitolla, olen joskus vitsaillut. No, mutta jos totta puhutaan, ei kuulosta kovin herkulliselta. Onneksi tämä on seikka mihin ihan jokainen voi vaikuttaa omalla käyttäytymisellään ja omaa lääkekulutustaan pohtimalla. Ehkä ihan jokaiseen särkyyn ja kolotukseen ei sitä nappia tarvitsekaan? Ei muuten tarvittu ainakaan 70-luvulla – suomalaisten kipulääkkeiden kulutus onkin kolminkertaistunut niistä ajoista. Tulehduskipulääkkeiden haitoista puhutaan lisäksi yllättävän vähän, mutta sen sijaan luontaistuotteiden potentiaalisista riskeistä ja jopa maksavaurioista varoitellaan tietyissä piireissä hanakasti (joita ei käsittääkseni oli todistettavasti esiintynyt, ainakaan Suomessa? Korjatkaa, jos olen väärässä). Tulehduskipulääkkeiden sen sijaan arvioidaan aiheuttavan vuosittain jopa 300 kuolemantapausta, ihan täällä kotimaassamme.

Olen lähipäivinä kuullut yhden jos toisenkin sairastuneen, joten resepti valitettavasti taitaa olla enemmän kuin ajankohtainen. Chia Boost-resepti onkin omistettu kaikille sairastuneille, heille, ketkä juuri nyt makaavat peittojen alla ja kiroavat tartuntaa. Just hang in there – olo saattaa olla jo huomenna parempi! Ja onneksi parantumisen vauhdittamiseen löytyy myös apukeinoja, yhtenä esimerkkinä mainittakoon tämä resepti. Kehon oman immuniteetin vahvistamisen ohella herkuttelet siis samalla!

Itse vanukkaassa maistuu miedosti chai-teen mausteet, makeat taatelit, kaneli, vanilja ja kookos.

**************************************
Chia Boost (kaksi annosta)
1 pussi luomu chai-teetä
4 rkl chia-siemeniä
1,5 dl riisimaitoa
1,25 dl kookosmaitoa
6 taatelia
1 tl Terranova Mustaselja ja Oliivinlehti Super-Blendiä
1 tl kanelia
0,5 tl vaniljajauhetta
0,5 tl kardemummaa
2 rkl kookoshiutaleita
½ banaani

Lämmitä 1,5 dl riisimaitoa, ja laita pussi chai-teetä hautumaan maitoon. Anna hautua n. 5-10 min. Lisää lämpimään chai-riisimaitoon chian siemenet, taatelit, kanelia, vaniljaa ja kookosmaito. Anna turvota vielä n. 15 minuuttia. Lisää sen jälkeen mukaan Terranova Mustaselja ja Oliivilehti Super-Blend, kookoshiutaleet sekä banaani. Tee tasaista blenderissä. Tarkista maku – jos haluat makeampaa, lisää mukaan vielä yksi taateli. Koristele kookoshiutaleilla.
**************************************

Chia Boost – vanukas on nautinnollinen tapa vahvistaa kehon omaa immuniteettia – ja sopii herkutteluun vaikka akuuttia tarvetta ylimääräiseen puolustukseen ei juuri tällä hetkellä olisikaan!
xxx

Chia boost - puuro / Terranova & WellberriesResepti toteutettu yhteistyössä Terranovan kanssa.

 

Jätä vastaus

geturnet.com is for sale | HugeDomains
geturnet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

geturnet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $224.58 per month for 12 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

R
J
S
D
K
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
geturnet
TLD extension
.com
geturnet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan