Ateriasuunnitelman ensi viikon menu!

Wellberries ateriasuunnitelma

Wellberries-ateriasuunnitelman ensi viikon menu saapuu resepteineen ja kauppalistan kanssa tilaajien sähköposteihin perjantaina, aamupäivän aikana. Tässä kuitenkin pieni maistiainen etukäteen siitä, mitä ensi viikolla syödään!

Viikon 12 suunnitelmaan kuuluu yli 5,5kg kasviksia ja juureksia (eli yksi ensi viikon Wellberries-ateria kattaa keskimäärin jopa 40% koko päivän suositellusta kasvisten tarpeesta), siemeniä, yrttejä sekä monipuolisesti herkulisia proteiininlähteitä.

Lisää palvelusta voit lukea täältä. Mikäli haluat jo ensi viikolle mukaan, huolehdithan, että tilauksesi saapuu viimeistään torstain aikana.

Kolmen reseptin Tiny-versiossa herkutellaan kahden kaalin jauhelihakeitolla, lehtikaalipestolla ja lohella sekä maukkaalla kalacurryllä.

Syö hyvin, helposti! Loistavaa viikkoa!
xxx

Wellberries ateriasuunnitelma

4 kommenttia Ateriasuunnitelman ensi viikon menu!

 1. Patricia
  16.3.2015 at 21:39 (8 vuotta sitten)

  On kyllä kerrassaan herkullisen kuuloinen viikkomenu! Tuleeko uusiin tilauksiin vielä kaupanpäällisinä se välipalaliite?

  Vastaa
  • tuuliaj
   17.3.2015 at 09:15 (8 vuotta sitten)

   Kiva kuulla että kuulostaa herkulliselta! 🙂 Linkki välipalaliitteeseen tulee kaikkien tilauksien kuittien mukana, eli kyllä, kuuluu hintaan.

   Vastaa
 2. Marshell
  17.3.2015 at 14:34 (8 vuotta sitten)

  Hei, kiitos mahtavasta blogistasi ja resepteistäsi! Sain ideoita seuraaville päiville. Itse olen miettinyt tuon ateriasuunnitelman tilaamista, mutta mietityttää, että voiko noita toteuttaa vain itselleen kokkaava ja paljon liikkuva eli toisinsanoen pystynkö vaikka pakkailemaan evääksi töihin ja salireissulle. Harrastan paljon liikuntaa ja olen aktiivinen töissä ja en haluaisi syödä kuitenkaan liian vähän (esim. minulle hiilarit ovat ehdoton pakko, vaikka niitä parjataankin). Minulla on tosin hieman ylimääräistä tosin vatsanseudulla, mikä on osoittain stressiä ja kenkkuilevaa vatsaani (= kaikki ruoka tuntuu pierettävän, jopa broileri ja kananmunat sekä palvomani kookos ja juurekset 🙁 ). En saa sitä jatkuvalla kuntoilulla kuitenkaan pois enkä jaksa enää laskea mitään kaloreita!

  Minulla on ongelmana mielettömän kenkkuileva vatsa: epäilen ärtynyttä suolta ja suoliston erittäin huonoa kuntoa. Lääkärit syyttävät vain masennusta ja syömishäiriötaustaani. Tietenkin olen happamoittanut ja pilannut sen masennuslääkkeillä ja maito- ja viljatuotteiden puputtamisella. Ikäväkseni en voi toteuttaa kaikkia ihania reseptejä, koska kaasuttelua aiheuttavat viljojen lisäksi esimerkiksi sipulit, lanttu ja kaalit, vaikka niitä ylettömästi rakastankin. Raakaruoka ei siis käy. En ole vielä luopunut viljoista ja hedelmistä, mutta olen ajatellut niidenkin vähentämistä tai kokonaan eliminoimista.

  Vastaa
  • tuuliaj
   18.3.2015 at 13:42 (8 vuotta sitten)

   Kiitos pitkästä viestistäsi, ja ihana kuulla että tykkäät blogista! Harmi sen sijaan kuulla suolistohaasteistasi, ja kuten itsekin mainitsit, ateriasuunnitelmiin kuuluu reseptejä mitä et voi valitettavasti valmistaa. Suosittelisin sinua tutustumaan FODMAP-ruokavalioon (oletkohan testannut sitä jo?) mikä voisi tuoda helpotusta kuvailemiisi oireisiin. Toinen vaihtoehto olisi henkilökohtainen ravintovalmennus missä suunniteltaisiin juuri sinulle sopiva ruokavalio tukituotteineen. Ateriasuunnitelmaa en siis tässä vaiheessa voi suositella tilattavaksesi. Muuten se sopisi kyllä, eli ruokia voi pakata mukaan jne.
   Hyvää vointia ja toivottavasti pian löydät juuri sinulle sopivan ruokavalion!

   Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price