Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Yllätyslounas á la Extempore

IMG_2253

Pari viikkoa sitten sain kutsun yllätyslounaalle Extempore.fi – sivuston perustajalta Eerolta. Kutsussa mainittiin sana yllätys muutamaankin kertaan, eikä juuri muuta tarvittu: rakastan yllätyksiä yli kaiken! Toki asiaa edesauttoi myös se, että hetki sitten lanseerattu palvelu on mielestäni ihan huippu: sivustolta voi siis ostaa yllätysillallisen tai -lounaan ihan itse –  ei tarvitse jäädä odottelemaan että joku toinen niitä järjestäisi. Tarjouksissa kerrotaan ravintolan sijainti kaupunginosittain, illallisen alkamisajankohta, monelle menu on ja kuvaillaan keittiötä parilla sanalla. Menuun voi itse vaikuttaa pääraaka-aineen verran, ja erityisruokavaliot on mainittuina. Sen jälkeen onnetar hoitaa loput ja päättää puolestasi missä ja minkä keittiömestarin suunnittelman menun äärellä vietät iltasi. Ravintolan saat toki tietää heti paketin ostettuasi, jotta tiedät minne suunnata. Paketteihin lisäksi kuuluu pieni hintaetu, mikä ei tietenkään ole pahitteeksi.

Allekirjoittaneen yllätykseen kuului vielä yllätysseura, joka paljastui kulttuuribloggaaja Elisaksi, silmät sidottuina ravintolaan kävely sekä ruokien maistelu sokkona. Nämähän eivät luonnollisesti kuulu paketteihin, ainakaan tällä erää – kukapa tietää jos Eero jossain vaiheessa innostuu paketteihin tällaisen lisäaspektin kietomaan, heh!

Yllätyslounas paljastui Korjaamolla sijaitsevaksi Sushibar&Wineksi, minnä siis kuljimme silmät sidottuina pitkin Töölön katuja. Hauska kokemus, kala oli ihanan tuoretta ja lounas monipuollnen. Ja seura oli laadukasta myös, toki. Lähtisinkö uudelleen? Kyllä! Ja myös ihan “itse järjestetylle” yllätysillalliselle ehdottomasti tulevaisuudessa. Kivoja yllätyksiä kun ei ikinä elämässä ole liikaa!

Käykää ihmeessä tsekkaamassa sivuston tarjonta – on siellä kulttuurielämyksiäkin “sika säkissä” – periaatteella. Hauskaa!

P1020844

Yllätyslounaan tarjosi Extempore.fi

 

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199