Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Laid back – iltapuuro

Laid back - iltapuuro / Wellberries

Laid back – iltapuuro on täydellisyyttä hipova iltapala. Se rauhoittaa, rentouttaa ja on maultaan hellivän pehmeä. Pehmeä kookos, kaura sekä makea mustikka ovat erikseenkin ihania, mutta yhdessä vielä parempia. Reseptin “salainen ainesosa” tuo annokseen hermostoa tasapainottavaa vaikutusta sekä luonnollista melatoniinia, joten yhdessä kaurapuuron sisältämän tryptofaanin kanssa Laid back – iltapuuro helpottaa rentoutumista sekä unensaantia.

Paljastettakoon tämän rauhoittavan puuron salainen ainesosa heti kättelyssä; puuron mustikka-chiahillon sekaan on piilotettu annos Terranovan Kaura & Kirsikka Super-Blend – jauhetta! Rakastan tuunailla ruokia, ja tämä tuote suorastaan pyysi tulla piilotetuksi johonkin jo valmiiksi rentouttavaan ja hellivään annokseen.

Terranovan tuote sisältää vihreitä kauransiemeniä ja kirsikkaa, joka sisältää luonnollista melatoniinia. Vihreä kauraa sen sijaan on perinteisesti käytetty rauhoittamaan levotonta mieltä, joten tämä yhdistelmä ei todellakaan kuulosta pahalta. Onnekseni en enää kärsi uniongelmista, mutta mielelläni on taipumuksena aloittaa laukkansa iltaisin, kun pitäisi päästää irti päivän tapahtumista ja lakata suunnittelemasta tulevaa. Tämän puuron avulla rentoutuminen tuntuu helpommalta, vaikka takana olisi kuinka kiireinen päivä tahansa, ja uni tulee ongelmitta.

Kevät tuntuu aina olevan aika kiireistä aikaa, mutta onneksi aurinko tuo arkeen lisää energiaa ja hyvän unen varmistamalla kiireistäkin selviää sen enempää stressaamatta. Meillä useasti ilta päätetäänkin rauhoittavan puuron parissa ja on ihan pakko vähän hehkuttaa: suorastaan rakastan tätä iltapalaa!

****************************************************
Laid back – iltapuuro (kahdelle)
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4 dl kookosmaitoa
1 dl vettä
0,5 tl suolaa
hillo:
200 g sulaneita / tuoreita mustikoita
2 rkl chia-siemeniä
vaniljajauhetta
1 tl Terranova Kaura&Kirsikka Super-Blendiä
ripaus ceylonin kanelia

Murskaa mustikat haarukalla, lisää sekaan chia-siemenet sekä vaniljajauhe. Sekoita hyvin ja anna valmistua puuron keiton ajan. Sekoita kookosmaito, vesi ja kaurahiutaleet kattilassa, lisää mukaan suola. Keitä hämmennellen noin 15 minuuttia. Kun puuro on valmis, anna sen jäähtyä hetken. Lisää Kaura&Kirsikka Super-Blend mustikka-chiahillon sekaan, sekoita hyvin. Nauti hieman jäähtynyt puuro hyvää tekevän hillon kera, koristele lopuksi kanelilla.
****************************************************

Rauhoittavia, rentouttavia ja pehmeitä iltahetkiä sinnekin!
xxx

Laid back - iltapuuro / WellberriesLaid back - iltapuuro / Wellberries

Postaus yhteistyössä Terranovan kanssa.

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199