Detox-aamu à la Asennemedia

Asenteen Detox-brunssi Pinkk granaattiomenamehu / Wellberries Pinkk granaattiomenamehu / Wellberries

Yhteistyössä Asennemedia ja Healthy Living Finland.

Muutama viikko sitten kokoonnuimme Asenteen porukalla pienimuotoiseen detox-aamuun, missä huomion keskipisteenä paistattelivat itse puristetut, herkulliset ja hyvää tekevät mehut. Ohjelmaan kuului myös Liftedin Tanelin vetämä kevyt detox-jooga, hyvää seuraa sekä hieman chia-mango-ananaspuuroakin. Ja mahtava olo jälkeenpäin. Loistava sunnuntai-aamu!

Detox-aamu sai ajatuksensa hieman aikaisemmin, kun saimme yhteistyön merkeissä testiin Biochef mehustimet. Oli hauskaa päästä testaamaan toista mehustinta omani rinnalla ja pakko sanoa että BioChef vei voiton hiuksenhienosti, vaikka pidän paljon omastanikin. Sain testiin Biochef Slow Juicerin, mikä osoittautui minulle hyväksi tuotteeksi: hyvin yksinkertainen käyttää, pitää puhtaana ja hyvä mehustustulos: kuitumassa on itse asiassa hyvin kuivaa, mikä tietenkin kertoo siitä että kasvisten ja hedelmien arvokkaat ainesosat päätyvät mehuun eivätkä mahdollisesti ylijäävään kuitumassaan. Laite käyttää hellävaraista kylmäpuristusteknologiaa, mikä valmistajan mukaan tarkoittaa sitä että mehu säilyy hyvänä jopa 48 tuntia! (Tämäkin itse asiassa sopii hyvin allekirjoittaneelle: niin ihania ja hyvää tekeviä itse tehdyt mehut ovatkin, iskee laiskuus välillä koneen puhdistuksen kanssa.)

Valmistin detox-aamuun yhden mehun maisteltavaksi ja toisen tein kotona jo aikaisemmin. Detox-aamun mehu sisälsi enemmän vihreää ja kotona tekemäni oli hieman makeampi, mutta terveysvaikutuksiltaan silti huikea. Vihermehun maun pehmentää omena ja sitruunamelissa, mikä tuo oman lempeän makunsa (sekä antioksidanttinsa!) juomaan.

Vihermehu (yksi iso lasillinen):
1 vihreä omena
1/2 kurkku
n. 150g parsakaalia
1 porkkana
kourallinen sitruunamelissaa

Pese ainesosat huolellisesti, ja paloittele ne sopivan kokoisiksi palasiksi. Heitä mehustimeen ja anna palaa.

Vihermehu / Wellberries DSC_0291Asenteen Detox-aamu

Pinkki granaattiomenajuoma  (2 lasillista)
2 granaattiomenaa
1/2 kurkku
1 punainen omena

Leikkaa ensin granaattiomenoista “lakki” pois, ja tee sitten pystysuorat viillot valkoisten kohtien kohdalta alas saakka. Halkaise granaattiomena neljään lohkoon ja kaavi siemenet kulhoon. Huuhtele muut ainesosat huolella ja paloittele. Heitä kaikki mehustimeen, eikä aikaakaan kun sinulla on lasissasi ihanan pinkkiä juomaa, joka hemmottelee niin ulkonäollään kuin pehmeällä maullaan!

Pinkk granaattiomenamehu / Wellberries

Mehustamisen ideasta olen kirjoitellut ennenkin: se on ihan loistava tapa nauttia ravinteita ja sitä kautta saat helposti nostettua kasvisten kulutuksen ihan toiselle tasolle! Suosittelen ottamaan mehuihin aina mukaan myös vihanneksia ja käyttämään hedelmiä lähinnä pehmentämässä makua.

Tämä tosin ei toteudu toisessa reseptissäni, missä pääraaka-aine on granaattiomena. Tuo hedelmä on niin ihana ja niin täynnä antioksidantteja, että tein poikkeuksen. Tiesittekö, että granaattiomenassa arvioidaan olevan 2-3 kertaa enemmän antioksidantteja kuin vihreässä teessä tai punaviinissä? Sen sanotaan hidastavan vanhenemista, ehkäisevän tulehdusta ja nostavan solunsisäisen antioksidantin, glutationin (antioksidantti, mistä kuulemme varmasti vielä lisää!) määrää. Puhutaanpa tästä ihanasta hedelmästä myös tiettyjen syöpien ennaltaehkäisyn yhteydessä, joten suosittelen lämmöllä tutustumaan tähän punaiseen kaunottareen. Mehussa se maistuu ihanan pehmeältä, oikeastaan ihan siltä mitä mehun värikin lupailee.

Mehustaminen on siis helppo ja vaivaton tapa nostaa juuri niiden ravineiden määrää ruokavaliossasi, mitä tarvitset. Sen kautta on helppo hieman hifistelläkin ravintoaineiden suhteen, mutta pitkälle pääsee jo sillä että pilkkoo mehustimeen mahdollisimman laajasti vihanneksia, maistelee, testailee ja etsii omia suosikkiyhdistelmiään.

Terveydeksi!
xxx

IMG_6308

Ps, Kiitokset osasta kuvista Ullalle sekä Vienalle!

Jätä vastaus

geturnet.com is for sale | HugeDomains
geturnet.com Buy now $2,695 ▸ Buy now or, finance for $2,695
12 payments of $224.58 Details
▸ Start payment plan

geturnet.com

Buy now for: $2,695

Questions? Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

geturnet.com is for sale

Buy now: $2,695 ▸ Buy now
or
12 payments of $224.58 ▸ Start Payment Plan

Make 12 monthly payments of $224.58 | Pay 0% interest | Start using the domain today. See details.

30-day money
back guarantee

Quick delivery of
the domain

Safe and secure
shopping

Questions? We can help: 1‑303‑893‑0552

Call us to learn how we can help you get more value from your domain

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain nameE
A
D
T
M
See more testimonials

FAQs

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

It's easy to think a domain name and a website are the same. While they are related, they are very different things.

 

• A domain name is like the address of your home. It just tells people where to go to find you.
• Websites are the code and content that you provide.
• A web host is a service that provides technology, allowing your website to be seen on the Internet.

Other domains you might like

See more...