Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Vinkkejä vappubrunssille

Sitruunainen kuppikakku (raaka) / Wellberries

Vappu lähestyy ja monille se tarkoittaa juhlia ja vappubrunssia puistossa. Toivotaan, että säät  suosivat eikä puistoissa tarvitsisi istua muovipussien päällä! Oma vappuni kuluu tänä vuonna ystäväni luona vappubileissä ja vappubrunssillakin meinaan päästää itseni helpolla: olemme menossa ystävieni kanssa valmiiseen brunssipöytään ravintolaan, kuten monena vuonna tätä aikaisemminkin.

Onneksi muut reseptikehittelijät ovat olleet ahkerampia vappuvalmisteluissaan, Cocovin sivuilta voi tsekata aina niin lahjakkaan Outin reseptit vappuun: gluteenittomat kookosmunkit sekä reseptin vappusimaan!

Vappupiknikille sopisi erinomaisesti myös nämä bataattileipäset, vaikka tällä lehtikaalipestolla. Mikäli lehtikaali maistuu sellaisenaankin, voisi tämä lempisalaattini sopia hyvin vappuun myös! Siemenleipä valmistuu superhelposti Risentan valmiista sekoituksesta, jos ei ehdi sen enempää tarjoiluja miettimään, ja nämä energiapallerot maistuvat ihanilta ja tuovat hyvää energiaa päivään! Raakakakku voi olla hieman hankalampi syötävä puistossa, mutta entäpä nämä raakakuppikakut?

Ehkä olet viljattomalla ruokavaliolla ja kaipaat jotain muuta kuin siemenleipää? Testaa näitä tapenadella päällystettyjä palsternakkaviipaleita – ovat ihania! Tämä resepti on alun perin julkaistu Wellberriesin välipalaliitteessä, minkä ateriasuunnitelman tilaajat ovat saaneet kaupan päälle (tuotteen voi toki tilata erikseenkin). Liiteen reseptit ovat gluteenittomia, maidottomia, munattomia ja pähkinättömiä, eli hieman spesifimpää reseptiikkaa.

**************************************
Tapenadea palsternakalla (3-5 hengelle)
2 palsternakkaa
Tapenade:
n. 150 g kalamata-oliiveja
1 rkl pieniä kaprisia
2 kynttä valkosipulia kourallinen tuoretta persiljaa 1 rkl neitsytoliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa

Leikkaa palsternakka n. 0,5-1 cm viipaleiksi ja paista molemmilta puolilta pannulla kookosöljyssä niin, että viipaleet saavat hieman väriä ja pehmenevät aavistuksen. Ota pois pannulta ja anna jäähtyä tapenaden valmistuksen ajan.

Valmista tapenade sauvasekoittimella tai blenderillä – sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita reilusti tapenadea palsternakkojen päälle ja koristele persiljasilpulla.
**************************************

Ei muuta kuin ihanaa vappua, tyypit!
Heti vapun jälkeen palataan muuten sen lupaamani arvonnan kanssa (minkä toteuttamisessa on mennyt ihan luvattoman kauan aikaa..) – stay tuned!
xxx

Wellberries-välipalat

 

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199