Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 20 – syö hyvin, helposti!

Vk 20 ateriasuunnitelmaTulevan viikon ateriasuunnitelma on valmistunut, ja ilokseni voin kertoa että se sisältää kasviksia lähes 6,5 kg:n verran! Käytännössä tämä tarkoittaa, että keskimäärin yksi ensi viikon Wellberries-ateria sisältää n. 45% koko päivän kasvisten tarpeesta – aika mahtavaa! Kasvisten syönnistä en tällä kertaa mainitse sen enempää – me kaikki taidammekin jo tietää, miten tärkeä osa hyvinvointia se on!

Mikäli haluat jo ensi viikolle mukaan, teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä. Muistuttaisin vielä äitienpäivätarjouksesta: vielä on muutama päivä aikaa hankkia äidille lahjaksi helpotusta ja hyvinvointia, -15% hintaan (koodi: LAHJAKSI). Tilauksen aikana voit määritellä vastaanottajan sekä toivotun aloituspäivämäärän, ja saat linkin lahjakorttiin.

Tiny-versiossa herkutellaan lämpimällä broilersalaatilla, raakapastalla ja Shepherd’s Piellä.

Syö hyvin, helposti!
xxx

Vk 20 reseptiikka

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price