Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 21

Wellberries meal plan vk 24

Tulevan viikon ateriasuunnitelma on valmistunut, ja voin kertoa että se ensi viikolla syödään sekä uutta lempikeittoani että uutta lempisalaattiani – hyvä viikko tiedossa! Suunnitelma sisältää kasviksia yli 4 kg:n verran, eli keskimäärin yksi ensi viikon Wellberries-ateria sisältää n. 30 % koko päivän kasvisten tarpeesta. Tiny-versiossa muuten herkutellaan fenkoli-lohikeitolla, varhaiskaalisalaatilla sekä intialaisella broilerkastikkeella.

Ihan kuin huomaamatta Wellberries ateriasuunnitelmat ovat saavuttaneet jo puolen vuoden kunnioitettavan iän! Sen kunniaksi ajattelin julkaista jälleen muutaman ihanan palautteen. Olen superiloinen kaikista palautteista, mitä saan viikoittain. Vielä ihanampaa on se, että palautteet ovat lähes poikkeuksetta todella hyviä – voiko olla mitään parempaa kuin kuulla vaikuttaneensa palvelullaan positiivisesti ihmisten elämänlaatuun? Suositteluprosentti on yhä huikea 100%! Yksi palaute tosin on ollut, missä palvelua suositeltaisiin vain henkilöille, jotka kaipaavat nimenomaan helppoja, ei hifistelyreseptiikkaa. Ja sitähän ateriasuunnitelmien reseptit ovatkin: helppoja ja edullisia reseptejä, joiden toteuttamiseen et tarvitse aikaisempaa kokkailutaustaa.

Mutta niistä palautteista, tässäpä muutamia:

” .. meidät on ihan myyty 🙂 on mahtavaa kun joka päivälle odottaa valmis suunnitelma, nopeita, kivoja ja herkullisia aterioita!”

“Seurasin alusta lähtien mielenkiinnolla Wellberries-ateriasuunnitelma ideaasi, kunnes kypsyi päätös tilata suunnitelma itsellenikin. Enkä ole katunut. Reseptit ovat olleet helppoja toteuttaa ja ihan mielettömän hyvän makuisia.”

“Himassa vähän vaille seitsemän, parsakaaliriisi ja lohi pannulle, ja ah! Taivas! Ruoka oli superhyvää, ja lapsetkin tykkäsivät tosi paljon. 🙂 Ihan mahtavaa, jos loputkin reseptit ovat yhtä hyviä ja nopeita toteuttaa, niin tämä oli kyllä paras sijoitus pitkään aikaan!”

“Oli mahtavaa, että ruokaostokset tuli tehtyä vain kerran viikossa ja uskon että näin säästimme paljon rahaa viimeisen kuukauden aikana! Lisäksi oli ihanaa ettei tarvinnut miettiä mitäs sitä nyt taas keksisi ruoaksi ja todennäköisesti päätyisi samoihin tylsiin vanhoihin aterioihin. Eli ruokavalio monipuolistui.”

“Olin itse todella tyytyväinen palveluun ja ehdottomasti suosittelisin palvelua ystävilleni!”

“Ruuanlaitto on kivaa, mutta mulla on aina ollut ongelmana keksiä mitä sitä laittaisi. Ihanaa, että senkin on voinut nyt ulkoistaa. Lisäksi olen säästänyt huomattavia summia rahaa, sillä resepteissä käytetään paljon edullisia raaka-aineita. Ruuan terveellisyyteen voi myös luottaa, että sitäkään ei tarvitse erikseen kaupassa miettiä. Ihanaa!”

“Kiitos mahtavasta kuukaudesta Wellberries-ateriasuunnitelman kanssa. Ateriasuunnitelma on ollut valtava helpotus ja arjen pelastaja kiireiselle naiselle, jolle kaupassakäynti on aina pohtimista ja “vaikeiden” valintojen tekoa. Tuntuu etuoikeutetulta, että nyt joku suunnittelee koko viikon ruokalistani valmiiksi ja vielä kertoo mitä kaupasta täytyy ostaa”

Mikäli haluat jo ensi viikolle mukaan, teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, kiitos. <3

Syödään hyvin, helposti!
xxx

Wellberries meal plan vk 21

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price