Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Keep it Cool – suklaavanukas

Keep it Cool - suklaavanukas

Resepti kehitetty Terranovalle.

Keep it Cool – suklaavanukas syntyi, kun en malttanut olla jatkokehittelemättä ajatusta rauhoittavasta Laid back – iltapuurosta. Kaikkihan me tarvitsemme rauhoittumista, ja kevään kiireissä kannattaa ehdottomasti miettiä miten voisi ravinnon avulla tukea jaksamistaan. Rauhoittuminen on kaikille tarpeen iltaisin, mutta stressaavissa elämäntilanteissa tekee hermoston rauhoittuminen ja tasapainoittaminen hyvää keskellä päivääkin, jos meininki tuntuu ylivirittyneeltä tai jännittyneeltä.

Näin syntyi ajatus käyttää tuotetta myös keskellä päivää, tasapainoittamaan mieltä, ja helpottamaan stressiä. Olen käyttänyt tuotetta siis sekä iltaisin, tukemaan rauhoittumista ja unen tuloa, että kiirehuippuina ja stressaavissa elämänvaiheissa keskellä päivääkin – tällä kertaa piilotettuna tämän herkullisen suklaavanukkaan sekaan.

Keep it Cool – suklaavanukas, nimensä mukaisesti, auttaa tasapainoittamaan hermostoa ja tuo vanukkaaseen hermostolle tärkeitä ravinteita, kuten B-vitamiineja. Luonnollisesti tämä ravinteikas suklaavanukashellii hermojesi lisäksi myös makuhermojasi. Vanukas on ihanan suklainen ja täyteläisen kermainen.

*********************************************
Keep it Cool – suklaavanukas (yhdelle)
1 banaani
2 rkl chia-siemeniä
n. 8 rkl kookosmaitoa
1-2 rkl raakakaakaojauhetta
1 rkl lucumajauhetta
½ avocado
½ tl Terranova Kaura&Kirsikka Super-Blend jauhetta
½ tl ceylonin kanelia
ripaus suolaa

Muussaa banaani soseeksi sauvasekoittimella kulhossa ja lisää chia-siemenet sekä 6 rkl kookosmaitoa mukaan. Anna turvota n. 10 minuuttia. Lisää sekaan avokado, raakakaakaojauhetta, lucumaa, Kaura&Kirsikka Super-Blendiä, suolaa ja kanelia. Sekoita tasaista sauvasekoittimella, koristele kookosmaidolla.
*********************************************

Lähes täydellinen paketti ravinteita ja herkuttelua, vietynä jälleen askeleen pidemmälle.
Rauhallista ja herkullista kevättä – keep it cool!
xxx

Keep it Cool - suklaavanukas Keep it Cool - suklaavanukas

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199