Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 23

Wellberries meal plan vk 23

Jälleen yksi viikko on hujahtanut, ja tulevan viikon reseptiikka on valmistunut. Tiedossa on jälleen herkullinen viikko! Suunnitelma sisältää yli viisi kiloa kasviksia, eli keskimäärin yksi ensi viikon Wellberries-ateria sisältää lähes 40% koko päivän kasvisten tarpeesta.

Ensi viikolla herkutellaan ajankohtaisella parsalla, raikkailla kasviksilla, ja superterveellisillä paistetuilla muikuilla. Keskiviikon thai-jauhelihatacot salaatilla on kirpeän maukas kokonaisuus, joka syntyy käden käänteessä. Torstain ruokaisaan kasvissalaattiin on helppo kätkeä alkuviikosta mahdollisesti ylijääneitä raaka-aineita, niin hävikkiä ei pääse syntymään. Viikonloppun kesäkurpitsaveneet valmistuvat myös grillissä valmistaen, jos säät sallivat (toivotaan niin!). Viikon lopettaa helppo, nopea ja ihanan pehmeä broiler-riisinuudelikeitto kesäkurpitsalla ja porkkanalla.

Tiny-versiossa herkutellaan ruokaisalla lohi-parsasalaatilla, ravintorikkailla muikuilla ja thai-jauhelihasalaattikupeilla.

Mikäli haluat jo ensi viikolle mukaan, teethän tilauksesi torstain loppuun mennessä, kiitos. <3

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan vk 23 (1)

 

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price