Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Ilmainen Wellberries-ateriasuunnitelman testiviikko!

Wellberries ateriasuunnitelma

Olen saanut viestejä koskien Wellberries-ateriasuunnitelmia, niiden sisältöä ja tiedusteluja mahdollisuuksista kokeilla ateriasuunnitelmapalvelua aluksi lyhyeammäksi ajaksi, kuukauden tilauksen sijaan. Näiden kysymysten edessä päätin tehdä teille testiviikon, jonka jokainen voisi veloituksetta käydä hakemassa itselleen, testatakseen palvelua tai napatakseen ideoita pääruokaresepteihin. Ideoita reseptiikkaan ainakin tuntuvat lähes poikkeuksetta kaikki kaipaavan, joten toivottavasti tästä on teille kaikille iloa!

Testiviikon laadinta osoittautuikin aika haasteelliseksi – oli vaikea valita reseptejä lähes 200 reseptin joukosta, jotka edustaisivat ateriasuunnitelmaa mahdollisimman hyvin. Testiviikosta tuli mielestäni muuten aika “tavallinen” viikko, mutta se sisältää paljon lempimakujani – karsintaa oli ihan supervaikea tehdä! Kuusi monipuolista reseptiä nyt kuitenkin reseptipankistani valikoitui mukaan, toivottavasti pidätte niistä! Se mikä testiviikosta jää “kokematta”, on reseptien jatkuvuus – eli ylijääviä, hyvin säilyviä tuotteita (kuten öljyjä, siemeniä ja jauhoja) käytetään uudelleen ja uudelleen seuraavien viikkojen aikana. Isompien pakkausten loppuunkäyttö on siis itse palvelussa huomiotu, mutta nyt viikossa sitä ei oikein ehdi tehdä, heh.

Tarjolla testiviikolla on monipuolisesti kalaa, kanaa, lihaa sekä kasviksia – niitä muuten suunnitelmassa testiviikolla noin viiden kilon verran! Herkuttele kookoskermaisella uunilohella, maukkaalla tomaattisella raakapastalla, tapenade-uunikalalla tai viljattomalla katkarapu-artisokkapizzalla, ja lopeta viikkosi hieman eksoottisempiin makuihin thai-jauheliha salaattiwrappien muodossa.

Testiviikon saa aktivoitua klikkaamalla alla olevaa “Tilaa tästä”-linkkiä, sähköpostilistan kautta. Liity siis listalle, ja seuraa ohjeita – hetken kuluttua sinulla onkin jo testiviikko sekä kauppalista käsissäsi! Mikäli olet jo sähköpostilistalla, tsekkaathan kaikki postilaatikkosi – linkin testiviikkoon pitäisikin olla jo perillä!

Näin – syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Tilaa tästä!

Ps. Ateriasuunnitelma lomailee heinäkuun ajan, viikot 28-31. Tilaukset siirtyvät automaattisesti jatkumaan elokuusta.

 

6 kommenttia Ilmainen Wellberries-ateriasuunnitelman testiviikko!

 1. Krista
  1.6.2015 at 17:56 (3 vuotta sitten)

  Haluaisin ateriasuunnitelman 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   1.6.2015 at 18:04 (3 vuotta sitten)

   Hei Krista, kiva kuulla! 🙂 Voit tilata sen klikkaamalla tuota “tilaa tästä” – painiketta ja seuraamalla sähköpostilistan ohjeita.
   Herkullisia hetkiä reseptiikan parissa!

   Vastaa
 2. Heli
  1.6.2015 at 20:22 (3 vuotta sitten)

  Hei 🙂 tilasin mielenkiinnosta tuon ilmaisen ateriasuunnitelman ja vaikutti todella hyvälle ja makoisalle, kiitos siitä 🙂 En tiedä luinko vain hätäisesti, mutta jäin miettimään sitä että oliko reseptit kahdelle vai neljälle tms 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   1.6.2015 at 21:27 (3 vuotta sitten)

   Hei, kiva että tilasit testiviikon! 🙂 Reseptit ovat 3-4 hengelle, hieman riippuen kuinka nälkäisiä perheenjäseniä perheessä on – esim. kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle riittää resepteistä varmasti. Palaute on ollut, että annokset ovat enemmänkin reiluja kuin pieniä, eli useimmille neljän hengen perheille ne riittävät kyllä. 🙂

   Vastaa
 3. Tiina
  2.6.2015 at 08:48 (3 vuotta sitten)

  Hei mahtavaa, laitoin heti tilaukseen! Olenkin miettinyt monesti millaisia juttuja nuo ateriasuunnitelmat pitää sisällään. 🙂 Nyt pääsen testailemaan!

  Vastaa
  • tuuliaj
   2.6.2015 at 16:17 (3 vuotta sitten)

   Kiitos tilauksesta, näin itse palvelu ja reseptiikka avautuu tosiaan paremmin. 🙂 Ja saa vähintäänkin uusia ideoita ruokapöytään. Herkullista testailua! 🙂

   Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199