Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 25

Wellberries meal plan vk 25

Vielä on muutamamia viikko kesäkuuta jäljellä (vaikka ei uskoisi että pian on jo heinäkuu!) ja ateriasuunnitelma tarjoaa reseptiikkaa vielä muutaman viikon ajan. Reseptiikka alkaa olemaan aika paljon kevyempää ja huomaan kaipaavani raikkaita makuja – tämä näkyy resepteissä selvästi. Ensi viikon reseptiikkaan kuuluu monipuolisesti proteiininlähteitä, sekä muutama kasvisruokakin. Uunikalan valmistat myös grillissä, jos säät sallivat!

Ensi viikon resepteistä suosikkejani ovat ehkä kurkumakana avokadokastikkeella sekä naudanliha-kasvispaistos, jonka kruunaa ihana yrittiöljykastike. Tämä kastike kiilasi heti yhdeksi suosikkikastikkeistani ja sopisi erinomaisesti lähes minkä tahansa proteiinin tai kvinoan kastikkeeksi! Tiny-versiossa syödään uuni-kapriskalaa. kurkumabroileria sekä naudanlihapaistosta.

Ateriasuunnitelma tosiaan lomailee heinäkuun, mutta jos haluat vielä kesäkuun viimeisille viikoille mukaan, se onnistuu, ja tilaustasi jatketaan automaattisesti elokuun puolella, viikolla 32.

Näin, herkullista viikkoa kaikille! Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 25 kuvat

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price