Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 26

Wellberries meal plan vk 26

Toiseksi viimeinen ateriasuunnitelma, ennen heinäkuun taukoa, on raikas ja monipuolinen kokonaisuus. Ruokia voi mahdollisuuksien (ja säiden) mukaan grillailla, mutta ne valmistuvat helposti myös sisätiloissa. Juhannuksen takia suunnitelmat saapuvat tilaajien sähköposteihin jo torstaina.

Ensi viikon suunnitelma sisältää yli kuusi kiloa kasviksia ja monipuolisesti proteiininlähteitä, kesän makuja ja paljon yrttejä. Tiny – versiossa nautitaan grillatusta lohesta, avokado-kasviskeitosta sekä katkarapu-kesäkurpitsanuudeleista.

Tämmöisiä herkkureseptejä ensi viikolle – syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 26_1

 

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price