Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Pikajäätelöä; mango-stracciatella

Pika-hyvisjäde: mango-stracciatella

Kesä on VIHDOIN täällä! Tulin juuri kotiin läheisestä puistosta (kuuma! ihanaa!) mielessäni yksi asia: jäätelö! Tässä mango-stracciatellassa on monia hyviä puolia, joista yksi on ehdottomasti sen nopeus; tämä pikajäde syntyy minuuteissa. Jäätelön makeus tulee mangosta ja kookosmaidosta, eikä se ihan kamalasti eroa simppelistä mango-kookossmoothiesta, mitä teen usein. Tässäkin on nimittäin mukana proteiinia, riisiproteiinijauheen muodossa, jonka ansiosta jäätelöstä tulee hieman kermaisemman oloinen, jos niin voisin jäätelöä kuvata. Suklaahippuset ovat raastettua raakasuklaata – myös raakakaakaomassa ajaa hienosti saman asian! Kyseessä on siis maidoton, vegaaniystävällinen pikajäde. Annoksessa yhdistyy herkuttelu että proteiinin ansiosta myös täyttävyys – se sopii siis erinomaisesti myös viilentäväksi välipalaksi!

Olen itse asiassa aikamoinen pikajäätelön ystävä – mitä nopeammin jäätelö on edessäni, sitä parempi. Hyvin nopeasti syntyvät myös nämä viime kesän jäätelöreseptini: mansikkasorbetti sekä kardemumma-mustaherukkajäätelö.

*********************************************************

Mango-stracciatella (yhdelle, isohko annos)
n. 3 dl jäisiä mangokuutioita
loraus tai kaksi (n. 0,4 dl?) kookosmaitoa
1 kukkurallinen rkl riisiproteiinia
pala raakasuklaata / raakakaakaomassaa

Lisää kulhoon jäiset mangopalat ja kookosmaito. Soseuta sauvasekoittimella, lisää kookosmaitoa jos koostumus sen vaatii. Sekoita käsin mukaan riisiproteiini (niin se ei pöllyä ympäri keittiötä, kuten täällä kävi).
Lopuksi raasta mukaan suklaa – sekoita, ja nauti!

Pika-hyvisjäde: mango-stracciatella

Jäätelöstä kun puhutaan, en malta olla mainitsematta blogikollegoideni Tuulian ja Virpin tekemää Kind Ice Cream For You – e kirjaa. Sain kirjan ihailtavakseni, mutta vielä en ole ehtinyt testaamaan reseptejä sen tarkemmin. E-kirja on kaunis kokonaisuus, näiden lahjakkaiden naisten kuvat (ja tietenkin myös ne reseptit) ovat ihania! Mikäli maidottomat, pääosin vegaanijädet kiinnostavat, suosittelen tutustumaan – makuyhdistelmiä on tarjolla vaikka mitä!

Pika-hyvisjäde: mango-stracciatella

Postauksen riisiproteiini on saatu Cocovilta.

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199