Takaisin arkeen – Wellberries ateriasuunnitelma elokuun 1. viikolle!

Wellberries meal plan vk 32

Osa meistä lomailee vielä ja osa kaipaileekin jo kovasti ideoita monipuolisempaa ruokailuun, vaikka kesä jatkuukin vielä. Kesäisin etenkin lapsiperheissä ideat voivat olla työn ja tuskan takana, kun muutama lämmin ateria olisi hyvä päivässä loihtia pöytään. Samat haasteet koskevat toki muitakin perheitä. Mutta eipä hätää – Wellberries-ateriasuunnitelmat tarjoavat uusia ideoita ja makuja ruokapöytiin, monipuolisesti ja herkullisesti. Kasvisten määrään kiinnitetään aina erityistö huomioita – onhan niiden syönti kiistatta yksi tärkeimmistä teoista, mitä voit hyvinvointisi eteen tehdä!

Viikon 32 ateriasuunnitelmassa kasviksia on reilusti yli kuuden kilon verran. Tämä tarkoittaa, että keskimäärin päivän yksi Wellberries-ateria sisältää yli aikuisten 40% koko päivän kasvisten tarpeesta. Aika hyvin, vai mitä!

Ensi viikon perustilauksen menun näet kuvasta, Tinyssä herkutellaan lohella ja ruokaisalla salaatilla, raakapastalla pehmeän tomaattisen kastikkeen kanssa sekä jauhelihapaistoksella. Tilauksesi mukana saat myös kauppalistan, järjestettynä suoraan tuoteryhmittäin. Palvelusta lisää täällä. Mikäli haluat mukaan jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos!

Tästä ei paljon enää arjen terveellinen ruokailu helpotu – ja kaikki tämähän tapahtuu gluteenittomasti sekä maidottomasti, herkullisuutta unohtamatta!

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 32_

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price