Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 34

Wellberries meal plan vk 34_

Ensi viikon ateriasuunnitelman menu näkyy yllä, ja se sisältää jälleen huikean määrän eri kasviksia: yhteensä yli kuuden kilon verran! Ensi viikolla herkutellaan mm. tomaattisella broiler-raakapastalla, mikä yhdistää lämpimän broilerin kesäiseen raakaan lisukkeeseen, tulisilla (tai hieman vähemmän tulisilla, riippuen mistä pidät) katkaravuilla ruokaisan kvinoa-parsakaalilisäkkeen kanssa, tehdään nopeaa linssikeittoa, herkulliseksi paistettua kalaa ja juures-siemenvuokaa viikonlopuksi. Juures-siemenvuokaan kuuluu fetajuustoa, mutta maidottomassa ruokavaliossa se on helppo korvata oluthiivahiutaleilla, mikä ohjeistetaan reseptiikassa. Tiny-versioon kuuluu broiler-raakapasta, herkullinen vaalea kala bataattimuussilla sekä mausteiset katkaravut.

Ensi viikko on, jälleen kerran, herkullinen ja antaa energiaa arkeen. Mikäli haluat mukaan ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos, niin ehdit vielä mukaan. Reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin perjantaina ennen klo 12.

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 34

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price