Energiaa aamuun: marjainen hamppu-seesam”jogurtti”

Marjainen hamppu - ja seesam"jogurtti"

Tämä marjainen hampun- ja seesaminsiemenjogurtti on täydellinen valinta aamuihin, jolloin tarvitset paljon energiaa ja ravinteita takaamaan hyvän päivän kiireiden keskellä. Annos oli enemmän kuin tarpeen eilen kun edessä oli pitkä ja kiireinen päivä Flow-festareilla, missä syöminen helposti jää eri lavojen ja shampanjateltan välillä juoksentelun jalkoihin. Ruudun tällä puolen energiapitoiset ja täyttävät aamiaiset ovat olleet tarpeen jo pidemmän aikaakin, mutta siitä lisää hieman myöhemmin!

Etukäteen olin uhonnut testaavani mahdollisimman monta ravintolaa ja keskittyväni niihin tänä vuonna edellisiä vuosia painokkaammin (näistä festareista ei nimittäin ravintolatarjonta enää paljon voi parantua!), mutta lopulta ehdin syömään vain kerran. Ehkäpä syy vähäiseen nälkään oli tässä runsaassa aamiaisessa, huikeassa bänditarjonnassa, ystävieni huippuseurassa tai näiden kaikkien sekoituksessa, mutta tänään aion pitää huolen että tilaa jää myös jälkkärille – saahan festareilta raakakakkujakin!

*************************************************************************
Marjainen hamppu-seesam”jogurtti” (1 iso tai kaksi pienempää annosta)
1 dl kuorittuja hampunsiemeniä (liotettuna, miel. yön yli, min. 4h)
0,5 dl seesaminsiemeniä (liotettuna, miel. yön yli, min. 4h)
1 dl mustikoita
1 dl valkoherukoita
n. 1,2 dl kookos – tai muuta kasvimaitoa
0,5 tl ceylonin kanelia

päälle:
1/2 banaani
lisää marjoja

Huuhtele liotetut siemenet hyvin ja laita ne blenderiin muiden aineiden kanssa. Lisää kasvimaitoa ensin n. yhden desin verran ja lisää tarvittaessa, saadaksesi hyvän koostumuksen. Koristele banaanilla ja marjoilla.
*************************************************************************

Tämä aamiainen pursuaa ihania makuja, pitkäkestoista energiaa, proteiinia ja ravinteita. Seesaminsiemenet takaavat annoksen kalsiumin, mistä usein ollaan maidotonta ruokavaliota noudattaessa huolissaan (tai sitä ainakin saattaa joutua perustelemaan muille, vaikka itse ei siitä huolta kantaisikaan). Kuoritut hampunsiemenet tuovat annokseen myös kasvikunnan omega3-rasvahappoja, ja marjat tietenkin suuren määrän vitamiineja, flavonoideja ja muita huippujuttuja. Tämän kaiken lisäksi annoksessa on myös paljon vatsaa hellivää kuitua. Siementenkin sulavuudesta on pidetty huoli ensin liottamalla, sitten jauhamalla ne valmiiksi hyvin sulavaan muotoon. Aamiaisen päälliset ja rakenne kuitenkin takaavat myös sen, että pureskeltavaa riittää – näin pidetään huoli, että ruuansulatus lähtee käyntiin jo suusta, mistä kuuluukin (tämä usein unohtuu smoothieta aamukiireissä nieleskellessä, mutta olisi hyvä pitää mielessä).

Maitohappobakteerit tästä jogurtista toki puuttuvat, sillä annosta ei ole hapatettu. Niiden tarpeesta kannattaakin pitää huoli laadukkaan valmisteen ja esimerkiksi tuoreen hapankaalin muodossa, mistä hyvät bakteerit saa helposti ja vaivatta lisättyä osaksi arkeaan.

Täyttäviä, herkullisiä ja värikkäitä aamiaishetkiä!
xxx

Marjainen hamppu - ja seesam"jogurtti"  Marjainen hamppu - ja seesam"jogurtti"

Kuoritut hampunsiemenet on saatu Cocovilta, seesaminsiemenet ja ceylonin kaneli Urtekramilta.

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $224.58 per month for 12 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

J
C
Y
M
J
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan