Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 35

Wellberries meal plan vk 35

Ensi viikon ateriasuunnitelma on jälleen herkullinen ja monipuolinen kokonaisuus, sisältäen tällä kertaa yli 6,5 kg kasviksia. Se on huikea määrä: keskimäärin yksi Wellberries-ateria sisältää siis lähes puolet aikuisen suositellusta kasvisten tarpeesta – tämän helpommaksi suositusten mukaisen määrän kerryttäminen ei enää mene! Viikkosuunnitelman lisäksi reippaasti marjoja vaikka aamiaisen kanssa, salaattia lounaalla ja suositus alkaakin olemaan täynnä. Helppoa, herkullista ja hyvää tekevää!

Ensi viikolla syödään ruokaisaa ja monia makuja tarjoilevaa broiler-kaalisalaattia, kookoskermaista lohta, tomaattista kalakeittoa vaaleasta kalasta, superhyviä pinaattilettuja ja samettista punajuurikeittoa kuorituilla hampunsiemenillä, sesongin kunniaksi. Viikonloppuna tuunataan perinteistä lihaperunasoselaatikkoa uuteen muotoon – tämän maukas uuniruoka tehdään ravinteikkaista palsternakoista ja sujautetaan kapriksia sekaan, tuomaan hieman hapokkuutta ja vaihtelua perinteiseen annokseen. Tinyn puolella on tarjolla broilersalaattia, uunilohta sekä jauheliha-palsternakkavuokaa.

Mikäli haluat jo ensi viikolle mukaan, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos!

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 35_

3 kommenttia Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 35

 1. Emma
  23.8.2015 at 14:18 (8 vuotta sitten)

  Hei! Kuinka hyvin reseptit sopivat, jos välttelylistalla gluteenin lisäksi vielä maito, peruna, bataatti, soija ja muna.

  Vastaa
  • tuuliaj
   23.8.2015 at 17:51 (8 vuotta sitten)

   Hei Emma, maitotuotteita käytetään resepteissä harvoin (lähinnä vuohenmaidon muodossa). Tällöin mukana tulee ohjeet miten korvata ne, eli tämä ei tuota hankaluuksia. Munia on reseptiikassa n. 3-4 kertaa kuukadessa (keskimäärin), eikä resepteissä käytetä perunaa. Soijaa on gluteenittoman soijakastikkeen muodossa ollut mukana muutamissa resepteissä, jolloin sen voi tietenkin korvata suolalla ja muilla mausteilla. Eli pääosin uskaltaisin suositella suunnitelmia sinulle, ainoa “haaste” voi olla tuo kananmuna. 🙂

   Vastaa
   • tuuliaj
    23.8.2015 at 17:53 (8 vuotta sitten)

    Huomasin vasta että listalla oli bataattikin. Bataattia kyllä käytetään, mutta ei sitäkään mitenkään jokaviikkoisesti. Sen voi korvata muilla juureksilla, jotka omaan ruokavalioon sopivat. 🙂

    Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price