Kevyen kesäistä – luottotuotteet esittelyssä!

Kevyen kesäistä - luottotuotteet esittelyssä

Kesä menee usein ihanan kevyissä merkeissä, niin meikin, ihonhoidon kuin vaatteidenkin puolesta. Vaikka kesä olikin aluksi kylmä, keveni tunnelma ainakin täällä päässä alusta saakka ja huomasinkin yhä useammin tarttuvani vain ihan muutamaan purkkiin ja pulloon päivittäin. Vietin myös paljon aikaa mökillä, missä tuotteiden käyttö väheni entisestään – ohi vilahti muutama viikko täysin ilman meikkiäkin.

Ihoa olen kuitenkin toki rasvannut ja öljynnyt (ihan kasvavan vatsankin takia, mutta muutenkin), suojannut sitä auringolta ja koittanut muistaa laittaa yövoidettakin. Kesälomareissumme tänä vuonna suuntautui Sloveniaan ja kun reissussakin huomasin kantavani vain näitä uusia luottotuotteita mukanani, ajattelin että niiden esittely voisi olla paikallaan!

Kevyen kesäistä - luottotuotteet esittelyssä

Supermoodin Beauty Sleep – yöseerumi on jotain todella ihanaa. Kyllä – tuote on hintavakin, mutta ah, sen levittyvyys (ja tätä seerumia voi käyttää myös silmänympärysiholle) sekä se tuoksu! Tuotteen tuoksua mielestäni parhaiten kuvaa ala-asteelta tutut tuoksukumit – kyllä, mutta ainoastaan hyvällä tavalla! Tuotetta on ihana levittää kasvoille ja samalla nauttia tästä, noh, ei-niin-luonnonkosmetiikkamaisesta tuoksusta. Tykkään, pidän, fanitan.

Kevyen kesäistä - luottotuotteet esittelyssä

Näistä tuotteista ei paljon ihonhoito enää helpotu. Green Naturen argan-kuivaöljy on kiireisen (tai laiskan, hah) pelastus, joka kosteuttaa tehokkaasti mutta kuivuu alle minuutissa. Tuote, jonka sain testiin, on tarkoitettu kuivalle tai hyvin kuivalle iholle, ja on kyllä tehokas kosteuttaja! Madaran misellivesi sopii hyvin myös samalle ihmistyypille, tai esim. mökkiolosuhteisiin ihan loistavasti. Tuote poistaa meikit ja epäpuhtaudet, mutta toimii myös kasvovetenä. Kasvot siis pyyhitään misellivedellä eikä niitä tarvitse enää huuhdella vedellä – erittäin käytännöllinen reissussa, mökillä ja olenpa tätä kyllä ihan kotioloissakin käyttänyt!

Kevyen kesäistä - luottotuotteet esittelyssä

Vaikka alkukesästä ei iho paljon suojaa auringolta tarvinnut, on onneksi loppukesä tarjonnut enemmän aurinkoisia hetkiä. Biosolis ja Hurraw reissasivat kanssani myös Slovenian rannoilla – nämä kaksi tuotetta ja kookosöljyä, muuta ei tarvittu. Biosolis levittyy mielestäni hyvin ja Hurrawin huulipuikko on vaan kaikin puolin kätevä (suojakerroin 15). Olen useammin kuin kerran elämässäni unohtanut suojata huulet auringolta, mutta tänä kesänä onneksi olen muistanut kaivaa Hurrawin vegaanisen luomurasvan laukusta säännöllisesti käyttöön.

Aika kevyellä setillä on siis riessattu sekä Suomessa että muualla, eivätkä mekotkaan ole paljon matkalaukusta tilaa vieneet. Kevyen kesäistä – luonnollisesti!

xxx

Tuotteet saatu testiin.

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price