Wellberries ateriasuunnitelma – syyskuu alkaa!

Wellberries meal plan vk 36

Ensi viikon ateriasuunnitelma onkin jo lähes kokonaan syyskuuta – eikö olekin hullua, miten nopeasti aika menee! Kesä alkaa virallisesti olemaan ohi, mikä tarkoittaa viimeistään sitä, että arki alkaa ja se pitäisi saada rullaamaan mahdollisimman mukavasti – ja mielellään tietenkin hyvinvointia tukien ja tätä kautta jaksamista boostaten!

Viikon 36 kuuden reseptin viikkoon kuuluu lähes 6 kiloa kasviksia, monipuolisesti eri proteiinilähteitä sekä lisäkkeitä. Viikonlopun kunniaksi perjantaina herkutellaan viljattomalla pizzalla, lauantain sekä sunnuntain ruoka valmistuu kätevästi uunissa jättäen yhä enemmän aikaa keittiön ulkopuolelle. Arki sujuu nopeampien, mutta hyvin ruokaisien salaattien, keiton ja frittatan parissa – herkullinen viikko tiedossa!

Tinyn puolella herkutellaan helpolla frittatalla, uunibroilerilla sekä aasialaisella katkarapu-riisinuudelisalaatilla.

Mikäli haluat mukaan ensi viikon suunnitelmaan, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin perjantaina, ennen klo 12.

Ihanaa ja helppoa syyskuun alkua!

Syödään ja voidaan hyvin,
xxx

Wellberries meal plan vk 36_

3 kommenttia Wellberries ateriasuunnitelma – syyskuu alkaa!

 1. Anu
  25.8.2015 at 16:38 (7 vuotta sitten)

  Onko ateriasuunnitelma maidoton?

  Vastaa
  • tuuliaj
   25.8.2015 at 16:51 (7 vuotta sitten)

   Hei Anu! Suunnitelmissa käytetään silloin tällöin vuohenmaitotuotteita (fetaa tai kovaa vuohenjuustoa) sillä moni pystyy näitä käyttämään. Suunnitelmissa kuitenkin aina kerrotaan miten juuston voi korvata, jos sellaista suunnitelmaan sisältyy – suunnitelmia tilaakin moni tyytyväinen maidottoman ruokavalion noudattaja! 🙂 Tämä huomioidaan myös kauppalistassa, joten suunnitelmat sopivat erinomaisesti myös maidottomaan ruokavalioon. Ensi viikolla on tiedossa vuohenjuustotuotteita, mutta ne on tosiaan helppo korvata. Lehmänmaitotuotteita (kuten ihan maitoa, tavallista juustoa, kermaa, kermaviiliä tms) ei suunnitelmiin kuulu.

   Vastaa
 2. Anu
  25.8.2015 at 16:40 (7 vuotta sitten)

  Kommentti

  Vastaa

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price