Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Pienet lucuma-minttufudget (pähkinätön)

Raw lucuma fudge with fresh mint

Ostin hetki sitten ison puskan ihanan voimakasta marokon minttua, jonka tuoksua en voinut vastustaa kauppahallissa kierrellessäni. Tehtyäni siitä sekä raikasta minttu-lime jääteetä että minttusuklaasmoothien, oli puskasta vielä aika paljon jäljellä. Rakastan raakaa lucumafudgea oikeastaan kaikissa muodoissaan, joten päätin testata miten lucuma ja minttu sopisivat yhteen – syntyi minttutoffeen makuisia lucumanappeja. Ehkä arvaatkin, että lopputulos oli ihana.

Parisen viikkoa sitten kehittelin ihanan karkkimaisen reseptin lucuma-mustikkatoffeeseen, jonka jalanjäljillä tämä lucuma-minttifudge astelee – mutta pähkinättä ja ilman hunajaa. Fudge ei ole ihan yhtä pehmeää ilman pähkinävoita, mutta etenkin suklaamuotteihin tehtyinä nappeina toimii erinomaisesti. Minttu sekä maistuu että näkyy napeissa, juuri sopivasti. Jos et ole niin tarkka lämmönkestävyyden suhteen, voit korvata osan kaakaovoista (tai vaikka kokonaan!) neitsytkookosöljyllä.

Tämä resepti on jälleen niin helppo, että melkein hävettää kutsua sitä reseptiksi, hah! Mutta kuten tiedätte, rakastan helppoja reseptejä ja uskallanpa epäillä, että niin myös moni teistä.

Lucuma-minttufudget (n. 14 konvehtia)
2 dl kaakaovoita
n. 1,8 dl lucumajauhetta
kourallinen tuoreita, vahvoja mintunlehtiä
ripaus suolaa
ripaus kardemummaa

Sulata kaakaovoi miedolla lämmöllä vesihauteessa. Huuhtele minttu ja revi lehdet irti varsistaan, heitä blenderin pohjalle. Lisää sulaneeseen kaakaavoihin lucuma sekä mausteet. Sekoita hyvin ja kaada blenderiin, minttujen päälle. Surauta hetki, kunnes minttu on sekoittunut seokseen. Kaada muotteihin tai tai levyksi valitsemaasi astiaan (kannattaa leivinpaperoida). Laita jääkaappiin jähmettymään, ja kun napit ovat kovia, oletkin valmis!

xxx

Ps. Ne, ketkä seuraavat Wellberriesiä instassa, tietävätkin miten ihanasti päiväni alkoi – sain synttäreideni kunniaksi raakakakku-aamupalan sänkyyn (kolmea eri raakakakkua!). Onnellinen minä! <3 Näillä lucumapaloilla (joita on vielä muutama jäljellä) onkin sitten hyvä jatkaa hyvin alkanutta päivää, hah!

Raw lucuma fudge with fresh mint

Postauksen kaakaovoi ja lucuma on saatu Cocovilta.

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199