Wellberries ateriasuunnitelma vk 38 – monipuolista ja helppoa ruokaa!

Wellberries meal plan vk 38_

Ensi viikon Wellberries-ateriasuunnitelma on jälleen monipuolinen kokonaisuus, joka auttaa sinua syömään hyvin ja monipuolisesti. Syöt herkullista ruokaa ja saat samalla (kuin itsestään!) nostettua kasvisten saantisi kohti suositusten täyttymistä – tämän helpommaksi hyvin syöminen ei enää mene. Ateriasuunnitelmilla taistelet myös ruokahävikkiä vastaan – ruokaa kun Suomessa heitetään roskiin 20-30 kiloa vuodessa, henkeä kohti (tästä määrästä suurimman osan heittävät pois kotitaloudet – eivät kaupat tai ravintolat, kuten helposti kuvittelisi). Suunnitelman avulla et osta mitään turhaan, ajatuksella “käytän tätä johonkin ruokaan viikolla”, vaan jokaiselle listan tuotteelle on tarkoituksensa ja kaikki raaka-aineet käytetetään kokonaan – jos jotakin raaka-ainetta jää reseptin raaka-ainelistasta yli, tulet löytämään sille jatkokäytön seuraavista resepteistä.

Keskimäärin yksi tulevan viikon ateria täyttää n. 40% aikuisten päivittäisestä kasvisten saantisuosituksesta. Sesonki näkyy resepteissä – pehmeä sitruunainen risotto taiotaan kukkakaalista, rapeaksi paistetun kalan seuraksi. Broilernugetit kuorrutetaan mantelilla, dipataan ihanassa kastikkeessa ja tarjoillaan juuresmuussin kera. Katkarapusalaatti saa seurakseen pehmeäksi “hierottua” lehtikaalia ja viikonloppuna haudutellaan maukasta pataruokaa, joka lämmittää ihanasti.  Mikäli ruokavaliosi on maidoton, neuvotaan resepteissä miten korvaat maanantain munakkaan fetan maidottomalla vaihtoehdolla – kaikki muut reseptit ovatkin valmiiksi maidottomia.

Tinyn puolella herkutellaan rapeaksi paistetulla kalalla ja sitruunaisella kukkakaali”risotolla”, ruokaisalla kvinoa-katkarapusalaatilla sekä mantelikuorrutteisilla broilernugeteilla.

Mikäli haluat mukaan ensi viikon suunnitelmaan, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos. Reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin perjantaisin, aina ennen klo 12.

Syödään ja voidaan hyvin (eikä heitetä ruokaa roskiin!),
xxx

Wellberries meal plan vk 38

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price