Viikon 40 ateriasuunnitelman menu

Wellberries meal plan vk 40

Viikon 40 Wellberries-ateriasuunnitelma on jälleen herkullisen monipuolinen kokonaisuus eri proteiininlähteitä, sesongin kasviksia (lähes 6,5 kilon verran!) ja ihania makuja. Keskimäärin yksi ensi viikon Wellberries-ateria täyttää lähes 45% aikuisten päivittäisestä kasvisten saantisuosituksesta. Sesonki näkyy resepteissä: maukkaan myskikurpitsan, eri juuresten, lehtikaalin ja muiden väriä sekä makua pursuavien kasvisten muodossa. Reseptit ovat luonnollisesti gluteenittomia, ja mahdollista valmistaa täysin maidotta, kuten aina.

Myskikurpitsakeitto lämmitää ja tuo ihanasti myös väriä syksyyn. Poikaystäväni muuten keittoa syödessään mainitsi, ettei ole ikinä syönyt yhtä hyvää keittoa – ja hyvä siitä tulikin, omenan tuodessa sopivasti hapokkuutta mukaan. Tinyn puolella herkutellaan juurikin tällä keitolla, kvinoa-munakoisosalaatilla, jauhelihapihveillä ja ihanalla raakapestolla.

Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos.

Reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12.

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan vk 40

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price