Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 41

Wellberries meal plan vk 41

Tulevan viikon ateriasuunnitelman menu näkyy yllä, ja pursuaa jälleen kerran eri makuja sekä värejä! Kasviksia ensi viikon menussa on hieman yli kuuden kilon verran – näin ollen, keskimäärin yksi Wellberries-ateria kattaa lähes 45% aikuisen keskimääräisestä kasvisten tarpeesta. Kalaa on tarjolla kahdessa eri lajissa, punaista lihaa lehtikaalipadan joukossa, vaaleaa sen sijaan kukkakaali”risoton” seurana. Ensi viikolle mahtuu kaksi ruokaisaa ja helppoa kasvisruokapäivääkin!

Mediassa on taas nostettu esille meidän suomalaisten juuresten käyttöä – tiesitkö, että keskimäärin me suomalaiset syömme alle yhden palsternakan vuodessa? Kyllä – vuodessa! Palsternakka on ihan huippujuures: sen pehmeä maku sopii moneen ja usein korvaankin sillä perunan keitoissa ja juuressoseissa. Palsternakka on myös ravitseva – se sisältääkin monia kivennäisaineita, etenkin kaliumia, sekä mm. B-ryhmän vitamiineja ja kuitua. Energiaa ja hiilihydraatteja sen sijaan vain n. puolet siitä mitä peruna sisältää.

Ensi viikon Wellberries ateriasuunnitelma sisältää palsternakkaa pehmeän bataattikeiton joukossa, sekä tietenkin ravitsevissa palsternakkapihveissä! Tinyn puolella herkutellaan lohi-ruusukaalisalaatilla, ruokaisilla palsternakkapihveillä sekä ihanaa uunikalaa paprikakastikkeella.

Kaikki reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia, ja ne on mahdollista valmistaa kokonaan ilman maitotuotteita. Mikäli haluat mukaan tyytyväisten ateriasuunnitelmien tilaajien joukkoon jo ensi viikolle, teethän tilauksesi ennen perjantaita, kiitos.

Seuraavan viikon reseptiikka ja ostoslista toimitetaan sähköposteihin aina perjantaisin, ennen klo 12, joten voit tehdä viikottaisen kauppareissusi vaikka viikonlopun aikana!

Syödään ja voidaan hyvin!
xxx

Wellberries meal plan_vk 41

2 kommenttia Wellberries ateriasuunnitelma viikolle 41

 1. Tanja
  1.10.2015 at 21:51 (3 vuotta sitten)

  Onko tarjolla ateriasuunnitelma myös kasvissyöjälle?

  Vastaa
  • tuuliaj
   2.10.2015 at 09:45 (3 vuotta sitten)

   Hei Tanja, valitettavasti ei (ainakaan tällä erää) ole tarjolla, ateriasuunnitelman muodossa. Olen kuitenkin valmistelemassa “lihattoman lokakuun” kunniaksi koostetta ateriasuunnitelmissa esiintyineistä kasvisresepteistä n. 30 reseptin kokonaisuutta – ehkä tämä voisi olla kiinnostava sinulle, jos kaipaat uusia ajatuksia kasvisruokailuun? 🙂 Toivon, että saan sähköisen reseptivihkosen verkkokauppaani ensi viikon aikana!

   Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199