Joulun viime hetken lahjavinkit

Ideas for Christmas

Kiirettä, stressiä, lahjat ostamatta?

Olen viimeisien kuukausien aikana tutustunut moneen ihanaan uuteen tuotteeseen, jotka sopivat paremmin kuin hyvin lahjapapereihin käärittäviksi tai itselleen hankittavaksi. Monena vuonna olen haaveillut itse tehtävistä lahjoista, mutta etenkään tänä vuonna sellaiseen ei ole ollut aikaa. Ehkäpä ensi vuonna annan läheisilleni itse tehtyä jouluista granolaa, siemenleipä- tai pähkinäsekoituksia, mutta siihen saakka suosin paketeissani luonnonkosmetiikkaa, palveluita tai hyvää tekeviä herkkuja – tsekkaappa vinkit alta!

Ideas for Christmas

Everyday Minerals – sarja lanseerattiin hetki sitten Suomeen, ja sain testattavakseni sarjan poskipunan sekä siveltimen. Jopa itse sivellinkin on hyvän levittyvyyden lisäksi todella kaunis (ja 100% vegaaninen). Poskipunan koostumus on samettinen, levittyy hyvin, ja väri tuo sopivaa pientä hehkua kasvoille. Olen muuten ihmetyksekseni viimeisen kuukauden aikana saanut paljon kehuja ja ihmettelyjä raikkaasta (jopa hehkuvasta, kuulemma!) “pienen vauvan äidin lookistani”, mihin en tässä väsymyksen keskellä voi muuta kuin todeta luonnonkosmetiikan ilmeisesti todella toimivan, hah!

Toinen tuote, mihin ihastuin raskausaikana, on Khadin Centella öljy, jonka sanotaan ehkäisevän raskausarpien syntyä. Öljysin sillä innokkaasti vatsaani ja tuote tuntui toimivan hyvin, ja tuoksuu mielestäni ihanalta. Joillekin tuoksu voi ehkä olla liian voimakas, mutta itse rakastuin tähän öljyyn ja se jäänee osaksi ihonhoitoani näin raskauden jälkeenkin.

Ideas for Christmas

Olen ihastunu myös Madaran Nokkonen by Noora – kosteuttavaan nokkossuihkeeseen. Tuote on kevyt ja sitä on helppo suihkaista kasvoille virkistämään vaikka keskellä päivääkin. Se rauhoittaa ihoa ja tuotteen Aloe vera kosteuttaa. Tämäkin tuote tuoksuu ihanalta, vaikka tuoksu on täysin eri lajia kuin Khadin öljyssä: hyvin kevyt ja raikas.

Supermoodin tuotteista olen kirjoitellut aikaisemminkin ja arponutkin paketin blogissani. Yksi suosikkituotteistani on sarjan hellävarainen pesuöljy kasvoille. Tuotteella lähtee meikit helposti ja se samalla kosteuttaa kuivaa ihoa. Tuote on samalla kaunis ja todella, todella riittoisa.

Ja sitten päästään hyvää tekevien herkkujen osioon! Jouluun kuuluu tietenkin olennaisesti suklaa. Lovechock on jo hetki sitten lanseerannut Rocks-sarjansa, mihin kuuluu raakasuklaalla päällystettyjä manteleita, rusinoita tai mulpereita, joihin kaikkiin on lisätty hitunen hyvää tekevää reishiä. Nyt viimeisimpänä samalta brandilta on tullut markkinoille raakasuklaalevyt, joista merisuolalla ja taateleilla maustettu versio on vienyt sydämeni. Ihanaa suklaata! Jouluna ei kannata toki unohtaa suomalaista Goodiotakaan, joiden raakasuklaat maistuvat ihanan pehmeiltä.

Kofeiiniherkille (tai raskaana oleville / meille imettäville) on suurissa määrissä suklaata parempi vaihtoehto Supertreatsin carob -“suklaat” – tuotteet siis jäljittelevät varsin onnistuneesti suklaan makua, mutta ovat täysin suklaattomia. Sopivat näin ollen myös hyvin lapsille sillä nämä herkut eivät suklaan lailla sisällä mitään stimuloivia ainesosia, ja ovat makeutettu kookoskukkanektarilla. Tuotteissa tosin on valitettavasti maitoa täysmaitojauheen muodossa, mikä kannattaa huomioida.

Ideas for Christmas

Enpä malta vielä viimeisenä olla vinkkaamatta myös Wellmeals-palvelun lahjakorttimahdollisuutta. Kuukauden ateriasuunnitelma tarjoaa hyvinvointia, helpotusta ja onnistumisen hetkiä keittiössä valitsemasi kuukauden ajaksi, ja tilauksesi yhteydessä saat printattavan lahjakortin.

Aineettomat lahjat nostavat suosiotaan vuosi vuodelta, ja tänä vuonna olen itsekin niitä suosinut: paketeistani (tai no, kirjekuorista) saattaa siis tänäkin vuonna paljastua ravintolalahjakortteja sekä erilaisia elämyslahjakortteja, tällä kertaa perheen pienemmille. Viime vuonna muun muassa lähetin vanhempani (myös 70-vuotiaan isäni) joogaan lahjakortin avulla, mutta tänä vuonna on heillekin jotain herkullisempaa (ja vähemmän taipuisaa) tiedossa, heh.

Ihanaa joulun odotusta ja rauhallista joulua,
xxx

Osa postauksen tuotteista on saatu testiin.

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $224.58 per month for 12 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

J
C
Y
M
J
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan