Joulun viime hetken lahjavinkit

Ideas for Christmas

Kiirettä, stressiä, lahjat ostamatta?

Olen viimeisien kuukausien aikana tutustunut moneen ihanaan uuteen tuotteeseen, jotka sopivat paremmin kuin hyvin lahjapapereihin käärittäviksi tai itselleen hankittavaksi. Monena vuonna olen haaveillut itse tehtävistä lahjoista, mutta etenkään tänä vuonna sellaiseen ei ole ollut aikaa. Ehkäpä ensi vuonna annan läheisilleni itse tehtyä jouluista granolaa, siemenleipä- tai pähkinäsekoituksia, mutta siihen saakka suosin paketeissani luonnonkosmetiikkaa, palveluita tai hyvää tekeviä herkkuja – tsekkaappa vinkit alta!

Ideas for Christmas

Everyday Minerals – sarja lanseerattiin hetki sitten Suomeen, ja sain testattavakseni sarjan poskipunan sekä siveltimen. Jopa itse sivellinkin on hyvän levittyvyyden lisäksi todella kaunis (ja 100% vegaaninen). Poskipunan koostumus on samettinen, levittyy hyvin, ja väri tuo sopivaa pientä hehkua kasvoille. Olen muuten ihmetyksekseni viimeisen kuukauden aikana saanut paljon kehuja ja ihmettelyjä raikkaasta (jopa hehkuvasta, kuulemma!) “pienen vauvan äidin lookistani”, mihin en tässä väsymyksen keskellä voi muuta kuin todeta luonnonkosmetiikan ilmeisesti todella toimivan, hah!

Toinen tuote, mihin ihastuin raskausaikana, on Khadin Centella öljy, jonka sanotaan ehkäisevän raskausarpien syntyä. Öljysin sillä innokkaasti vatsaani ja tuote tuntui toimivan hyvin, ja tuoksuu mielestäni ihanalta. Joillekin tuoksu voi ehkä olla liian voimakas, mutta itse rakastuin tähän öljyyn ja se jäänee osaksi ihonhoitoani näin raskauden jälkeenkin.

Ideas for Christmas

Olen ihastunu myös Madaran Nokkonen by Noora – kosteuttavaan nokkossuihkeeseen. Tuote on kevyt ja sitä on helppo suihkaista kasvoille virkistämään vaikka keskellä päivääkin. Se rauhoittaa ihoa ja tuotteen Aloe vera kosteuttaa. Tämäkin tuote tuoksuu ihanalta, vaikka tuoksu on täysin eri lajia kuin Khadin öljyssä: hyvin kevyt ja raikas.

Supermoodin tuotteista olen kirjoitellut aikaisemminkin ja arponutkin paketin blogissani. Yksi suosikkituotteistani on sarjan hellävarainen pesuöljy kasvoille. Tuotteella lähtee meikit helposti ja se samalla kosteuttaa kuivaa ihoa. Tuote on samalla kaunis ja todella, todella riittoisa.

Ja sitten päästään hyvää tekevien herkkujen osioon! Jouluun kuuluu tietenkin olennaisesti suklaa. Lovechock on jo hetki sitten lanseerannut Rocks-sarjansa, mihin kuuluu raakasuklaalla päällystettyjä manteleita, rusinoita tai mulpereita, joihin kaikkiin on lisätty hitunen hyvää tekevää reishiä. Nyt viimeisimpänä samalta brandilta on tullut markkinoille raakasuklaalevyt, joista merisuolalla ja taateleilla maustettu versio on vienyt sydämeni. Ihanaa suklaata! Jouluna ei kannata toki unohtaa suomalaista Goodiotakaan, joiden raakasuklaat maistuvat ihanan pehmeiltä.

Kofeiiniherkille (tai raskaana oleville / meille imettäville) on suurissa määrissä suklaata parempi vaihtoehto Supertreatsin carob -“suklaat” – tuotteet siis jäljittelevät varsin onnistuneesti suklaan makua, mutta ovat täysin suklaattomia. Sopivat näin ollen myös hyvin lapsille sillä nämä herkut eivät suklaan lailla sisällä mitään stimuloivia ainesosia, ja ovat makeutettu kookoskukkanektarilla. Tuotteissa tosin on valitettavasti maitoa täysmaitojauheen muodossa, mikä kannattaa huomioida.

Ideas for Christmas

Enpä malta vielä viimeisenä olla vinkkaamatta myös Wellmeals-palvelun lahjakorttimahdollisuutta. Kuukauden ateriasuunnitelma tarjoaa hyvinvointia, helpotusta ja onnistumisen hetkiä keittiössä valitsemasi kuukauden ajaksi, ja tilauksesi yhteydessä saat printattavan lahjakortin.

Aineettomat lahjat nostavat suosiotaan vuosi vuodelta, ja tänä vuonna olen itsekin niitä suosinut: paketeistani (tai no, kirjekuorista) saattaa siis tänäkin vuonna paljastua ravintolalahjakortteja sekä erilaisia elämyslahjakortteja, tällä kertaa perheen pienemmille. Viime vuonna muun muassa lähetin vanhempani (myös 70-vuotiaan isäni) joogaan lahjakortin avulla, mutta tänä vuonna on heillekin jotain herkullisempaa (ja vähemmän taipuisaa) tiedossa, heh.

Ihanaa joulun odotusta ja rauhallista joulua,
xxx

Osa postauksen tuotteista on saatu testiin.

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price