Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Summer essentials – kesän kiitetyimmät

Summer essentials
Kesä on jo täällä, ja mielessä alkaa pyöriä loma ja mökkeily. Miten sitä aina tässä vaiheessa vuotta tuntuukaan, että heinäkuu ja loma ei tule yhtään liian aikaisin?

Kevät on ruudun tällä puolen ollut aikamoista menoa: yhden isomman projektin loppuun (tai no, painoon!) saattaminen (tästä kuulette ihan juuri lisää!), asunnon myynti ja osto, remontti, vanhan vesivaurion löytyminen uudesta asunnosta, sen remontointi, muutaman viikon yh-vanhemmuus (juurikin sen remontin takia), muutto väliaikaisesti vanhempien luo näiden vastoinkäymisten ja aikataulujen venymisen takia, asunnon pakkaaminen vauva kainalossa, ja sitten tietenkin reseptikehittelyä, blogia ja muita töitä tähän päälle.

Puuh, eipä ole ihme että ihonhoito ei ole ollut ensimmäisenä mielessä, ja se alkaakin näkyä, kun lisätään settiin vielä vähän vauvaperheen öitä mausteeksi. Havahduin todellisuuteen yksi päivä (peilin edessä), ja huomasin väsyneen ilmeeni kaipaavan kipeästi jotain kosteuttavaa ja uudistavaa. Hätiin ennättikin Supermood ja Youth Glo – sarja, jonka listaan ensimmäiseksi summer essentials – listalleni – niin tyytyväinen ja onnellinen olen siitä, mitä sarja on ihossani saanut aikaan!

Kyseessä on siis voimakkaasti heleyttävä anti-age sarja, ja se on juuri sitä, mitä ihoni onkin kaivannut – voimakasta heleytystä! Kyllä kiitos!

Supermoodin kuorintavoiteessa on luonnollisia hedelmähappoja, jotka auttavat ihoa uudistumaan (ja tuote on sopinut myös herkälle iholleni). Sarjan kasvonaamio on nimeltään Babyface Mask, ja suorastaan kutsuu käyttämään itseään – tämä on ensimmäinen naamio, jota olen myös jaksanut käyttää arjessani säännöllisesti. Tämän kaiken kruunaa sarjan valoa heijastava seerumi, jota olen levittänyt kasvoilleni enemmän kuin tyytyväisenä – tuote tuoksuu ihanalle, ja hohtaa kauniisti. Tehokkaita, hoitavia tuotteita, ja ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita. Tykkään ja lämpimästi suosittelen!

Summer essentials

Toisena listalleni pääsee oikeutetusti aurinkosuoja – luonnonkosmetiikkalaatuinen sellainen, toki. Alga Maris levittyy todella hyvin ja tuoksuu aurinkorannoille ja merelle. Oikeasti tuoksu taitaa olla kookos, mutta voidetta levittäessään lentää suoraan jonnekin kauas omasta kylpyhuoneestaan. Kyseessä on ekosertifioitu mineraaliaurinkosuoja, jota saa ainakin suojakertoimella 30, sekä lapsille suunnattuna 50 vahvuisena. Tänä keväänä olen tunnollisesti levittänyt aurinkosuojaa joka päivä kasvoilleni, ja näillä säillä sitä on tosiaan jo tarvittukin. Samoin imettäessä iho on erityisen altis pigmenttihäiriöille, joten suojaa kaipaakin enemmän kuin ennen (ja sen on hyvä olla mahdollisimman luonnollista!).

Toivotaan kuumaa kesää, ja jatketaan vähintäänkin yhtä tarpeellisella tuotteella: deodorantilla! Tämä on monille luonnonkosmetiikan kompastuskivi, ja oli sitä itsellenikin pitkään. Moni dödö piti itselläni aluksi, mutta sitten niiden teho ikäänkuin laantui – tämän takia olenkin testaillut eri merkkejä ja vaihdellut tuotteita tasaisesti. Mutta, nyt olen löytänyt todellisen helmen, Schmidt’s:in! Olen käyttänyt sarjan bergamot-lime – tuoksua jo pidemmän aikaa, ja tuote on lunastanut kaiken hehkutuksen, mitä olen siitä kuullut. Pitää, ja tuoksuu hyvältä. Kyseessä on sticki, joka ei tahmaa tai vaadi kuivattelua, joten sopii jälleen kiireisiin aamuihin. Tuotteessa on muun muassa arrowjauhoa, sheavoita, jojobaa, kookosta ja leivinjauhetta, joihin tuotteen teho perustunee. Ja se todella toimii!

Olen muuten kuullut, mutten ehtinyt vielä testata, että myös Urtekramin kookos-sarjan dödö toimisi hyvin – ja sitä löytyy jälleen ihan marketista. Huippua, tämä menee testiin seuraavaksi!

Summer essentials

Seuraavaksi siirrytäänkin hiuksiin: Urtekram on lanseerannut kookos-sarjan (jota saa ihan marketeista, ja hintakin on sen mukainen), johon kuuluu myös hiuksiin jätettävä hoitoaine. Mikä voisi olla helpompaa kesällä, ja toimii mökkiolosuhteissa loistavasti! Tuoksu on todella mieto kookos, ja tuotteesta itsestään löytyy kookosnektaria, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät.

Summer essentials

Tämä tuote on loistava, jos olet pessyt hiuksesi – jos et, eikä sille ole ollut aikaa, rientää luoksesi toinen arjen (ja kesähiusten) ehdoton pelastaja: täysin luonnollinen Rahua kuivashampoo!

Tuote on jotain, mitä olen todella kaivannut. Käytin aikaisemmin kuivashampoita paljonkin, pidentämään hiusten pesuväliä sekä muotoilussa, mutta jätettyäni synteettisen kosmetiikan jäi tämäkin tuote tietty pois kylppäristäni. Rahuan kuivashampoossa on raaka-aineita viisi, mm. tapioka-tärkkelystä sekä savea. Ihan mahtavaa! Purkki toimii ilman aerosolia purkkia puristamalla, jolla saa ikäänkuin pumpattua kuivashampoota hiuksiin.

Tämä tuote on parhaimmillaan muotoiluun, mutta sillä saa kyllä freesattua ilmettä ja pidennettyä hieman pesuväliäkin. Mutta tiedättekö mitä, olen kuullut huhuja, että ihan pelkkä perunajauhokin sopisi tähän tarkoitukseen (meille vaaleille ainakin) – jos olette testanneet, oi kerrottehan kokemuksianne kommenttiboksissa! Ehkäpä seuraava kosmetiikkaan liittyvä postaus koskeekin itsetehtyä kuivashampoota.. Tuote tosin ei varmaan tule olemaan kovin näyttävä, toisin kuin Rahuan puteli, minkä ulkonäöstäkin tykkään!

Summer essentials

Siinäpä se oli, oma summer essentials-listani, eli tämän kesän kiitetyimmät! Ihania tuotteita, vai mitä sanot? Näillä pärjää mainiosti – nyt vaan toivotaan kuumia, aurinkoisia päiviä ja lämpimiä iltoja, jotta tulee tuotteille käyttöä!

Jos listalta jäi puuttumaan jokin tuote, mikä siellä ehdottomasti pitäisi olla, huikkaathan kommenteissa! 
xx

Tuotteet saatu testiin.

8 kommenttia Summer essentials – kesän kiitetyimmät

 1. Kaisa
  11.6.2016 at 08:50 (2 vuotta sitten)

  Kiitos listasta,testiin menee useampi.Tapiocajauhoa/tapipcatärkkelystä olen käyttänyt sellaisenaan kuivashampoon ja hiuspuuterin sijaan.Toimii!Päivällä saa pesuväliä pidennettyä ja tekee hiukset kuohkeammiksi.

  Vastaa
  • tuuliaj
   11.6.2016 at 11:03 (2 vuotta sitten)

   Hei Kaisa, kiitos vinkistä! <3 Testaan! 🙂

   Vastaa
 2. perhoskukka
  11.6.2016 at 10:20 (2 vuotta sitten)

  Hei,
  Mistä olet ostanut edellä mainitut tuotteet? Hyvin pikaisella googlettelulla en löytänyt kuin ulkomaisia nettisivuja, jotka tuotteita myivät. Onko deo alumiiniton?

  Vastaa
 3. Erja
  16.6.2016 at 17:59 (2 vuotta sitten)

  Olen käyttänyt jo pitempään kuivashampoona maissijauhoja, jotka ovat täällä usa:ssa se yleisin tärkkelys. Hyvin toimii ainakin blondeille.

  Vastaa
  • tuuliaj
   16.6.2016 at 20:40 (2 vuotta sitten)

   Kiitos vinkistä, eipä olisi kyllä tullut ensimmäisenä mieleen. 🙂 Testaan!

   Vastaa
 4. Lotta
  6.7.2016 at 12:06 (2 vuotta sitten)

  Karkea ruisjauho toimii myös erittäin hyvin! Tuleepa sillekin käyttöä, kun siirtyi gluteenittomaan ruokavalioon. Toimii ehkä jopa paremmin kuin osa kokeilemistani kuivashampoista.

  Vastaa
  • tuuliaj
   6.7.2016 at 12:34 (2 vuotta sitten)

   Okei, hauska kuulla – enpä ois keksinyt itse testata! Kiitos kommentista ja pitää pohtia, josko sitä sitten lähtisi ruisjauho-ostoksille. 😀

   Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199