Meidän perheen parhaaksi

Meidan perheen parhaaksi

Jos joku olisi kaksi vuotta sitten tullut kertomaan, että kirjoitan yhteistyöprojektina kirjan yliherkän ja allergisen vauvan imetyksen mahdollistavasta ruokavaliosta, olisin pyöritellyt silmiäni hämmästyneenä – minä, imetyksestä?

Mutta niin vain elämä menee, tarjoaa mitä mielenkiintoisempia mahdollisuuksia ja yllättää kerta toisensa jälkeen. Voin siis ilokseni kertoa, että vain muutaman viikon päästä saan ensimmäisen kerran käsiini tämän uuden tulokkaan – joka tulee mahdollistamaan parhaan mahdollisen ravinnon myös vauvoille, joiden elimistö ja/tai suolisto on, syystä tai toisesta, herkistynyt ja reagoi voimakkaasti imettävän äidinkin syömään ravintoon.

Kirjan reseptit tulevat tarjoamaan helpotusta niin vauvojen vatsavaivoihin, refluksiin tai koliikkiinkin, ja auttamaan perheitä eliminoimaan äidin ruokavaliosta potentiaalisimmat allergeenit – ja näin takaamaan yhä useammalle vauvalle kaikista mahdollisista aluista parhaan: tarpeeksi pitkän imetyksen.

Hieman yli vuosi sitten vastasin tuntemattomaan numeroon ja kuulin ensimmäistä kertaa tulevan ystäväni, Piian, äänen. Hän kertoi haaveestaan saattaa maailmaan kirja, joka auttaisi allergiaperheitä voimaan paremmin ja jaksamaan, sekä kannustaisi jatkamaan yliherkän ja allergisen vauvan imettämistä, haasteista huolimatta.

Piia on joka solullaan elänyt allergiaperheen vauva-aikaa, ja tietää tarkalleen miltä tuntuu kuunnella pienen vauvan raastavaa kipuitkua, päivästä ja illasta toiseen. Hän kuitenkin päätti onnistua imetyksessä, löysi kirjan asiantuntijanäkökulmasta kommentoineen lastenlääkärin Tiina Tuomelan, ja sai ruokavaliohoidosta apua. Nyt hän halusi tarjota tämän avun saataville muillekin, kertoa kokemuksistaan ja tehdä kirjan, minkä olisi itse halunnut käsiinsä kun ruokavaliomuutos tuli heidän perheelleen ajankohtaiseksi. (Nykyään Piian lapset ovat kaikkiruokaisia mainioita pikkutyyppejä, pakko vielä mainita.)

Vieras ääni puhelimessa kysyy, haluaisinko osallistua kirjaprojektiin, ja vain pienen hetken asiaa mietittyäni vastaan olevani kiinnostunut – että haluanko auttaa vauvoja saamaan parhaan mahdollisen alun elämälleen? Haluanko taata, että myös kaikista herkimmätkin vauvat saisivat nauttia imetyksen kiistattomista terveyshyödyistä, jotka näkyvät pitkälle aikuiselämään saakka? No haluan!

Meidän perheen parhaaksi_Marko Oikarinen

Eikä siinä sitten kauaa mennytkään, kun kirjan runko oli selvillä, ja saimme sille kustantajan. On ollut mielenkiintoista sukeltaa syvälle imetyksen, sen terveyshyötyjen ja merkityksen maailmaan, etenkin nyt, kun itsekin imetän. Kirja on kokemuspohjainen kirja imetysdieetistä, joka kannustaa äitejä tarkastelemaan omaa ruokavaliotaan itkuisen, kivuliaan ja kärsivän vauvan kohdalla, korvikkeeseen siirtymisen tai “karaistamisen” sijasta. Myös esimerkiksi refluksi on usein allergiaperäistä, mitä ei tule välttämättä heti ajatelleeksi.

Kirja kannustaa imettämään, ja ohjeistaa tarkasti miten asian kanssa kannattaa edetä – kokemusperäisesti. Usein kuulee sanottavan, ettei vauva voi allergisoitua äidinmaidon kautta, tai vieläkin vanhemman väitteen: vauvan olevan allerginen äidinmaidolle. Ruoalla, mitä imettävä äiti syö, on merkitystä, eikä vauva ole itse maidolle allerginen, vaan jollekin, mitä imettävä äiti syö.

Meidän perheen parhaaksi on kokemuspohjainen ohjekirja imetyksen ja kivuttoman elämän turvaamiseksi kaikille vauvoille.

Alussa on tiukkaa faktaa imetyksestä, sekä pehmeää ymmärrystä haasteelliseen tilanteeseen, vertaistuenkin ja saman kokeneiden tarinoiden muodossa. Neuvoja kauppareissuille, sekä lähes sata reseptiä ilman kotimaisia viljoja (myös kauraa), maitotuotteita, kananmunia, soijaa, perunaa tai naudanlihaa. Pääruokia, keittoja, leipiä, smoothieita, “jogurtteja”, herkkuja, keksejä, jädejä ja kakkuja – you name it. Vuoden kaikki juhlahetketkin on huomioitu, mutta pääpaino on helpoissa, ravitsevissa ruuissa arjen keskelle, herkuttelua kuitenkaan unohtamatta.

Ihan pian lähetämme kirjan matkaan ja toivomme hartaasti, että kirja löytää tiensä kaikkien niiden perheiden pariin, ketkä siitä voisivat apua saada. Koska kenenkään, etenkään pienten vauvojen, ei tulisi joutua elämään kipua aiheuttavien allergioiden keskellä. Kirja ilmestyy juhannusviikolla.

Jaathan postauksen eteenpäin, jos uskot että sinunkin lähipiirissäsi voisi olla kirjasta hyötyviä perheitä – autetaan yhdessä heitä jaksamaan paremmin! ✨

Ja ollaanhan me myös facebookissa – tervetuloa sinne seuraamaan aiheeseen liittyviä juttuja sekä reseptejä!

xx

Untitled design (2)

Ps. Huomasithan jo TARJOUKSEN Atenan sivuilta?

5 kommenttia Meidän perheen parhaaksi

 1. skribentti
  16.6.2016 at 22:36 (7 vuotta sitten)

  Tämä kirja tulee kyllä varmasti monelle niin tarpeeseen! Voi kun tällaiseen olisinkin törmännyt esikoisen ekana vuotena! Jaan tätä kirjan mainosta kyllä jokaisessa somessa 😀
  t. yksi kirjan imetysdieettiläinen

  p.s. lauantaina nähdään 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   16.6.2016 at 23:11 (7 vuotta sitten)

   Toivotaan tosiaan, että mahdollisimman moni löytäisi sen – suurkiitos jakamisesta!! 🙂
   Jee, hauska tavata lauantaina, ja kiitos vielä kirjaan osallistumisesta! <3

   Vastaa
   • http://www./
    24.10.2016 at 01:03 (6 vuotta sitten)

    Absolutely no water dispenser. I’ve always hated that feature in our old one. A good old Brita filter in the fridge works much better. And we’re looking at drawer freezer below.

    Vastaa
 2. nissan sentra 2007 price
  24.10.2016 at 16:17 (6 vuotta sitten)

  Regarding the brewery building, I brought a friend from out of town to the rooftop there on Friday. That’s twice now I’ve been to the new brewery, versus zero times I went to the vacant dilapidated unsafe “historical” structure.

  Vastaa
 3. http://www./
  30.12.2016 at 05:36 (6 vuotta sitten)

  / Darin, well I classify myself as agnostic. Existence of a diety can't be proven or disproven. If a gun was held to my head forcing me to pick, I'd say there isn't. So agnostic-atheist if you prefer. But there's no absolutes here.

  Vastaa

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
 • 30-day money back guarantee
 • Take immediate ownership
 • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
 • Enjoy zero percent financing
 • Quick delivery of the domain
 • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan