Ihana chai-karamellipuuro granaattiomenalla

Yhteistyössä Asennemedia ja Urtekram

gluten and dairy free chai caramel oat porridge

gluten and dairy free chai caramel oat porridge

Hyisten ilmojen saapuessa en tiedä juuri mitään parempaa (tai lohduttavampaa!) kuin lämpimät puurot. Rakastan kaikkia puuroja, niin tuore – raaka- kuin viljattomiakin versioita, mutta välillä on mielestäni hyvä palata perusasioiden ääreen: lämpimän, tuoksuvan ja juuri sopivan makean kaurapuuron pariin.

Olen muun Asennemedialaisten kanssa kehitellyt Urtekramin ihanista tuotteista jo aika montakin herkkua, mutta tämä puuro on kyllä jotain poikkeuksellisen ihanaa. Ehkä sen takia, että se on niin yksinkertainen ja helppo ohje, mutta lopputulos on kuitenkin melkein kuin söisi jälkkäriä iltapalaksi.

Great (tai simple? hah!) minds think alike, ajattelin, kun huomasin Vaimomatskuu-Juulian kehitelleen samantapaisen reseptin, mutta se vain vahvisti ajatustani: teellä maustettu (ja siihen keitetty) puuro on ihan parasta!

gluten and dairy free chai caramel oat porridgegluten and dairy free chai caramel oat porridge

Urtekramin Hari-teet ovat luomulaatuisia, herkullisia (maut ovat todella vahvoja), ja pakkaukset kauniita. Tuotteet keskittyvät hyvinvointiin, terveyteen ja kestävään kehitykseen, ja ovathan nuo pakkauksetkin nyt vaan tosi ihania. Tuotteiden filosofia perustuu ayrvedisiin resepteihin (pakkauksissa on kehotyypeille suositukset ja sekoitusten vaikutuksia kehoon ja mieleen. Nämä tosin jätin nyt omaan arvoonsa – halusin ehdottomasti lämpimän mausteista chai-puuroa!).

Tee-sarjasta ei löydy lainkaan mustaa teetä, vaan mausteseokset rakennetaan muutaman mausteen peruspohjaan – aika mielenkiintoinen tapa rakentaa sarja! Ja mikä tärkeintä, teepusseista ei löydy liimoja (koska let’s face it, kuka oikeasti haluaisi liottaa liimaa, edes pientä määrää, teekupissaan?) ja ne ovat 100% biohajoavia. Hyvä, tykkään.

Keitin siis puuroni kookosmaidon ja riisimaidon sekoitukseen. Kookosmaidon blendasin muutamien taatelien kanssa tasaiseksi “karamelliksi”, ja liotin chai-teetä keitettyyn kasvimaitoon. Mukaan heitin vielä muutaman rosmariinin oksan mukaan (talven lähestyessä myös rosmariini on tuttu näky keittiössäni) – näin reseptiin saatiin sekä luonnollista makeutta taateleista että kaikki tarvittavat, lämmittävät ja huumaavan tuoksuiset mausteet chai-teestä sekä rosmariinista (jonka tosin voi jättää hyvin poiskin). Sitten vaan puuron keittoon, ja toppingit päälle – valmista!

Ihanaa, helppoa, täyteläisen jälkkärimäistä. Täydellistä alkutalven lohturuokaa, väitän, ja tarjoiluun sopii esimerkiksi Hari-teen Sweet hibiscus & Mint paremmin kuin hyvin, tuomaan vastapainoa karamellisen mausteiselle puurolle.

Pysykää lämpiminä!

Tuulia xx

gluten and dairy free chai caramel oat porridge

Ihana chai-karamellipuuro granaattiomenalla

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl kookosmaitoa
4 medjool-taatelia (kivet poistettuina)
3 dl haluamaasi kasvimaitoa
3 pussia chai-teetä
1 oksa tuoretta rosmariinia

päälle:
granaattiomenaa
pekaanipähkinöitä

1. Laita kookosmaito blenderiin ja lisää mukaan taatelit. Sekoita tasaista.

2. Laita kasvimaito kattilaan ja kiehauta se rosmariinin oksan kanssa. Ota kattila liedeltä ja lisää teepussit hautumaan nesteeseen. Anna hautua mahdollisimman pitkään (kuitenkin ainakin 15 minuutin ajan tai kunnes kasvimaito on tarpeeksi voimakkaan makuista).

3. Ota teepussit sekä rosmariinin oksa kattilasta, ja sekoita mukaan kookosmaito-karamelli sekä kaurahiutaleet. Keitä, kunnes puuro on ihanan paksua, välillä sekoitellen.

4. Leikkaa granaattiomenasta “lakki” pois ja vedä pitkät viillot koko hedelmän pituudelta. Käännä lohkot irti toisistaan ja irrottele siemenet. Koristele puurot sekä siemenillä että pekaanipähkinöillä. Herkuttele ✨

gluten and dairy free chai caramel oat porridge

Jätä vastaus

GetUrNet.com is for sale | HugeDomains Skip to main content
GetUrNet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

GetUrNet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $112.29 per month for 24 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $112.29/mo. for 24 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

T
S
D
L
M
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Other domains you might like

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
GetUrNet
TLD extension
.com
GetUrNet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan