Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Vegmeals ateriasuunnitelma on täällä!

Tiedät varmasti sen fiiliksen, kun haluaisit kertoa jonkun asian koko maailmalle, mutta syystä tai toisesta et vielä voi? Se kutkuttava olo ruudun tällä puolen on ollut jo hetken verran, kun olemme superlahjakkaan kollegani Tuulian kanssa valmistelleet uutta palveluamme, Vegmealsia, lanseerauskuntoon! Ja nyt kun tuote on ulkona, reseptit on hiottu helpottamaan ihmisten arkea ja kaikki vaikuttaa valmiilta, olen niin iloinen voidessani vihdoin kertoa palvelusta enemmän! Ihan huippua!

Vegmeals on jo lähes kolme vuotta vanhan ateriasuunnitelmapalveluni Wellmealsin sisarpalvelu, johon yhdistimme Tuulian kanssa taitomme ja intohimomme. Vegmealsin tarina alkoi jo oikeastaan kauan aikaa sitten, kun lupailin kyselijöille yhä uudelleen vegeversiota Wellmealsista, kun vaan sellaisen ehtisin luoda. Viime talven lopuilla olimme lounaalla Tuulian kanssa, ja pohdimme tulevaa: mietimme mitä haluaisimme tehdä, mitä teimme nyt ja mikä inspiroisi eniten. Molemmat olimme jo hetken syöneet arkisin hyvin kasvispainotteisesti, ja mainitsin kasvavasta asiakastarpeesta kasvisateriasuunnitelmien suhteen. Siinä istuskellessamme tajusimme, että meidän pitäisi ehdottomasti tehdä se yhdessä, ja mahdollisimman pian!

Ja siltä istumalta yhteistyömme, ja myöhemmin Vegmealsiksi nimettävä palvelu, sai alkunsa.

Vegmeals on gluteeniton ja täysin vegaaninen työkalu, resepti + ostoslistasetti, helpompaan, monipuoliseen ja ravitsevaan arkeen! Vegmealsissa saat kuukauden jokaiselle viikolle neljä herkullista kasvisruokareseptiä (yhteensä siis 16 reseptiä = koko kuun arki-iltojen ruuat) sekä valmiiksi laaditun ostoslistan reseptien valmistukseen.

Ei hävikkiä, ei kaupassa hyllyjen välissä turhaa laahustamista, ei tuskailua siitä mitä söisitte tänään: me olemme miettineet kaiken puolestasi!

Tämä kaikki, ravitsevat ateriat, helpompi arki ja ylimääräinen aika on helposti saavutettavissa: koko kuukauden suunnitelman saat muutamalla klikkauksella suoraan sähköpostiisi, ja voit toivottaa helpomman arjen tervetulleeksi! Niin, ja pakko heti tässä vaiheessa mainita, että kaikki tämä on myös hyvin edukkaasti saatavilla: koko kuukauden setti maksaa ainoastaan 12,90€, sillä halusimme että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus helpottaa arkeaan palvelun avulla. Vegmealsin avulla kasvatat viikon vegeateriat helposti neljään, ja tee samalla ympäristöteon. Meidän maailmamme ei kuitenkaan ole mustavalkoinen, ja siksi #arkivegaani – jo tämä on mielettömän suuri askel kohti tiedostavampaa ja kunnioitavampaa tapaa syödä!

Niin, eikä tässä muuten todellakaan vielä kaikki! Olemme samanaikaisesti käyneet jännittäviä yhteistyökuvioita läpi, ja olen todella innoissani voidessani kertoa että voit myös tilata viikottaisia kasseja suoraan kotiin, ainakin Lihattoman lokakuun ajan! Eikö olekin ihan huippua!

Viikoittaisten kauppakassiemme jakelijana toimii siis Alepan Kauppakassipalvelu, missä yhdistämme omat taitomme ja herkulliset, hyvää tekevät reseptit tehokkaaseen logistiikkaan – näin kokonaisuus säilyy fiksulla tasolla, toimii ja on arjen helpoin ja vaivattomin ruokaratkaisu, ikinä!

Samalla vaivalla (ja toimitusmaksulla) tilaat Alepasta myös kaikki muutkin viikon ruokatarpeesi, ja voit myös muokata ostoskoria ja esimerkiksi poistaa kauppakassistasi pastan, jos sellainen viikkoresepteihin kuuluu, mutta löytyy jo kaapistasi. Vegmealsin ja Alepan yhteistyö takaa siis helpoimman mahdollisen arjen, suoraan kotiin kuljetettuna. Voit poistaa tai vaihtaa ostoskorin tuotteita, eli et saa kassien mukana ikinä mitään sellaista mitä et tarvitse (tai mistä et tykkää)! Lue lisää TÄÄLTÄ. En malta odottaa, että pääsen itsekin tilaamaan arkiruokamme suoraan kotiin ja vain parilla klikkauksella. Jes.

Olisi ihan huippua kuulla mitä olet palvelusta mieltä! Kerro se kommenttiboksissa, tai facebookin puolella, ja samalla osallistut kahden Vegmeals-pdf- tuotteen arvontaan! Jee! Arvonta päättyy 8.10 sunnuntaina!

Tervetuloa kasvavan #arkivegaanien joukkoon – täällä on hyvä olla!
Tuulia

Ps. Vegmeals löytyy myös facessa, superkiva jos tulet tykkäämään!

25 kommenttia Vegmeals ateriasuunnitelma on täällä!

 1. Johanna
  4.10.2017 at 16:29 (3 vuotta sitten)

  Oih, tätä haluaisin ehdottomasti testata! Wellmeals on ollut muutamaan otteeseen käytössä 🙂

  Vastaa
 2. Riitta
  4.10.2017 at 17:24 (3 vuotta sitten)

  Ihanaa, tätä haluaisin todella kokeilla!

  Vastaa
 3. Elina
  4.10.2017 at 18:18 (3 vuotta sitten)

  Jee, ihan mahtavaa, jotain tällaista on odotettukin!

  Vastaa
 4. Laura L.
  4.10.2017 at 20:29 (3 vuotta sitten)

  Tätä olisi mahtavaa päästä testaamaan!

  Vastaa
 5. Ninne
  4.10.2017 at 21:33 (3 vuotta sitten)

  Voi apua, aivan mahtava palvelu! Tänä syksynä on (ehkä liiankin) paljon meneillään ja tuntuu että ruokailut ja niiden suunnittelut on ensimmäinen asia josta karsii. Into tehdä mitään on aivan nollissa, koska kaiken muun puuhan keskellä ei vaan jaksa enää panostaa sen suunnitteluun mitä seuraavaksi söisi. Vaikken voittaisikaan pakettia, niin taidan silti tilata sen viimeistään marraskuuksi, joka jo nyt näyttää hengästyttävältä. Hieno juttu, ihanaa että olette kehittäneet tällaisen!

  Vastaa
 6. Patricia
  4.10.2017 at 21:33 (3 vuotta sitten)

  Ensinnäkin onnittelut! Mahtavaa, että olette saaneet palvelun laajennettua myös täysin kasvisruokiin ja vielä kaupan puolen mukaan tähän. Valmiit kauppakassit kotiin kujetettuna ovat kyllä suuri plussa ja kätevää, kun ostoksia voi myös muokata tarpeiden mukaan. Enää epäilyttää, että saako myös lapset syömään kasvisruokia, mutta se selvinnee vain kokeilemalla 🙂

  Vastaa
 7. Nelli
  4.10.2017 at 21:51 (3 vuotta sitten)

  Onnea hienosta projektista! Haluaisin ehdottomasti testata. Pikku hiljaa olen muuttanut perheemme syömistä pois päin lihasta mutta vegeruoan ideoiminen on vielä hankalaa välillä..

  Vastaa
 8. Laura
  4.10.2017 at 22:17 (3 vuotta sitten)

  Kuulostaa hyvältä! 🙂

  Vastaa
 9. Pirjo
  4.10.2017 at 22:52 (3 vuotta sitten)

  Kuinkahan onnistuu minulle, kun olen allerginen seuraaville ruoka-aineille: paprika, persilja, selleri, raaka porkkana, mango. hunajameloni ja persikka?
  Toimiiko tämä koko maassa?

  Vastaa
 10. Sisko
  5.10.2017 at 01:12 (3 vuotta sitten)

  Mahtavaa että gluteenittomuus ja vege on saatu yhdistettyä. Täytyypä kokeilla. Ja tuo kauppakassi palvelu on varmasti hyvä lisä kiireisten ihmisten elämää helpottamaan.

  Vastaa
 11. Niina
  5.10.2017 at 03:26 (3 vuotta sitten)

  Kiinnostaa kovasti, vaikka en käytäkään soijaa tai papuja… Gluteenittomuus on erittäin hyvä asia
  🙂

  Vastaa
 12. Ilona
  5.10.2017 at 07:33 (3 vuotta sitten)

  Wau! Kuulostaa ihan huipulta! Tämä olisi aivan mahtava kiireisen arjen keskelle. Hienoa että olette saaneet järjestettyä tälläisen asian!

  Vastaa
 13. Tuulikki
  5.10.2017 at 07:36 (3 vuotta sitten)

  Kuulostaa hyvältä. Olisi mielenkiintoista kokeilla.

  Vastaa
 14. Henna Perkkiö
  5.10.2017 at 07:54 (3 vuotta sitten)

  Oi ihana mahtavaa! Tällaiselle on todella tarvetta 👍😊🙌

  Vastaa
 15. Minna
  5.10.2017 at 08:07 (3 vuotta sitten)

  Voi miten hieno juttu! 🙂 Tätä täytyy ehdottomasti päästä testaamaan. Vegaanina olen tämmöistä kyllä kovin kaivannut. Tulipa kyllä niin oikeaan hetkeen! Kiitos kiitos! 🙂

  Vastaa
  • tuuliaj
   9.10.2017 at 14:09 (3 vuotta sitten)

   Moikka Minna, ja onnea! Voitit Vegmeals – ateriasuunnitelman! 🙂 Se saapuu sinulle postiisi – onnea ja toivottavasti tykkäät! <3

   Vastaa
 16. Päivi
  5.10.2017 at 08:44 (3 vuotta sitten)

  Todella kiinnostava palvelu ihmiselle joka tiedostaa ruoan merkityksen hyvinvoinnille mutta ei ole koskaan ollut kovin innostunut kokkaamisesta. Tällä poistuu ainakin ateriasuunnittelun vaiva!

  Vastaa
 17. Elina
  5.10.2017 at 10:06 (3 vuotta sitten)

  Tää on ihan super! Helppo tapa lisätä kasvisten syöntiä varmasti herkullisesti ja esteettisesti. Kasvispainotteisesti täälläkin jo syödään, mutta oishan se ihana voittaa valmiiksi suunniteltu herkullinen kokonaisuus – ei tarvis ite enää kuin tehdä! 😉

  Vastaa
 18. Essi
  5.10.2017 at 10:14 (3 vuotta sitten)

  Kuulostaa hyvältä! Erityisesti tuo gluteenittomuus, usein kasvisruokaresepteissä yleensä tää jää huomioimatta

  Vastaa
 19. Tiina
  5.10.2017 at 13:29 (3 vuotta sitten)

  Kuulostaa mahtavalta! itsekin olen tässä kesän jälkeen siirtynyt entistäkin kasvispainotteisempaan ruokavalioon, joten tällaiselle palvelulle voisi olla käyttöä 🙂

  Vastaa
 20. Heli K
  5.10.2017 at 17:43 (3 vuotta sitten)

  Kuulostaa hyvältä, mutta en löytänyt mistään tietoa siitä, monelleko hengelle nuo reseptit on tarkoitettu. Jäin myös miettimään, toimiiko Alepan palvelu vain pääkaupunkiseudulla vai muuallakin Suomessa.

  Vastaa
 21. MerjaK
  5.10.2017 at 21:50 (3 vuotta sitten)

  Hyvä idea, Wellberriesin ruokaojeet on testattu ja hyviksi todettu. Tämä pitää testata myös.

  Vastaa
 22. Sonja
  5.10.2017 at 23:33 (3 vuotta sitten)

  Ihan mahtavaa! Juuri ollaan miehen kanssa ajateltu vähentää lihaa, niin tää olis loistava meille, kun tuntuu ettei itse keksi niin helpolla hyviä vegeruokia!

  Vastaa
 23. Lissuu
  22.10.2017 at 09:59 (3 vuotta sitten)

  Hei mahtavaa! Pistin heti tilaukseen ja nyt innoissani tulostelin kauppalistaa 😉 Ja sit alkaakin kokkaus 🙂 Tää on kyllä hieno juttu, kiitos teille! <3

  Vastaa
  • tuuliaj
   25.10.2017 at 09:14 (3 vuotta sitten)

   Hei ihana kuulla, kiitos tilauksestasi! Herkullisia ja helppoja kokkaushetkiä sinne <3

   Vastaa

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199